Zeer snel geleverd. Alsook zeer mooi artikel.

Zeer tevreden over het artikel ook mooi en kwalitatief is zijn prijs waard.

Hele goede en correcte service.

Hele vlugge levering. Door een onoplettendheid van mijn kant had ik een artikel aangeduid die niet verzonden kon worden. Heel vlug mijn geld terug gekregen.

Redelijk ok

De kwaliteit van de items is uiteraard naar de verwachting alhoewel naar de lage kant. De omschrijving op de site (bvb afmetingen) kunnen beter. Indien er items zijn van een zekere afmeting zou het goed zijn van een doos te gebruiken van een afmeting die op de items is afgestemd. Een staf met papier-machée hoofd werd beschadigd en een hoed was 'verfrommeld' (niet onherstelbaar). Verder kijk ik uit naar een geslaagd Halloween feest met uw productjes.

Veel keuze

Wij zijn eerst naar de winkel gereden in Rijkevorsel en konden niet geloven hoeveel keuze er was. Plus vriendelijk en heel behulpzaam. Maar we waren nog wat vergeten en hebben online bijgesteld. Dat was er ook supersnel. Top winkel , hier zien ze ons nog

prima service

prima service

Super snelle levering & kwaliteit net zoals op de foto’s. Ik heb ook een fles tequilla gewonnen voor beste outfit, dus heel blij!

Snelle levering, leuk kostuum

Mujn pakketje werd binnen de levertermijn geleverd en het pakketje was perfect in orde.

Goede en snelle communicatie en verzending

Prima winkel. Snelle communicatie, verzending, levering. Simpel systeem voor retour.

Snel en correct

Product zoals omschreven en snelle verzending.

Tof

Goede service, een betaalbare prijs en levering binnen de termijn. Jokershop is zeker een aanrader!

Supersne

Goederen ontvangen 1 dag na de bestelling!

Leuke kledij, snel geleverd

Leuke kledij, snel geleverd

Leuke mutsen

En snel bezorgd.

Enorm verast

Niet alleen kwam alles mooi aan, ik bestelde dit na 16u, met de verwachting dat het de volgende dag verpakt zou worden. Maar was verbaast dat het dezelfde dag verpakt en verstuurt was! Alles was netjes verpakt. ik Ben heel blij met mijn aankoop en jullie service! Ik kom zeker eens langst in de winkel!

Goede ervaringen

Snelle en correcte levering

Alles zoals gewenst

Snelle levering, producten zijn zoals beschreven, kwaliteit is oke

Snelle levering en de bestelling was naar wens

Prima bestelling , alleen de doos was beschadigd .

Super snelle levering

Hele snelle levering en mooie kleding

Fijn bedrijf

Snelle service en leuke producten!

Snel, vriendelijk, goedkoop en veel keus

Wat kan ik ervan zeggen, de lederhoser van mijn man was te klein kon het knopje retour niet vinden (beetje dom misschien) gebeld, en uitstekend geholpen! Het bestellen ging overigens ook erg soepel zelfs een dag later in Nederland ontvangen! Ik zeg TOP ZAAK! Ga zo door

Kledij zoals verwacht - snelle levering

Alles zoals verwacht! De maten zijn perfect , niet te groot of te klein maar correct.

Snel en gemakkelijk

Wij hebben kostuums besteld voor Halloween. Binnen een nacht werd het pakje geleverd. Top! Prijs qualiteit was ook in orde.