Super mooi, zoals getoond wordt...

We zijn blij met ons beslag. Ook hebben we een apart WC-slot met hendel gekocht, waarbij in de beschrijving staat dat je een kozijn plaatje apart bij moet bestellen. Dit heb en wij gedaan, maar was niet nodig, er zaten uiteindelijk 3 kozijnplaatjes in ons pakket, dus extra bestellen had niet gehoeven....

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Erg tevreden. De site is overzichtelijk en er is een duidelijke omschrijving. Materiaal is zeer goed verpakt en van goede kwaliteit.

Goede ervaring

Snel geleverd en goed verpakt

Mooi

Ze nemen tijd bij telefonisch contact, en proberen mee te denken voor oplossingen

Volgende keer weer

Snel en goed geleverd

De bestelling werd snel en goed geleverd.

s-avonds besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig.

s-avonds besteld en de volgende dag al in huis. Geweldig.

Ik kreeg wat ik mag verwachten. Dat is tegenwoordig al een heel groot compliment!

Goed !!!

Snelle service goede kwaliteit!

Mooie deurgreep

Snel geleverd en mooi product. Kwaliteit is prima, levering inclusief de benodigde schroefjes. Deurgreep is prima bruikbaar, maar had wat ons betreft een centimetertje groter mogen zijn.

Goed bedrijf

Geweldige service

Werd goed gereageerd per e-mail of telefonisch, wij hadden wat schroeven die niet bij de bestelling zaten, geen probleem, snel en vriendelijk opgelost, chapeau!Dit is zeker niet standaard bij de meeste bedrijven, dus ik raad aan, koop bij mooi deurbeslag

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Zeer tevreden met het mooie deurbeslag.

De artikelen waren correct beschreven en weergegeven op de website, en de levering was snel

Krijg de hele week al complimenten dat ze zo mooi zijn

Duidelijke website, mooie kastknoppen, ruime keuze

De informatie op de website is duidelijk. Er is een ruime keuze uit kastknoppen, die er mooi uitzien. Ik zocht voor het antieke kastje van mijn opa nieuwe knoppen, ik wilde dat deze knoppen zoveel mogelijk op de oorspronkelijke knoppen zouden lijken. En dat is supergelukt!

Fijn meegedacht naar een oplossing!

Wij hebben een flinke verbouwing achter de rug en alle deuren voorzien van nieuw deurbeslag. Het model "Nova" sprak ons erg aan, echter bleek dit deurbeslag bij alle deuren te hangen. Ook het bevestigen was een hele uitdaging. We hebben nieuwe schroefjes en staven opgestuurd gekregen, van een enkele deur ook het binnenwerk vervangen, maar niks mocht baten. Balen! Want met dit deurbeslag waren we totaal niet blij. De klantenservice dacht heel goed met ons mee en we kregen kosteloos deurbeslag "Amsterdam" toegestuurd. Werkelijk; fantastisch! Lijkt heel erg op de Nova, hangt niet, veel makkelijker te bevestigen. Helemaal blij :)

prachtige deurklinken voor jaren '30 huis

De deuren krijgen gelijk een mooiere uitstraling met deze deurklinken. Ze zijn makkelijk op de deur te zetten.

Alles netjes omschreven, en duidelijk. Prima communicatie ook. Ik zeg doen!

Snelle service mooi produçkt.

Zeer tevreden en niet duur. Ik had alleen liever kruiskop schroeven gehad ipv recht

Goede kwaliteit, snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden.

Snel, adequaat en mooi product

Super service

Toen bleek dat de stalen stiften te klein waren, kreeg per omgaande grotere toegezonden.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.