Snel

Heel mooi materiaal!

Het deurbeslag werd snel geleverd in het zwart. Het staat prachtig op de buitendeur. Wij zijn blij met het geheel.

Volgens afspraak is deurbeslag afgeleverd

Operational excellence in de praktijk: bij Mooi Deurbeslag !

Hierbij dank en waardering uitspreken aan het team van Mooideurbeslag.nl voor de geweldige service en hoogwaardige producten. Ik heb onlangs 4 RVS scharnieren voor mijn tuinpoort besteld en mijn ervaring was absoluut fantastisch. De website van Mooideurbeslag.nl is zeer gebruiksvriendelijk en ik kon eenvoudig de juiste scharnieren vinden die ik nodig had. De bestelprocedure was snel en efficiënt, zo geregeld zoals het hoort. Ik was aangenaam verrast door de snelle levering. De scharnieren werden al de volgende dag bezorgd! De kwaliteit van de scharnieren is uitstekend. Ze zijn duurzaam, stijlvol en functioneel. Ze hebben mijn poort een vleugje klasse gegeven. De klantenservice voor extra advies was vriendelijk en behulpzaam, en ik voelde me echt gewaardeerd als klant. Ik ben zeer tevreden met de algehele ervaring bij Mooideurbeslag.nl en zal zeker terugkomen voor mijn toekomstige deurbeslagbehoeften. Ga zo door met het leveren van uitstekende producten en service!

Vlotte levering, vriendelijk en behulpzaam

Mooi deurbeslag en heel vlot geleverd. Ook de schuifjes, die nog niet op de site stonden werden keurig opgestuurd, samen met een nabestelling. Heel fijn.

Professionele organisatie, geolied.

Prima kwaliteit, nette levering.

Had 2 deurklinken met schild besteld in mat-zwart. Goede en duidelijke website en produkten snel geleverd. Zit er op nog 1 te wachten daar deze niet op voorraad was. Heb hiervoor contact opgenomen servicedesk en hier netjes behandeld.

geweldige service

Snelle levering, heldere website en een heel mooi product geleverd.

Op zoek naar een passend toiletslot voor onze jaren 30 woning kwam ik op Mooi Deurbeslag terecht na wat googlen. Diverse mooie varianten om uit te kiezen. Ook de slot stift van 5mm was snel gevonden. Compleet en snel geleverd met bijpassende schroeven om het plaatje compleet te maken. Montage was in een kwartiertje gepiept. Super mooi afgewerkt product voor een vriendelijke prijs wat de deur en onze gerenoveerde toiletruimte helemaal af maakt. Leuk detail is de nostalgische verpakking die de beleving compleet maakt.

Alles mooi op tijd

Goede prijs en prima kwaliteit. Aangenaam verrast!

Zie boven.

Snelle levering. Mooie deur kruk

Heel tevreden

Snelle en correcte levering

Omschrijvingen en toelichting op site uitgebreid en goed

Zeer Slecht klantenservice

Levering duurde 7 weken. Naar de levering binnen 8 dagen een incasso verhoging. Naar bellen met mooi deurbeslag kreeg ik hier begrip voor dat dit niet kon. Maar ze konden de extra kosten niet terug draaien. Daarom ben ik niet tevreden over deze onlinewinkel, zeer slechte klantenservice

Mjn ervaring met mooi deurbeslag is uitstekend

Ten eerste de snelle levering. Maar bovenal de mooie vormgeving en uitstraling en zeker de goed kwaliteit van de klassieke deurklinken. Deze staan prachtig op de paneeldeuren en de deuren met glas in lood. ik ben zeer tevreden!

Goede service, ook het email contact gaat naar tevredenheid. En het juiste materiaal is geleverd. Verder was de kwaliteit van de producten prima.

Ziet er mooi uit, helaas gaan ze telkens weer los..a

Een ergernis..binnenwerk te kort en de andere te lang..

Oke

Oke

Snelle service en mooi deurbeslag

Heel mooi deurbeslag en super snel geleverd

mooie producten en goede service

na het bestellen snel de producten geleverd, er was alleen iets niet goed gegaan maar na contact met klantenservice is het super goed en snel opgelost dikke plus.

Uitstekende service en snel

Bij met onze keuze, mooie materiaal en snel geleverd

Snelle levering en het ziet er mooi uit.

Wij zijn er zeer blij mee.

Perfect!

Mooi deurbeslag, minpuntje de schroefjes die meegeleverd zijn zijn met platte schroefjes wanneer er kracht op gezet wordt met schroevendraaier gaat de zwarte kleur jammer genoeg eraf, tip misschien schroefjes met een kruisje ?

mooie deurknoppen

mooie kwaliteit deurknoppen maar de meegeleverde schroeven zijn van zeer slechte kwaliteit,ze trekken meteen doormidden

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.