Super service

Vorige week een bestelling geplaatst, kwam de volgende dag al binnen. Bij het open maken helaas een defect aan de deur, contact opgenomen en ze volgende dag kreeg ik al een nieuwe set thuis gestuurd. Super klantenservice.

Verzending zou iets sneller kunnen maar product is top!

Supermooi product voor een nette prijs. Deurbeslag is van hoge kwaliteit van Chris een aanrader.

Heel erg goed

Prijs kwaliteit zeer goed! van 1 item bleek helaas de passing door een productiefout wat minder te zijn. Veel belangrijker nog, adequaat en fijn opgelost. Dat is in een klantrelatie het meest waardevol!

Mooie stevige deurkrukken

Ons hele huis (uit 1972) van nieuwe deurkrukken voorzien. Alleen van de badkamer en de wc hebben we het binnenwerk moeten vervangen omdat de afstand van de gaten niet klopten met het nieuwe beslag. Door de grote achterplaat zijn alle oude gaten mooi afgewerkt. Hierdoor hoefde we alleen de wc en badkamerdeur opnieuw te schilderen.

snelle en goede verzending, goede service

Verzending is snel en goed, ik had een onderdeel nodig voor een klink, dat was voor mijn OK al op de bus gegaan (gratis!). Prima!

Top site

Wij hebben deur beslag retro en n schuifdeur systeem besteld Mooie producten super snel geregeld en heel blij mee. Duidelijke site

Professioneel

Product snel ontvangen en top kwaliteit

Mooie spullen en snel geleverd

Snelle en correkte levering !

Zie hierboven.

Besteld en snel in huis

Product zoals omschreven

Ophalen op post punt ging gemakkelijk

Snel en fraai

Breed aanbod, fraai materiaal, snel geleverd.

Het hangt pas een week, maar de kwaliteit lijkt echt heel goed. Ddegelijk en prachtig om te zien. In tegenstelling tot het oude deurbeslag voelt het echt heel stevig aan. De prijs is ook echt goed, dus top prijs-kwaliteit verhouding.

alles klopte

Mooi deurbeslag

Mooi deurbeslag moest helaas wel heel vaak bellen.Totdat eindelijk mijn deurbeslag compleet was. Het deurbeslag is goed stevig dus zeker de moeite waard.

Mooie rozetten maar moeilijk te installeren

De zwarte deurplaatjes pasten perfect rond het slot, maar het binnenste deel moest nog gevijld worden met een ijzervijl voor het paste rond de vorm van het slot. Vrij bizar dat het buitenste deel mooi past, het binnenste deel niet.

Zeer snel geleverd en mooi product aan een mooie prijs.

Zeer snel geleverd en mooi product aan een mooie prijs.

mooi deurbeslag van mooi deurbeslag

Mooie deurkrukken een sieraad voor de deur. Goed te monteren. Goed aan de prijs.

Keurig verpakt en snel geleverd. Prachtige deurklinken goede kwaliteit.

Ze zijn erg mooi en strak.

Snel geleverd Ze zien er mooi en strak uit. Makkelijk te monteren mits er andere schroeven bij zitten. Liefst met een kruiskop. De schroefjes die erbij zitten zijn voor een gewone schroevendraaier. Bij harde deuren zijn die er niet in te draaien. Mede okkndoor de lange punt die eraan zit. We hebben nu zelf andere schroeven gebruikt.

Mooi deur beslag

deur beslag is echt mooi, ik heb zwarte renovatie schilden met deurklinken besteld. MAAR ik snap niet dat er schroeven bij zitten met platte kop, 1ste schroef ging al meteen mis. Ik heb kruiskop schroeven uiteindelijk gebruikt , wat ook prima paste bij het deur beslag.

Erg tevreden met deurbeslag, mis specificaties over deur dikte

5 stuks deurbeslag besteld. Erg tevreden, kwaliteit is goed. Heb wel veel moeite gehad om beslag te monteren omdat het deurbeslag bedoelt lijkt te zijn voor dunnere deuren dan wij hebben. De patentbouten passen NET, en de stift voor het badkamerslot was te kort voor onze deur. Gelukkig had ik nog een oude stift die ik op maat heb kunnen zagen. Misschien goed om bij het deurbeslag aan te geven voor wat voor deur dikte het geschikt is, of een keuze waarbij je kunt aangeven wst de deurdikte is, zodat de juiste bouten en stift meegeleverd kan worden

Goede keuze

Goed en snel ,alles past en mooi en goed verpakt

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.