Fijne manier om thuis te testen

Ik ben zeer tevreden over de instructies die ik moest uitvoeren voor testosteron bloedpriktest; erg duidelijk. De materialen die ik had ontvangen waren praktisch en van goede kwaliteit. Het resultaat was binnen 2 weken binnen en ook duidelijk omschreven! Ik vond het erg nuttig en zeker waar voor het geld.

Ik had een cortisol speekseltest. Eerste meting viel in de normaalwaarde. De tweede meting 4 uur later en zonder enige inspanning was best wel laag, 1.26. Dan is er een aanbeveling ("het zou kunnen") die niet bij mij van toepassing is, ik heb geen last van stress, zorgen en mijn ontspanning is goed. Er was geen opmerking om het met de huisarts te bespreken.

Duidelijk en zinvol

Ben zeer tevreden over de instructies die ik moest uitvoeren voor een hormonale speekseltest inclusief de cortisoltest. Materialen die je daarvoor ontvangt zijn praktisch en goed. De uitslag die na 2 weken al binnen was, was duidelijk beschreven! Ik heb er heel veel aan gehad!

Makkelijk en duidelijk

Makkelijk te bestellen en met duidelijke instructies. Terug zenden is ook makkelijk door de bijgevoegde envelope en zak met postzegels.

Gewoon goed en snel resultaat

Bedankt voor de opheldering

Prima, doet wat ze beloven

Prima, ze doen wat ze beloven. Intollerantie bloedtest was voor mij moeilijk af te nemen omdat ik moeite had met de hoeveelheid bloed welke geleverd diende te worden. Handig om te weten is dat je rekening houdt met de leging van de brievenbus en dat de bezorgdag een werkdag betreft. Verder was er voldoende ruimte voor vragen over de testresultaten. Zorg wel dat je voldoende kennis hebt over voedingsmiddelen of anders een allergoloog of diëtist raadpleegt voor advies naar aanleiding van de testresultaten.

Snel en makkelijk

Het was snel binnen en makkelijk uit te voeren. Gemakkelijk op te sturen en uitslag was snel binnen.

Gaat prima

Een bevestiging van ontvangst was fijn geweest.

Duidelijke uitslagen en toelichting

Duidelijke uitslagen en toelichting

geen uitslag ontvangen - registratie testen niet mogelijk

Al bij de gekochte testen moest ik er 2 keer achteraan bellen om de testen geregistreerd te kruigen. Nu wordt ik al 2 dagen gespamd dat ik de 1ste uitslag heb gekregen.. helaas nog steed sniets ontvangen. Ruim 350euro geinvesteerd, nul resultaat. Is Mijnlabtest een scam?? Sorry, ik had het graag anders gezien en beoordeeld. Net weer een mail gestuurd.

duidelijke scores

duidelijke score overzicht. de uitleg erbij lijkt een algemeen stukk en niet op persoonlijk nivo afgegeven.

Snel en gemakkelijk

Ik heb een Hs CRP test laten doen en dat ging heel goed. De uitleg is goed en de uitvoering moet je even voor gaan zitten, maar gaat ook prima als je de instructies goed opvolgt. De service en communicatie verliep ook soepel. Ik werd op de hoogte gehouden van wanneer de uitslag bekend zou zijn. Ook een paar keer gebeld en de medewerkers die ik aan de telefoon kreeg waren vriendelijk en behulpzaam. Kortom: fijne service! Deze Hs CRP test wordt door de dokter vaak niet gedaan en geeft inzicht in je gezondheid.

Duidelijk resultaat

Duidelijke beschrijving van hoe de test gedaan moet worden. Uitslag na 2 weken binnen en erg duidelijk resultaat ook nog met extra uitleg van de resultaten.

Duidelijke uitslag, duurde alleen gigantisch lang

Ik vond het proces prima, alleen de uitslag duurde ontzettend lang. Ik begrijp niet helemaal waarom de cortisol uitslag beperkt wordt door de progesteron/oestrogeen uitslag: waarom kan de een niet al komen voor de ander komt.

Top, snel

Doen wat ze moeten doen. Resultaat na 1 week in de mail.

Te omslachtig

Zou mijn resultaat reeds ontvangen hebben maar dit is niet get geval. Ook niet bij mijn spam berichten . Hopelijk wordt dit nog opgelost

Goed georganiseerd.

Ik kende dit bedrijf niet dus maar afghan op de ervaring op te doen door met deze organisatie in zee te gaan. Resultaat mag er zijn!! Uitstekend!

Goede en duidelijke uitleg, Fijn dat het op deze manier kan, zonder raadpleging huisarts. Het was voor mij een bevestiging van mijn vermoeden

Snelle verzending

De test was snel verzonden, helaas was post.nl een dag te laat! De tijd wanneer je de uitslag krijgt vond ik wat lang(2weken), maar is eenvoudig te begrijpen en te downloaden. Het enige minpuntje vind ik de ietwat te lange wachtijd op een antwoord op een vraag. Maar altijd vriendelijk te woord gestaan. Super handig is het ook dat er je zelf een aantal tests kunt samenstellen, ik had persoonlijk nog meer keuze willen zien, maar in het algemeen ruime keuze in allerlei soorten testen.

Overzichtelijk

Test snel bezorgt, en de uitslag is makkelijk om te begrijpen erg overzichtelijk.

Heel duidelijk met tips hoe je de tekorten kan bijsturen door voeding

Prima geregeld

Bloedtest met duidelijke uitleg, en uitslag met duidelijke uitleg. Zeer tevreden.

Too much frustration

The delivery was quick and the instructions were easy to understand. I had two lancets that didn't work well and I used both of them but I couldn't get anywhere near 500 that it said to provide. I've pretty much wasted 39 euros and I even bought extra lancets and pricked myself a further 6 times, again I couldn't fill to the recommended amount. The tube provided is so small and makes trying to get blood inside a real pain. I wish I had just gone to my doctor instead it would have saved me money and frustration.

snel en betrouwbaar resultaat

Snel en makkelijk je gezondheid testen voor een redelijke prijs. Goede instructies voor het doen van de test. Snel resultaat in de mail. Met goede aanvullende tips naar aanleiding van de test resultaten.

Goede informatie en duidelijkheid m.b t. Het proces.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.