Mooie deurhendel

We hadden een klassieke deurhendel nodig voor ons zolderluik zodat deze bij de reset van de slaapkamerdeuren zou passen. Gevonden bij Mooi Deurbeslag; Fijne website en keurig op tijd geleverd.

Mooie producten , uitstekende service!

Nieuw deurbeslag besteld, de volgende dag al in huis. Bij 1 handvat zat een beschadiging, na telefonisch contact werd dit meteen goed opgelost. Geweldige service.

Mooi product

Deurkrukken zien er mooi uit en snel geleverd.

Ruime keuze

Ruim assortiment.

Prima service, mooi materiaal, goede prijs-kwaliteitverhouding

Ik werd telefonisch prima geholpen met mijn keuze. Er werd rustig tijd voor me genomen om me te adviseren. Aflevering vlg afspraak

Goede kwaliteit, snelle levering

De deurklinken zijn ontzettend mooi, makkelijk te monteren en matchen perfect. Leuk ook dat we het indien gewenst ook op de oldskool kunnen monteren. Hebben wij overigens niet gedaan, want de wens is niet geweest om alles orogineel te houden in huis. Ook de prijs was interessant en niet te hoog, levering erg snel.

Netjes verpakt Mooie klinken Goede en snelle service

Snelle reaktie en prima service

Bestelling gedaan in september 22 pas in februari 23 willen monteren echter bevestigingsset ontbrak. Hierover gebeld en na 3 dagen geleverd. Top en snelle service. Dank Mooi Deur Beslag en Intersteel.

Inderdaad mooi deurbeslag

Ik moest even op de bestelde deurklopper wachten, maar dat was het helemaal waard. Prachtige deurklopper, meteen deurknop eraf en de klopper erop. Groot huis maar je hoort hem door het hele huis, perfect!!!!! Overigens een feestje om zoiets binnen te krijgen vanwege de verpakking. Leuk en origineel.

Keurig geregeld.

Snelle levering en goede kwaliteit an het product.

Mooie producten

Mooie producten, voor een mooie prijs. Duidelijke handleidingen + filmpjes voor montage. Top.

grandioos

zwart deurbeslag besteld. Mooie deurklink, zwart en kwalitatief goed. Snelle levering!

Snelle en nette levering Mooi en goed product Ook de service is goed geregeld

Absoluut een aanrader

Wij zijn zeer tevreden, ook bedankt voor de snelle levering. Helemaal TOP

Goede prijs/kwaliteit en snel geleverd. perfect!

De deurklinken zijn bevestigd

Hallo, de deurklinken zijn bevestigd en zitten prima. Het duurde wel wat maanden omdat er iets was met een verkeerd verfbad. En eerlijk gezegd: in het echt zijn ze een stuk donkerder dan op de website was te zien. Maar goed, het functioneert en past bij de rest van het interieur. Twee punten van aandacht: er is wel heel veel plastic over na het bevestigen, ik denk dat dit wel wat minder kan. En de bevestigingsschroefjes zijn klein en best kwetsbaar.

Snel geleverd en een mooi product

Het deurbeslag is mooi en stevig, goed verpakt en super snel geleverd.

Snelle levering en reactie

Snelle levering van de artikelen. Prima verpakt. Incompleet artikel ontvangen, kan gebeuren, snelle actie en reactie van de klantenservice. Vriendelijk en correct.

Mooie spullen voor een mooie prijs

Vier sets deurkrukken besteld plus een vrij-bezet slot passend bij de paneeldeuren die ik heb. Prima kwaliteit allemaal, voelt degelijk aan, verpakking keurig verzorgd en alle accessoires erbij. Kortom: perfect!

Slechte kwaliteit

Zwart deurbeslag gekocht via deze website. Volgens de aannemer was de kwaliteit zeer beneden pijl. Dat is jammer van een reguliere Nederlandse website.

Snelle levering. Mooi product. Goede prijs/ kwaliteit

Snel geleverd super product

Deurbeslag besteld super blij mee.

Ze zien er prachtig uit

We moeten ze nog bevestigen, dus weet nog niks van de kwaliteit af.

Snelle levering en nova21 is zelfs voor 2 linker handen met de handleiding eenvoudig te monteren!!

top bedrijf

goede advies, en goede surfers. kan ik iedereen aanbevelen.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.