Dank u voor de super snelle levering!

Heel leuk!! Top Qualiteit

Een echte aanrader, de rugzak is beter dan ik had verwacht. Erg blij mee.

Snelle reacties Goede communicatie en meedenken bij ruilen Voor herhaling vatbaar!

Perfect!

Order, pay, receive. Can it be simpler than this? And the bag is just what I was expecting. For sure I will repeat the experience on and on.

Mooie tas, snelle service en persoonlijke briefje erbij: top!

tralala

Prachtig gilet en vriendelijke goede snelle service

Heel mooi gilet van Sissel Edelbo besteld en echt heel blij mee. Had eerst andere kleur maar stond niet zo mooi dus even persoonlijk contact gehad en snelle vriendelijke reactie. Product precies zoals op de foto.

Efficiënt en vriendelijk

Geen verbeterpunten te noemen.

Prachtige tas, snelle levering!

Heel lief het handgeschreven kaartje :-) Fijn de twee maten hengsels, maat is perfect!

Leuke tas en goede communicatie met de verkoper!

Toffe items, vlotte service

Een mooie site overzichtelijke site. Ik kreeg onmiddellijk antwoord op vragen via chat. Ik wilde bijvoorbeeld weten of een bepaalde tas gewassen mocht worden en men ging meteen op het label kijken. Vlotte communicatie.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

Mijn bestelling kwam snel en keurig aan. Het formaat bleek voor mij toch niet geschikt, retour zenden was vlot gedaan en de juiste tas kwam meteen eraan. Vlotte communicatie. Blij dit adresje nu te kennen!

Mooi en voelt goed

Superblij met mijn mooie handtas. Voelt zo goed om geen leer te gebruiken en toch een hele fancy tas te hebben!

Vriendelijk, kwalitatief en snel

Ik heb een uitstekende ervaring met vegan bags. De tassen hebben een goede prijs kwaliteit verhouding en worden snel geleverd. Ik had wat vragen over een retour zending (ik ben een eeuwige twijfelaar) en die werden vlot beantwoord.

Supersnelle levering.

Erg blij met mijn nieuwe rugzak. Levering was ook heel snel. En er zat een persoonlijk kaartje bij. Klein gebaar, maar maakt het voor de ontvanger extra leuk.

Top service: luisteren goed naar wat je zoekt en helpen denken. Komen met concrete voorstellen.

Je krijgt met een mens te maken! Ook via de chat. Super hulp gehad. Enige nadeel zijn de kosten v retour zenden die voor eigen rekening zijn.

Very good

Beautiful design! Very good!

Ontzettend tevreden!

Mijn dochter is in de wolken met haar vegan bag! Keimooi en ook nog eens een geweldige service. Wij zijn bijzonder tevreden!

Erg snelle levering, betaling was fout gegaan, kreeg een betaallink via de mail wat super handig was, erg fijne service, goed up to date gehouden per mail, super goede kwaliteit tas. Erg tevreden!!

Snelle verzending, goed product

Snelle en goede verzending. Product zag er precies zo uit zoals op de site getoond.

Fantastisch!

Ik ben ontzettend blij met de prachtige tas en de snelle en persoonlijke service van Veganbags. Ik heb de tas ingepakt als een cadeautje geleverd gekregen samen met een lieve persoonlijke boodschap. Ik zal zeker opnieuw bij Veganbags gaan shoppen, zij hebben mij een heel goed gevoel gegeven en draag daarom de tas nu met extra veel plezier.

Continu op de hoogte gehouden

Prettige ervaring ik werd continue op de hoogte gehouden mbt de levering van de tas toen hij vertraging had.

Gave tassen!

Heel blij met de twee gave tassen die ik gekocht heb bij Lenne, mooie minimalistische tassen, in een tof kleurtje. Blij mee! De tassen waren mooi verpakt, inclusief een handgeschreven kaartje. Ik kom zeker nog een keertje terug.

Super service en geweldige tas!

Fijne persoonlijke service. Lief kaartje bij de bestelling en ontzettend mooie tas.

Mooi materiaal, tas en snelle levering

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.