Mooi product, snel geleverd en persoonlijk contact

Mooie tas! Ik was heel erg verbaasd dat de bestelling er zo snel was, gezien de drukte met de post. Ook leuk dat kaartje erbij, slim en persoonlijk.

Mooie kwaliteit tas

Leuke print.

Geweldig!!

Hele snelle levering en een ontzettend lief kaartje bij mn bestelling! Top!

Super goede en snelle service; beeldige tas!

Precies wat ik zocht! Net uitgepakt met Sint. Dik tevreden.

Bijzonder sympathieke webshop, prachtige tassen

Bij Veganbags een mooie vegan rugzak gekocht, je krijgt vriendelijke en sympathieke e-mails om de koop te bevestigen, om je te informeren wanneer je het product thuis krijgt. Ze hebben er een leuk, persoonlijk kaartje bij gedaan. Echt gezellig, Ze maken op afstand winkelen zo leuk.

Dit is nu de tweede keer dat ik bij jullie bestel.. and I love it!! Super kwaliteit tassen en ook altijd leuk verpakt.

Fantastische persoonlijke service

Prijs kwaliteit goede website. Per ongeluk verkeerde kleur geleverd. Super service om dit recht te zetten en nog tijdig het juiste aan te leveren. Persoonlijke en gemeend betrokken communicatie. Een voorbeeld hoe persoonlijke service geleverd kan worden in een digitale wereld. Top ervaring.

Fijne webwinkel

Snel, netjes en goede communicatie

Zeer goede service en prachtige producten!

Ik vond het een heel fijne ervaring en zal zeker nog tassen bestellen bij veganbags. De persoonlijke boodschap was heel erg leuk! Ik heb wat langer moeten wachten op mijn pakket maar dat kwam door de drukte bij post.nl door de coronadrukte.

Super service, altijd met een lieve persoonlijke kaart van Lenne. Helaas werd mijn pakketje pas een week later bezorgd, maar dat lag aan PostNL. Toen ik mijn pakketje open maakte, werd het echter meteen goed gemaakt. De tas was in het echt nog veel mooier dan op de website! Helemaal blij!

Super snelle levering van een super vriendelijk team!

Snelle levering, persoonlijke service en een mooi product

Ondanks de drukte van Blackfriday is mijn bestelling heel snel geleverd. Er zat een super lief, persoonlijk briefje bij om mij te bedanken. Verder ziet het product er hetzelfde uit als op de foto en ben ik er heel blij mee!

Tevreden

Het zelfgeschreven kaartje bij de bestelling was echt ontzettend leuk en persoonlijk. Alles was zorgvuldig ingepakt en de tas lijkt van zeer goede kwaliteit. Het is jammer dat er in het voorvakje maar heel erg weinig past, maar verder is er veel ruimte in het hoofdvak. Ik zou persoonlijk iets meer vakjes en bv een zijvak voor een flesje heel fijn gevonden hebben, maar ben verder zeer tevreden!

Super!!

Mooie tas en snelle levering Zelfs een handgeschreven kaartje erbij Top!!

Niks op aan te merken

Bestellen ging soepel, het bezorgen ook, en natuurlijk super leuk dat er een met de hand geschreven kaartje bij zat. Helemaal top.

Supergoeie tassen en snelle verzending!

Ook een superlief kaartje erbij!

Daar het een kerstcadeau betreft dat mijn dochter zal gaan krijgen heb ik artikel niet uitgepakt. Het begeleidende kaartje vond ik zo leuk dat ik verder alles in takt wil houden totdat zij het zelf kan uitpakken. Pas als zij helemaal tevreden is en een ruiling dan ook niet nodig is kan ik een echte beoordeling geven vind ik persoonlijk

Overzichtelijk, persoonlijk en snel

Overzichtelijk, persoonlijk en snel

Geweldig en zo lief berichtje er bij helemaal top Hij is voor mijn kleindochter en voor de kerst moet nog even wachten maar weet zeker dat ze er heel blij mee mee is Lieve Gr Paulien

artikel is geleverd

Ik hoop dat het er voor sinterklaas is...

Uitstekend !

Ordernummer : O-2020-2948 Toelichting: aanvankelijk telefonisch bij Lenne mijn onvrede gemeld over het uitblijven van een levering. Zij had alle begrip daarvoor en nam de tijd om samen uit te zoeken waar de stagnatie lag: dat was bij Post NL. Hoera, 5 dagen later wordt het pakketje bezorgd: tegelijkertijd ontvang ik een appje van Lenne met de vraag of het pakketje inderdaad aangekomen is. Bovendien zat er een alleraardigst persoonlijk briefje bij het pakketje. Top Lenne! Deze persoonlijke service heb ik zeer gewaardeerd! Iesje Vermeulen Heemstede

I got what I wanted!

Top service.

Toptas in alle opzichten

100 procent vegantas. Mooi en modern. Snel geleverd voor een eerlijke prijs.

Prettig

Prachtig

Mooie tas Snelle levering Lieve tekst erbij Lang leve de natuur en vegan spul!

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.