Redelijk product, snelle verzending conform marktstandaard

De handgreep ziet er op zich degelijk uit. Goed afgewerkt waar het zachtere materiaal het metaal ontmoet. De delen met de schroefgaten zijn op de hoeken echter enigszins krom, waardoor het niet strak tegen een glad oppervlak zit. (Het wiebelt als een terrasstoel). Dit maakt de bevestiging lastiger. Ook is er geen rubberen ringschijfje meegeleverd om zoiets te overkomen, en/of om het onderliggende materiaal waaraan het bevestigd wordt te beschermen.

Goede duidelijke website, Goede communicatie ( mail/track and trace) op tijd geleverd!!

Prachtig en goed product voor een goede prijs! Aanrader!

Prachtige antracietgrijze deurkrukken gekocht. Goede kwaliteit voor een mooie prijs.. we zijn er erg blij mee!

Snel en keurig geleverd

Snelle levering , prima service, komt afspraken goed na en houdt zich ook aan de afspraken.

Snelle afhandeling en betaalbaar product.

Bestelling werd snel afgehandeld en het slot + deurkrukken waren heel betaalbaar.

Service zoals het hoort.

Fijne website, zeer vriendelijke en duidelijke uitleg bij telefonisch advies. Spullen goed verpakt en levering volgens afspraak.

Uit ste kend.

Niets op aan te merken, prachtig beslag, duidelijke uitleg, goed verpakt, mooi stol veersysteem, snel geinstalleerd. Zal ze iedereen aanbevelen

Goede kwalitijd voor een mooie prijs

Snelle levering , veel keus voor een mooie prijs

Goed oplossingsgericht

Er was per ongeluk een gebruikt artikel naar mij verzonden. Dit hebben ze netjes opgelost door een nieuwe te versturen + retourlabel zodat de foute weer terug kon. Goede communicatie per telefoon en daarna follow-op per mail.

Snelle en correcte levering

We hebben jullie deurbeslag gekocht in het kader van gedeeltelijke renovatie van onze woonkamer. Het is mooi en handig te bevestigen. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Mooi product, snelle levering goed verpakt uitstekend dus.

Top !!

Je krijgt wat je verwacht , TOP Dag na de bestelling bezorgd.

Gied

Netjes afgeleverd. Schroeven iets te groot. Goede kwaliteit. Ziet er mooi uit op de deuren

Heel tevreden

Mooi en degelijk materiaal.

Mooi en goed deurbeslag!

Goede kwaliteit materialen alleen vindt ik het zonde dat het bevestigen van de platen aan weerszijde geschiedt door middel van standaard schroeven(sleuf) ipv sterschroeven.

Mooi produckt en snelle levering

Prijs voor het produkt... ? Prima.

Mooi product

Goede service en kwalteitsproducten

Wij hebben hier mooie deurklinken besteld en kregen er goede service bij. Daarnaast voelt de kwaliteit ook erg goed aan.

De levering was snel en zeer netjes verpakt. Goede kwaliteit en mooie vorm

We waren opzoek naar nieuw deurbeslag. Uiteindelijk op de site van mooi deurbeslag terrecht gekomen. Door het duidelijk overzicht en de uitgebreide filters hebben we razend snel ons nieuwe beslag gevonden! Een week later waren ze keurig thuis afgeleverd!

Wat een top service

Zeer goed geholpen Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen

Zoals op de foto

Hele snelle levering! Netjes verpakt en alles precies volgens de afbeelding.

Geleverde product viel tegen

Geleverde product was niet maatvast. Geleverde product is in doos verstuurd terwijl dit makkelijk in een envelop had gekund, echt niet milieu bewust.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.