Toppie

Prima website en snelle levering

Kleur ballonnen niet zoals op de foto

Ik wou pastelkleurige ballonnen maar in de verpakking zaten felle lelijke kleuren. De andere producten waren wel ok Jokershop heeft me direct gecontacteerd en de ballonnen terugbetaald. Er was idd een probleem maar ze hebben het nodige gedaan! Bedankt voor de service.

Snelle bezorging

Makkelijk te bestellen, snel thuis bezorgd, netjes verpakt. Product zoals beschreven en foto

Keuze, en snelle levering!

Opzoek naar een Franschesnor, met krul, snel gevonden ...

Topshop

Bestelling 's anderendaags opgehaald in de winkel. Alles in orde.

Snelle en Correcte levering

Mijn bestelling was sneller dan verwacht, was keurig verpakt zelfs met een kaartje van degene die het ingepakt had ; of alles naar wens was. Dat was het zeker! Heel erg blij mee.

Super bediening

Ze hebben mij heel goed en heel vriendelijk geholpen. En ook mijn bestelling was er heel snel.

Sneller levering

Snelle, super vriendelijke shop!

Zeer aangenaam en correct!

Vriendelijke mensen,snelle levering. Gewoon TOP.

Alles volgens afspraken!

Gemakkelijk

snel besteld levering snel dus makkelijk

Mijn pakje was s'anderendaags al hier.

Snelle levering de kinderen waren er heel blij mee

Mooie spullen en fijne prijzen

Levertijd was prima en de spullen waren netjes. De prijzen zijn ook erg fijn. TOP!

Vlotte en correcte service.

Vlotte en correcte levering, website is gemakkelijk in gebruijk.

Heel gemakkelijk bestelling geplaatst en de levering was ook heel snel. Het artikel zelf ziet er prima uit en mijn dochter is superblij mee. Ik ben heel tevreden!

Perfect, snel

Mijn 1 ste keer en super

Ik had eerst al eens gebeld met vriendelijke dame Marijke, die me enorm goed heeft geholpen en de tijd nam. En ik was heel blij met de kwaliteit ook van bestelling.