Komen afspraken na, zeer klantvriendelijk, meedenkend.
Werd goed geadviseerd wat de opties waren. Snelle levering.
Prima samenwerking en denkt altijd mee met de klant! Wij zijn zeer tevreden!
Bedrijfsnaam | Qualicor Europe |
Sedert jaren is CadeauXperts voor ons het adres voor een eindejaarsgeschenk. De kwaliteit en uitstraling zijn uitmuntend en de servicegerichtheid en het meedenken en ontzorgen zijn de puntjes op de i!
Bedrijfsnaam | SORMAC B.V. |
originele cadeaus, meedenkend, vriendelijk en proactief !
Bedrijfsnaam | Wagenborg Nedlift B.V. |
Blije gezichten en complimenten van de medewerkers, daar doe je het voor. Een bedrijfsgeschenk moet geen gewoonte zijn, maar een ervaring. Daar zorgt CadeauXperts voor.
Bedrijfsnaam | Floricode |
Het contact is van begin af aan hartelijk en er wordt oplossingsgericht meegdacht
Bedrijfsnaam | Phoenix Mecano B.V. |
Van advies tot eindresultaat, gewoon top!
Bedrijfsnaam | Mark Us Projects |
nvt
Zeer correct geadviseerd en geholpen!
Bedrijfsnaam | Klimavisie |
Ton & Manon zijn customers experts pur sang. Ze luisteren, denken mee en weten je ideeen tot dat andere betere meer fantastische level te brengen. Zo worden cadeaus een ervaring
Bedrijfsnaam | T-Mobile Netherlands |
We waren op zoek naar een speciaal relatie cadeau met bedrijfslogo en vonden een voorbeeld online. We hebben via de mail contact opgenomen met CadeauXperts.nl - Eigenaar Ton van Loon reageerde heel snel. Alles was mogelijk. De door ons aangeleverde bedrijfslogo werd keurig op de relatie cadeaus gedrukt. Verzending was vervolgens snel geregeld. Totale ervaring was "GEWELDIG !" Een absolute aanrader !
Bedrijfsnaam | Vroon Offshore Services BV |
Super goed geholpen door Ton! Meer dan 70 pakketten laten versturen naar zowel Nederland als andere landen in Europa. Allemaal perfect op tijd en alles was super netjes verzorgd. Bij het bedenken van de pakketten heeft Ton goed meegedacht. Zeker een aanrader!
Voor onze collega's die een cadeau uit mochten zoeken in de webshop heb ik kunnen bouwen op de hulp, ondersteuning en service van Cadeauxperts. De site zag er mooi en verzorgd uit en tijdens de voorbereiding ook aandacht voor details zoals persoonlijke tekst en bedrijfslogo. Op vragen die ik had, ontving ik snel een telefonische reactie en advies. TOP dank jullie wel :-)!
Bedrijfsnaam | Avans Hogeschool |
Zeer tevreden met CadeauXperts
Bedrijfsnaam | Ten Have Plant |
Mijn ervaring met CadeauXperts is dat ik snel en adequaat werd geholpen. Mijn bestelling is precies zoals afgesproken op tijd bezorgd bij bijna 200 relaties. Ik kan CadauXperts dan ook van harte aanbevelen!
Bedrijfsnaam | RTV Utrecht |
Er
Bedrijfsnaam | Ministerie van VWS |
Voor de tweede keer samengewerkt met CadeauXperts en wederom zeer tevreden. Volgend jaar weer als het aan mij ligt. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een partij die veel aandacht en energie besteed aan het behalen van het gewenste eindresultaat.
Bedrijfsnaam | KiesZon |
Ton heeft een breed aanbod in cadeaus die niet alleen prettig zijn, maar ook nuttig zijn en dat past goed in ons streven naar verduurzaming en innovatie. Er wordt pro actief meegedacht en snel gereageerd.
Bedrijfsnaam | PostNL |
Heldere en vriendelijke communicatie, snelle levering.
Bedrijfsnaam | Anera BV |
Werknemers blij met de keuze, keuze is reuze en site aangepast naar voorkeuren
Bedrijfsnaam | Body&Fit |
Cadeauexperts heeft last minute onze relatie geschenken geleverd, de communicatie was duidelijk en vriendelijk, Ton toonde zich erg betrokken! Uiteindelijk erg vlot geleverd en de ‘piep eieren’ waren mooi bedrukt met ons bedrijfslogo.
Bedrijfsnaam | High Impact Group bv |
Erg fijne ervaring. Van begin tot eind was het contact geweldig. Het leveren van de olijfboompjes (285!!!) naar 285 adressen ging gesmeerd. Top bedrijf!!
Prima firma, heeft keurig geleverd op het afgesproken tijdstip in Corona tijd, en ook nog in prachtige verpakking afgeleverd.
Bedrijfsnaam | Tandartspraktijk Harp&Co |
Ton heeft ons uitstekend geholpen en gezorgd dat alles tijdig klaar was!
Bedrijfsnaam | Brittenburg accountants |
Zuidbaan 512
2841MD Moordrecht
Voor de zakelijke creëert CadeauXperts innovatieve, eigentijdse cadeaus, die passen bij het bedrijf en bij het geefmoment. Omdat het krijgen van Waardering de diepst menselijke behoefte is, moeten bedrijfsgeschenken Waardering uitstralen en Erkenning opleveren.