Snelle levering. Slechts 1 opmerking. De staart van gekko zat niet in het pak.

gewoon goed vriendelijk personeel

vriendelijk personeel , vlotte afhandeling webbestelling en afhaal service

Ik ben heel tevreden

Prima service!

Vlot besteld, vlot betaald en vlot geleverd. Dank jullie wel hiervoor!

Snelle gemakkelijke service

Ik ben toevallig via Google op de site beland en de stappen die gevolgd worden zijn gemakkelijk, betrouwbaar en hele snelle service

Super winkel

Klein fout maar direct recht gezet.

Correcte en snelle levering

Last-minute iets besteld en zeer snelle levering

Kon niet beter

Was zeer aangenaam verrast dat ze mij persoonlijk belde om iets recht te zetten, jullie doen dat suste waarvoor dank

Vriendelijke bediening, perfect om bestelling af Te halen en veel keuze, zowel online als in de mooie winkel

tof

het was heel mooi en vlug hier

Bestelling super, snel geleverd.

Eerste bestelling goed verlopen.

Alles verliep Prima !

Duidelijke website, vlotte bestelling, snelle levering !

Prachtige winkel in Rijkevorsel, zeer aangename mensen, behulpzaam. Top!

Prima service!

Snelle levering. Duidelijke website. Heel klantvriendelijk. Ook duidelijke, vriendelijke instructies voor wat je moet doen als er iets niet naar wens zou zijn.

Fijne professionele service, ook bij het online bestellen en betalen en afhalen.

Tijdens de lockdown heb ik op de website een duidelijke keuze kunnen maken in wat ik zocht. Vlotte regeling en betaling op de website. Je krijgt een e-mail ter bevestiging en je wist duidelijk wanneer je je goederen kon afhalen.

Ik ken Jokershop al even en ga er steeds met plezier winkelen. Dit was echter de eerste keer dat ik een online aankoop deed via hun website. Alles was heel erg duidelijk en overzichtelijk. Ook de afhandeling verliep vlot en zonder enige opmerking. Ik ga dit nog doen

Zeer goede en snelle service

En betaalbare prijs

snel en correct !

Van bestelling tot levering alles perfect (correct, snel en goed verpakt) verlopen. Ik begrijp dat het niet altijd mogelijk is om met maten ( 38, 40, 42...) te werken en dat meestal de aanduiding (small, medium, large...) voldoende is, maar voor toekomstige kopers van dit kerstmanpak : large kan ook LARGE zijn. Mij heeft het niet gestoord, een extra kussentje en da komt goed. Bedankt Jokershop !

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering. Niks op aan te merken

Heel vlot!

Besteld en twee dagen later al in huis. Mijn zoontje was heel blij met zijn kostuum. Bedankt

Goeie opvolging bestellingen

Website niet duidelijk waarom je niet kon kiezen wijze van leveringen. Na opvolging bestelling vlot verlopen

Vlot

Snelle en correcte service

voor herhaling vatbaar

super prijs-kwaliteit, snelle service, hier ga ik nog mijn aankopen doen!

Super service

Duidelijke website, vlot bestellen. Bij een vraag via mail onmiddellijk antwoord. Top!!

prima service

goede service , vlotte levering