Mooie rugzak en super verpakt

Super leuke rugzak. Gekocht voor mijn dochtertje haar verjaardag dus zij weet nog van niks, en heft hem niet kunnen beoordelen. Maar ik vind hem top. Was snel verzonden mooi en liefdevol ingepakt. Helemaal blij mee

Snelle, persoonlijke service en goed advies!

Ik ben heel goed geholpen met het kiezen van een mooie tas. Toen ik de verkeerde kleur besteld bleek te hebben kreeg ik razendsnel mijn nieuwe bestelling. Deze service, en het mooie assortiment, maken dat ik de winkel zeker zou aanraden!

Top keuze

Prachtige tas van Matt&Nat, voor een mooie prijs zag ik op de website …. Deze tas besteld, spannend want tot nu toe heb ik al mijn tassen in een fysieke winkel ‘gepast’ en gekocht. En alles klopte: de tas, de kleur, de snelle levering en het mooie persoonlijke kaartje!

Ik ben er heel erg blij mee!

Super mooie tas. Hij is lekker groot zodat er veel in past, handig voor mijn werk. De kleur klopt met de afbeelding op de site. Fijn materiaal en heel stevig. Echt een aanrader en ook nog milieubewust.

Prima service, mooie tas

Blij met de tas!

Super snelle bevestiging en verzending. Netjes verpakt en het product voldoet volledig aan de verwachtingen. Top!

Topservice!

TOP TOP TOP SERVICE! Op een zaterdagavond wordt je meteen geholpen met je vraag en gaan ze er meteen mee aan de slag. Ze zoeken samen met jou naar de beste oplossing. Zelden zo'n ongelooflijke service gehad. Dikke dikke merci!

Supermooie tas en fijne delivery!

Supermooie tas en fijne delivery!

De tas die ik wilde was niet op voorraad, via de chat ben ik toen zeer goed geholpen. De tas die niet op voorraad was konden zij met een week leveren. Ik kon hem direct bestellen en had de tas inderdaad met een week in huis. Mooi concept, mooie website en vooral mooie tassen!

Wauw

Superlief met de hand geschreven kaartje erbij, keurige verpakking en de tas zelf is ook amazing. Ben er zooooo blij mee!!! Zeker een aanrader!

TOP

Ten eerste is de tas die ik heb gekocht, een TOPPER. Duidelijke site, supersnelle levering. Een hele persoonlijke aanpak!

Verzorgd mooi correct

Snel bericht na bestelling, snelle levering, goed en leuk verpakt en een persoonlijke handgeschreven kaart erbij. Top service!

Online Winkelen zoals het hoor

Prima ervaring, mooie tas en netjes op tijd geleverd

mooi cadeau voor een mooie dame

de bag was wat ze wilde hebben en voldeed aan haar wensen

Zowel de tas als de klantervaring benaderen perfectie...

Tja, wat te zeggen, beter dan uitstekend wordt het niet! Letterlijk alles aan de aankoop bij Veganbags was heel goed: website, producten, chatfunctie, behulpzaamheid, net het stapje extra doen, de snelle verzending, fijne cadeauverpakking en het uiteindelijke product, de tas die in de smaak valt... Een absolute aanrader!

Mooi tasje

Mooi verpakt binnengekregen. Het tasje is van goede kwaliteit

Persoonlijk en vriendelijk

Mooie site, handige chatbox. Het ruilen voor een ander model ( was een cadeau) verliep zeer soepel

Snelle verzending, precies wat ik had besteld! Mooie tas, en een lieve boodschap!

Fijne communicatie, goede service en snelle levering!

Leuke en duidelijke site. Ik werd met mijn vragen snel geholpen via de chatfunctie. Ik ben echt blij met mijn nieuwe tas, de kleur is perfect! De tas werd snel bezorgd en was mooie verpakt met een persoonlijk kaartje. Zeer tevreden! Zou hier zeker nog iets bestellen.

Hele aardige mensen en n hele leuke tas

Hele aardige mensen en n hele leuke tas

Zoals ik verwacht had

Helaas de verkeerde kleur (had zwart besteld) maar ik vond die grijze uiteindelijk ook leuk.

Snel, leuk ingepakt

Helemaal top

Vriendelijk vlot vegan

Een tas vinden die echt bij je past, wordt door de persoonlijke, fijne hulp, het meedenken en advies, gerealiseerd en snel ook. Een eerlijke tas met respect gemaakt en ook op die manier verkocht. Ben onwijs positief over Veganbags met mooie merken. Sfeer gevoel: Lief leuk leven!

Ontzettend tevreden

Snelle verwerking, leuk kaartje bij de bestelling en een fijne prijs

Langereijt 12

5091JR Oost west en middelbeers

Over Veganbags

Veganbags.nl verkoopt het grootste assortiment veganistische tassen van Nederland. Van praktische vegan rugzakken van Ucon Acrobatics tot aan stijlvolle vegan crossbody tassen van het Deense merk Hvisk. Wat je wensen ook zijn, bij veganbags.nl vindt je een veganistische tas voor elke gelegenheid. Ben je op zoek naar een ruime shopper of wil jij liever een compacte crossbodybag, bij Veganbags.nl ben je voor beide aan het juiste adres. Bekijk het uitgebreide assortiment in onze webshop en bestel uw favoriet eenvoudig, veilig en snel online! Dan wordt jou bestelling, indien voorradig, dezelfde werkdag nog aan je verzonden.