goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering. mooi en goede kwaliteit voor een hele mooie prijs.

mooi beslag en snel geleverd

mooi beslag en snel geleverd

Goede prijs kwaliteit voor product

Spoedige en juiste levering van product. Zeer goede handleiding

Slechte after sales

Mooi materiaal, alleen had ik hetprobleem dat het stiftgat van de wc sluitingr kleiner is dan van de klink terwijl ik voor beide een dikkere stift heb gekregen. Na telefonisch contact moest ik het zelf maar uitzoeken op hun site. Uiteindelijk op een andere site de oplossing gevonden.

Goed product, super service

Kleine beschadiging aan product bij aankomst. Aangegeven via de mail en direct vervanging opgestuurd gekregen. Super goed service, erg blij met de aankoop.

Redelijk product

Het deurbeslag ziet er goed uit, alleen de montage is voor de doe het zelver wel lastiger onhandige schroeven die erg dun zijn.

Voor 380,- gekocht; heel veel spijt!

Wat een slechte kwaliteit: - schroeven beschadigen, hier heb ik zelf torx schroeven in de kleur zwart gekocht en gemonteerd, - om de haverklap staat er iemand in huis met een klink in de hand - stiften zijn van slechte kwaliteit - sloten op de badkamer en toilet hebben massieve stiften met heel veel speling. inbus schroeven laten steeds los.

Deurbeslag is mooi en degelijk

Deurbeslag is eenvoudig te plaatsen

Mijn deurknoppen werden snel geleverd in een super leuke verpakking. Creatief bedacht en leuk om te zien wie er achter het bedrijf zitten!

Heel tevreden

Heel mooi voordeurbeslag

Snelle levering. Je wordt er op fijne manier te woord gestaan

Prima deurknop die ook nog eens heel snel geleverd werd.

Mooi spul

Snel geleverd, scherpe prijs.

Goede zaak

Een prima product en snelle levering

Helemaal goed!

er werd snel geleverd en het product voldeed volledig aan onze verwachtingen

Mooi product voor mooie prijs

Mooi deurbeslag voor mooie prijs en netjes verpakt

Prima service! Zeker aan te raden!

Kwaliteitsvol en mooi afgewerkt materiaal. Snelle levering.

Mooie hendels. Voelt stevig en solide aan

Enige nadeel van het product zijn de bijgeleverde schroeven. Die zijn van een matige kwaliteit. Bij het aandraaien breekt de kop af en moet je de rest van de schroef er weer uitboren. Is erg vervelend en tijdrovend.

Top service, goed ingepakt

Prima deurklink voor goede prijs!

Ik heb een zwarte, zelfverende deurklink gekocht. Prima kwaliteit voor een mooie prijs en snelle levering.

Mooi en makkelijk te monteren

Mooie deurklinken en makkelijk te monteren. Schroefjes waren te lang maar stond in de beschrijving dat dit mogelijk was. Erg blij met het resultaat!

"Zeer slechte ervaring"

"Vóór 21 uur bestellen, morgen in huis" klopt helemaal niet. Ben al een week op mijn producten aan het wachten (die gewoon op voorraad zijn volgens de website). Zowel telefonisch als via de e-mail zijn ze niet bereikbaar. Ben benieuwd of mijn producten überhaupt wel komen. In ieder geval zal ik hier nooit meer iets bestellen. Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven! Update: Binnen een half uur nadat ik de review had geplaatst, nam Arjan van MooiDeurbeslag contact met mij op. Het was een goed en prettig gesprek. Blijkbaar waren de producten toch niet op voorraad. Ik heb aan het gesprek een goed gevoel overgehouden en mijn vertrouwen uitgesproken dat het goed komt. Vandaar dat ik mijn ervaring nu positief bijstel.

Toppie zeer mooi

Persoonlijk zou ik bij alle deur platen kruiskop schroeven leveren, voor de rest was het top.

ok

Mooi deurbeslag

Prima materiaal voor een redelijke prijs

Op de website makkelijk kunnen zoeken, telefonisch nog een laatste vraag beantwoord. Besteld en snel geleverd, gemonteerd en genieten maar !

Snelle levering en top verpakt

Was binnen 1 dag geleverd. Goede instructie erbij en fijn verpakt. Ook op de website goede instructie filmpjes

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.