Snelle levering en zeer goede service

Zeer snelle levering. Ook goede service. Ik had een item dat ontbrak maar dit werd de volgende dag nageleverd. Nogmaals dank hiervoor.

Top service!

Tip service, heel snel en heel vriendelijk!

Leuke ervaring

De producten werden snel verzonden en zijn van goede kwaliteit.

Prima pruik, snel en verzorgd geleverd!

Leuk winkelen!

super

Verschillende malen al iets besteld en telkens alles op tijd ontvangen. Alles wordt goed verpakt en komt goed aan. We zijn tevreden van onze bestellingen!

Super fast delivery time..just don't like the retour costs..

Snel en netjes geleverd

Vlotte levering

Gebruiksvriendelijke website met ruime keuze. Artikel werd snel geleverd.

order netjes en op tijd afgehandeld

order netjes en op tijd afgehandeld

Uistekend

Zeer goed service, supersnelle levering !!! Bestelling geplaatst op dinsdag 14u30 en op woensdag rond 9u15 al geleverd . Zeer netjes verpakt

Alles verliep vlot.

Alles goed en correct verlopen

Verschillende outfits besteld voor een feest. Alles perfect verlopen, ook met terug sturen. Snel mijn geld terug gekregen! Prijs kwaliteit was goed!

Topwinkel!

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel in een winkel waar je echt alles kan vinden

Snelle en vlotte levering

Telefonisch goed geholpen waarbij ook nadien mijn bestelling correct en vlot afgehandeld werd. Goede service.

Heel correct verlopen, Goed ingepakt ,snel geleverd

Uitstekend!

Webshop is overzichtelijk. Bestelling is vlot verlopen. Levering was zeer aangenaam omwille van persoonlijke boodschap!

Helemaal blij met de jurk

De jurk vlot ontvangen en van prima kwaliteit. Nogmaals mijn hartelijke dank

Heel goede service

Zeker voor herhaling vatbaar

Heel snelle levering en prima product

Vlotte levering

Verkeerde maat

Ik had een volwassen Fluo T-shirt besteld maar de website heeft het gewoon zelf veranderd naar een kids T-shirt dus nu zit ik hier met men te kleine T-shirt

Leuk aanbod

Mooi aanbod, snelle verzending. Heel tevreden.

top

Snelle levering, product is zoals aangegeven op website.

Content, retour werd snel afgehandeld en bestelling werd snel geleverd 9

goede service

Ik had eerst een kleedje uit de jaren 20 besteld, maar dat was een te grote maat. Ik heb daarna 3 kleedjes besteld en eentje paste perfect; Ik stuurde de beide andere terug. De kleedjes waren met zorg ingepakt. De retour verliep zonder problemen.