Prachtige tas en snelle levering

Ik heb een hele mooi Matt & Nat zwarte tas gekocht bij Vegan bags. Het bestellen ging makkelijk en de levering was snel!

Prachttas met supersnelle levering!

Een persoonlijk kaartje erbij ♥️ Erg leuk!

Erg tevreden!

Met de tas en met de service.

De tas ziet er echt heel mooi uit, complimenten

Toffe tas

En een persoonlijk kaartje erbij, superleuk!

Heel blij met de tas! Zat ook een persoonlijk kaartje bij, super lief. Hele snelle verzending, kwam alleen door drukte bij postnl veel later binnen.

De tas cadeau gegeven. Ontvanger was blij verrast.

Mooi materiaal en nauwgezette uitvoering van de bestelling

Het persoonlijke kaartje dat bij mijn bestelling zat werd ten zeerste geapprecieerd. Dit maakt online bestellen een klantvriendelijkere ervaring. Goed bezig jullie!

Mooie rugtas van goede kwaliteit

Super website en prima service

Het tasje dat ik had besteld was echt super leuk! Ook heel mooi en netjes ingepakt met een persoonlijk kaartje.

Helemaal TOP

Alles netjes geregeld. Vooral de persoonlijke boodschap geeft meerwaarde.

Bijzonder persoonlijke en vriendelijke service.

Zeer vriendelijk geholpen en het handgeschreven en lieve kaartje wat erbij zat maakte het heel speciaal!

Snel en vooral keurig en persoonlijk

Vrij snel kwam de rugzak aan. Mooi ingepakt en een aardige handgeschreven kaart erbij.

Foto's mochten erbij

Jammer dat er geen foto's zijn waarbij iemand de rugzak aan heeft.

Snelle en persoonlijke service

Fijn advies over de chat, hele snelle verzending én een persoonlijk briefje: top! En ook nog eens heel blij met mn tas :)

Ik ben blij met de tas! Hij is mooi en groot genoeg voor mijn werkspullen. Hij is iets minder ademend dan ik had gehoopt, maar dan stop ik m onder de snelbinder. De persoonlijke brief bij de levering was een leuk detail. Groet

Kwaliteit maar niet voor lang.

Dit is mijn tweede hvisk tas. Ik had de andere 1 jaar en toen brak het hengsel. Niet meer te maken. Vreselijk balen. Kleur niet meer leverbaar. Om dat ik de tas zo leuk vindt en vegan is, maar een nieuwe gekocht. Hopelijk gaat deze langer mee. Als jullie een nieuw hengsel kunnen regelen voor mij hoor ik het graag.

Prima, snelle levering

Snelle levering en mooi product!

Mijn kleindochter gelukkig kunnen maken het het snel geleverde tasje top

Positief

Erg mooi product en uitstekende service

De tas is stevig en prettig draagbaar door de brede banden. Goede sluiting. Er was op een gegeven moment een kleine reparatie nodig. De service die toen werd verleend was supersnel en geheel naar tevredenheid. De volgende tas bestel ik zeker weer bij Veganbags.

Mooie tas en supermooie kleur,

Ik vind alle vakjes erg handig en de hengsels dragen fijn.

Amazing customer service and I love my bag!

I got in touch asking about international delivery and the customer service was incredibly helpful and lovely to speak to. After placing the order my bag arrived really quickly, was packaged well and the bag itself is gorgeous. Thanks again!! Couldn't recommend more

Prachtige, gedetailleerde tas ontvangen

Ik ben super blij met mijn nieuwe unieke rugzak. Hij heeft mooie kleuren en is gemaakt van fijne materialen. Alles is netjes afgewerkt en tot in de details. Zelfs de binnenkant is mooi met een laptop vak, elastiek voor een drinkfles, hard bodemstuk en een naamkaartje. En dan ook nog vegan en duurzaam. En met een persoonlijk, met de hand geschreven bericht erbij. Helemaal gelukkig!

Snelle levering met een persoonlijke touch

Ik heb mijn bestelling binnen een dag ontvangen. Mooi ingepakt en met een handgeschreven kaartje erbij. Leuk!

Snelle levering en mooi assortiment

Blij met de ruime keuze. Foto’s zouden beter kunnen.

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.