helemaal top!!!

9,5

Super goede kwaliteit, snelle levering dus een hoge score

Vlugge afhandeling

Het kleedje is maat 6/7 jaar maar valt klein uit .

Super service! En de kleding ziet er ook mooi uit.

Op voorraad en snelle verzending!

Hier mooie vlaggenlijnen voor een pensionering besteld. Je kan netjes zien hoeveel ze er nog op voorraad hebben en dit is dan ook zo. Snelle verzending van België naar Nederland.

Heel vlotte bestelling en heel goede kwaliteit van de jassen. Ik ben heel tevreden over de manier waarop de retour van 1 jas geregeld is. Op 2 dagen het geld terug gestort ook.

Snelle levering en mooi feestpakket

Dino thema voor ons zoontje zijn verjaardag was geslaagd met het uitgebreide en mooi feestpakket!

Snelle nette levering, met zorg verpakt.

De website laat duidelijk zien wat je kan verwachten, na het doorgeven van de bestelling werd dit netjes bevestigd via mail en werd ik op de hoogte gehouden van de leveringstermijn. Deze was ook netjes binnen de gestelde verwachte datum uitgevoerd. het bestelde product voldeed precies aan mijn verwachtingen en ik kon zien dat de bestelling met zorg voor mij is uitgevoerd. Dankjewel!

Snelle levering, goed ingepakt.

Zeer goede service

Zeer goede service en vlotte levering. Alleen jammer dat van de dikmaakbuik die ik bestelde de vulling helemaal gezakt was.

Goede service !

Correct en vriendelijk

Kerstmuts

Ruime keuze, makkelijk besteld en zeer vlotte en snelle verzending. Mooie kwaliteit

Snel verzorgde levering

Duidelijk en correct bedrijf uit België. Bezorgd snel in Nederland en dat in deze tijden. Top!

Eerlijk

Produkt was niet goed dus kreeg ik mijn geld direct terug.

Een zeer goede service

Schitterend :-)

Online besteld en dezelfde dag nog zelf opgehaald. Zag eruit zoals op de foto en normale maat/tailleweergave :-) Prijs/kwaliteit -> top!

Super vlot

Snel geleverd makkelijk te bestellen

Tijdig geleverd, goede communicatie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Besteld en 2 dagen later al in huis.

Goede producten

Prima levering, goede kwaliteit.

Levering sneller dan voorzien, mooi verpakt en alles correct! Super :-)

Super mooi

Correcte levering mooi afgewerkte producten

Ruim aanbod en uitstekende service

Ruim aanbod en uitstekende service wat levering betreft.

Alles perfect verlopen! Een aanrader!

De bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen! Prijs-kwaliteit zeer goed! Levering perfect!