Ik heb een hele zomer lang met mijn vorige handtas van hvisk rondgelopen en hij nog helemaal perfect inorde! Echt super kwaliteit, heb mij nu een tweede aangeschaft en kan al niet wachten hem te gebruiken! Het gepersonaliseerd kaartje heeft mijn dag gemaakt, super bedankt hiervoor!

top!

Goede kwaliteit! Snelle levering

Snelle levering, tasje netjes verpakt. Vooral de kaart met een persoonlijke boodschap waardeer ik.

Mooie tas en snel geleverd.

Mooie tas en snel geleverd.

Snelle en originele manier van versturen! Fijne communicatie

Megawijze praktische tas

Heel handig, niet tevroeg maar kan toch veel in. Ook echt mooi fancy om te zien.

Fijne snelle en persoonlijke service

bestelln zelfde dag op de post gedaan. Goed geïnformeerd en op mijn specifieke vragen in gegaan.

Goede service en netjes afgeleverd!

Overzichtelijke site om een bestelling te plaatsen. In het vervolg voor herhaling vatbaar. Een snelle levering ondanks de kerstdrukte en leuk verpakt. Een persoonlijk berichtje van team Vegan Bags maakt het extra leuk. Ga zo door!!!

Mooi cadeau (en ook de koeien zijn blij).

Goed produkt en prima service.

Mega vlot en prachtig tasje

Super vlotte en snelle service en de tasjes zijn magnifique. Heel betrouwbaar en zou het zeker aanraden!! X

(H)eerlijke webwinkel

Wat een fijne winkel! Ondanks deze drukke periode had ik mijn bestelde tas binnen op de afgesproken datum. Deze was mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Heel mooi!

De tas is helemaal goed ontvangen. De stof is heel fijn en alles past er in! Super blij:)

Leuk concept! En nog een leuker kaartje dat erbij zat!

Super tof concept! Aanrader om zeker eens rond te snuffelen!

Snelle en goede service

Het pakket werd zeer snel opgestuurd met leuk persoonlijk briefje.

Heerlijke service

Super persoonlijk, leuk ingepakt, ze houden je op de hoogte van het hele proces!

heel tevreden, prachtige tas.

de tas was niet op voorraad, in overleg heeft veganbags de tas voor mij besteld. na 2 weken had ik mijn nieuwe tas in huis.

Snelle en correcte service met een persoonlijk noot! Heel fijn.

TOP

Fijn product. Mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.

Snel geleverd, goeie kwaliteit, mooie prijs

Prima mooie spullen

Mooi product en goede service

De levering was super snel.

Ik heb mijn pakketje snel ontvangen. De tas is mooi en er lag ook een heel schattig kaartje bij. Alles was super, alleen was ik vergeten te vinken dat het een cadeautje was dus had het niet echt een verpakking. Maar dat is mijn eigen fout dan. XD

Mooie tas en goede service

Leuk persoonlijk kaartje toegevoegd en fijne service

Superblij met m'n nieuwe Vegan tas!

Ik geef mijn ervaring 4,5 sterren i.p.v 5 omdat mijn pakket was kwijtgeraakt en de doos flink beschadigd en veel later dan verwacht werd geleverd. Misschien is dat meer de schuld van PostNL maar het was wel vervelend. Gelukkig geen grote schade aan mijn tas, en het persoonlijke briefje er bij van Veganbags.nl maakte het weer helemaal goed! Al met al goede service, zou het zeker aanbevelen.

Heel mooie tas en jullie persoonlijk briefje erbij vond ik een zeer mooie attentie.

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.