Super!! Zeer mooi en snel geleverd

Sinterklaas pop besteld, hij is prachtig en was netjes verpakt en snel geleverd

Een vlugge en correcte levering. Jassen die we besteld hebben zijn zoals op de foto.

Snelle levering en het kaartje van de inpakker erbij is een heel leuk extraatje! O ja, ik was ook heel blij met het kostuum zelf! ;-)

Mooi assortiment en snelle levering

Jokershop heeft een mooi assortiment. Ik kon eerder niet slagen bij Nederlandse webshops. Bestelling was snel geleverd en met zorg ingepakt. De kwaliteit van het kostuum is ook super!

Snel geverd en goed verpakt!!

Snel geleverd en goed verpakt!!

Snel geleverd mooi en goed verpakt

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik was Eer tevreden over hoe snel de kostuums geleverd werden daarnaast waren de kostuums in goede kwaliteit

Levering was snel maar er was een vlek op de vest

Snelle levering maar er zat een vlek op de vest van Harley Quinn. Ik vond de set zelf van heel slechte kwaliteit voor de prijs die je betaald en er zat geen T-shirt bij.

top service

Bestelling vlot en snel verlopen. Artikel in goede staat ontvangen.

De levering is correct uitgevoerd en het artikel was met zorg ingepakt

Toppie

Snelle vlotte levering, pakket perfect zoals gevraagd en verwacht.

Een supersnelle, vlotte afhandeling

Professioneel

Professioneel en correct en snel verzonden

Super service

Er was een verkeerd artikel en tekort artikel geleverd. Kan altijd en bij iedereen gebeuren. Na hen hier op te wijzen, vrijwel meteen in orde gebracht. Dat is voor mij super service! Merci Jokershop tot weldra.

Super snel en vriendelijke service beantwoorden ook mijn overige vragen over make up enzo

Tevreden met de service. Zeer snelle levering en goede producten.

Product was niet volledig

Ik had het en paar nep tanden besteld. De verpakking was open en het kleefmiddel ontbrak. En daar kwam ik natuurlijk pas last minute achter. Joker shop heeft direct contact met me opgenomen zodra ze dit vernomen en mij het bedrag terugbetaald. Prima service.

Bestelling snel klaar en vlotte afhaal

De bestelling stond al een uurtje later klaar voor afhaling. Ondanks de grote drukte in de fysieke winkel, werd ik zeer snel geholpen aan de afhaalbalie. Voldoende parking ter plaatse en een ruime, nette winkel.

Super snel geleverd

Ok service

Pakje was na Halloween aangekomen, dus een notificatie dat het pakje te laat zou aankomen of gratis retour zou geapprecieerd werden

Ruim aanbod, snelle levering, verschillende prijscategorieën

Perfect geleverd

Veel keuze en na 2dgn bestelling ontvangen

Super snel en mooi kostuum

Ik heb dit product vanuit Italië besteld en het was zelfs eerder thuis bezorgd! Levering was super snel en het was nog de vraag hoe het kostuum eruit ziet , dit was boven verwachtingen! Wat een prachtige kostuum!

Snelle verzending!

Kunnen andere een voorbeeld van nemen!

Snelle verzending en alles tip top

Super goede ervaring