Top service.

Alles was helemaal in orde. Levering was ook heel snel. Kortom, jullie zijn top en ik zou jullie zeker aan anderen aanbevelen!!

Fantastisch! Vriendelijk en snel!

Aardige mensen en mooie producten! :)

Prachtige tas en snelle levering!

Fijne en prachtige tas, snelle levering.. Enige dat ik minder vond was de plastic zak waar hij in geleverd is.. Voor een bedrijf dat zich vegan positioneert had ik een milieubewustere verzending wel meer op prijs gesteld. Tenzij het bijzonder plastic is dat afbreekbaar is oid maar dan moet je het erop zetten. Ik denk dat een mooie doos beter bij jullie merk past in elk geval.

super goed

Mooie producten en uitstekende service. Nadat mijn betaling niet helemaal goed ging heb ik gebeld en direct geholpen. Nog een mailtje gekregen of alles gelukt was en een leuk briefje bij de zending

Snelle service.

Leuk persoonlijk kaartje erbij

Geweldige rugzak.

Mooi, veel en handige ruimte en lekker licht.

De tas was snel bezorgd. Binnen 24 uur na de bestelling, kwam ze persoonlijk langs. Leuk handgeschreven kaartje erbij. Echt persoonlijk en top service!

Mooie tas, snelle bezorging!

Snel en persoonlijk

hele snelle service, het was namelijk binnen een dag binnen! Daarnaast een leuk persoonlijk geschreven kaartje erbij gekregen dat zie je maar weinig! :)

Zeer tevreden!

Mooie handtas. 100% tevreden.

Mooie, stevige tas

Mooie tas; net even anders dan normaal. Verder erg stevig. Wel jammer dat er weinig extra vakjes inzitten voor bv telefoon/ kleine spullen die nu ergens in het hoofdvak verdwalen. Verder goed en snel geleverd

Niets op aan te merken!

Omdat ik nogal twijfelde over het formaat dat ik nodig had, ging Lenne er voor me op uit om het uit te zoeken en het op te meten. Top service. Ik zou Veganbags zeker aanbevelen aan anderen.

Snelle levering en mooie tas

De tas die ik besteld heb is super mooi en de levering snel. Heel tevreden. Zou niet meer kiezen voor achteraf betalen, want dat is echt een gedoe! De informatie dat het systeem vraagt is een beetje overdreven. Maar blij met m'n tas :)

Snelle levering en heel leuk kaartje!!

Heel fijn, zeker voor herhaling vatbaar!

Fantastisch!

Heerlijke persoonlijke afhandeling van je bestelling en bezorging. Een cadeautje jullie service. Bedankt! Ik kom snel weer (online) terug

Het hele proces klopt, van site tot bestellen, tot levering!

Het hele proces klopt, van website, contact, tot bestellen, tot levering! En!!! Een fantastische tas / rugzak!

Fijne service met hele prettige persoonlijke benadering

Fijne webwinkel waarbij het bewust produceren van tassen (vegan) en service naar de klant toe hoog in het vaandel staan.

Erg mooi product ontvangen en snelle verzending! Leuk assortiment!

Leuke vegan bag van hvisk!

Super leuke tas gekocht, snelle levering + lief tekstje, heel blij mee*

Top service en prachtige tas !

Er lukte iets niet met betalen en dat was al snel opgemerkt, via de chat contact, persoonlijk en goede service !

Awesomeness

Super vlotte service, heel tevreden met m’n aankoop, veel complimenten gekregen. De rugzak is geschikt om m’n laptop in te steken, ideaal dus! Vriendelijk en chill personeel, altijd bereikbaar voor al m’n vragen.

Mooie, duidelijke website

Mooie website met een mooie gedachte. Goede prijs voor het product, heel netjes en snel geleverd. Kwaliteit zoals ik verwachtte.

Heel leuk tasje

Een heel leuk tasje. Opgestuurd door Veganbags met een persoonlijk berichtje. Top. Tasje aangekocht op aanraden van mijn dochter, die het onmiddellijk in beslag nam om er al eerste mee te pronken. We zijn fan van het merk.

Helemaal fan van mijn tasje!! Super snelle levering met een lief persoonlijk kaartje bijgevoegd

Uitstekende service

Ontzettend snel mijn bestelling binnen gekregen en zoals naar gevraagd heel leuk ingepakt!

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.