OKE

Bij het deur beslag zaten sleufkop schroeven.....waardeloos !!

Zeer snel en zorgvuldig ingepakt

Zwart deurbeslag heel mooi

Ik ben zeer tevreden over het deurbeslag wat ik heb besteld. Het deurbeslag is makkelijk te monteren. De website is zeer overzichtelijk en de keuze is reuze.

Mooie deurklink

Snelle levering van bestelde deurkruk

inderdaad heel mooi

Voor ons jaren 30 huis nieuw raambeslag gezocht. Vanwege smalle ramen en kozijnen is standaard raambeslag te groot en altijd lomp. Bij 'Mooi Deurbeslag' goed afgewerkt klassiek raambeslag gevonden dat mooi bij het huis past. Er wordt ook snel op mails gereageerd, top.

Zeer tevreden van de kwaliteit en snelle levering!

Door een fout aan mijn kant, is het kosteloos door mooi deurbeslag opgelost. Ik had niet gedacht dat het kosteloos zou worden opgelost. Onverwacht goede service. Ze hebben ook mooie spullen ;)

Dien wat ze beloven

- prima kwaliteit deurklink voor een goed prijs - op tijd en compleet geleverd - hartelijk dank voor de service - kom zeker terug voor nieuw deurbeslag

Verkeerd geleverd onderdeel snel en goed opgelost.

De juiste onderdeel werd direct nagestuurd na een verkeerd geleverd onderdeel.

Hele goede service

We hebben ons nieuwe deurbeslag bij mooi deurbeslag online gekocht. Aangezien we zelf niet echt handig zijn en nog nooit een klink hadden vervangen hadden we bij het uitzoeken nog wat vragen. Via e-mail contact gezocht met Mooi deurbeslag. We kregen binnen het uur antwoord. Het beslag kwam netjes aan met een duidelijke beschrijving online. Een onderdeel kregen we niet aangedraaid. Na contact werd er een vervangend onderdeel opgestuurd. Probleem opgelost. We zijn heel tevreden over de service.

Het deurbeslag is mooi en prima van kwaliteit. Het prijskaartje is goed in verhouding. De levering was mooi in de afgesproken periode.

Prachtig deurbeslag!

Snelle afhandeling, en mooi beslag binnen gekregen. Zeer tevreden :-)

Mooi spul

Snelle levering en mooi deur beslag !!

Mooi product.

Kwaliteit/prijs verhouding uitstekend. Goed verpakt en snel geleverd.

perfekte communicatie over de levering en heel verzorgde verpakking

Alles supervlot verlopen: bestelling + levering. De mooie verpakking was een aangename verrassing.

Snelle levering en mooi spul

Geweldige aankoop, Mooie en goede kwaliteit. Snel en accuraat geleverd. Aanrader

Snelle levering en uitstekende service

Binnen 3 dagen mijn bestelde klinken geleverd, netjes verpakt. En toen ik bij uitpakken merkte dat ik verkeerd een schild het besteld (cilinder ipv sleutel) kennis mogen maken met de klantenservice, vriendelijk geholpen en opgelost.

Goede kwaliteit , snel geleverd

Vrijdag besteld om 15 u en de dag er na ( zaterdag ) had ik geheel onverwacht het pakje al. Het materiaal ziet er mooi en degelijk uit. Alles netjes en overzichtelijk verpakt. Begonnen met 1 deurklink om te kijken of het iets voor ons was en of het degelijk was, maar bestellen snel opnieuw nog meer !

snel en goed

alles in orde

Alles verloopt zoals het moet.

Snelle levering en goede prijs

Voor herhaling vatbaar

Goede ervaring voor herhaling vatbaar

Mooi beslag

Goede kwaliteit

Kwaliteit is goed. Ziet er precies zo uit als op de foto’s. Helaas is naar mijn mening niet goed aangegeven of het geschikt is voor opdek of stompe deuren

Prima bedrijf

Snelle levering! Werd goed geholpen met een vraag die ik had !

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.