Ik deed een pick en mix test met hormonen die ik zelf heb uitgekozen. Bloedafname ging snel en goed, duidelijke instructies, uitslag binnen een week gekregen. De uitslag is duidelijk, maar alleen gebaseerd op de folliculaire phase terwijl jij eerst aan moest geven in welke phase van jouw cyclus het bloed is afgenomen. Iets verwarrend maar okay. De waardes voor de andere phases stonden er ook bij en kon ik de waardes goed matchen.

GOED

Ik had een eenvoudige urine test ingestuurd op 4 febr 2025 en ontving de uitslag op 17 febr 2025. Ik vond dat erg lang duren ook omdat ik in de reviews las dat mensen met complexe bloedtesten de uitslag met 4 dagen ontvingen! Contact gehad via email omdat ik ging twijfelen of mijn test wel bij labtest aangekomen was maar dat kan men niet nagaan. Je moet het versturen zonder track&trace dus geen controle of je zending aankomt. Mocht ik ooit weer een test doen zal ik het altijd mét track&trace retour sturen. Nu zat ik wekenlang in spanning en stress. De test op zich is goed, contact via email ook goed, je krijgt meteen een reactie.

Prima bedrijf!

Netjes,snel en heel professioneel.

Precies zoals beschreven, goede en snelle service!

Ik liep tegen de regeltjes binnen onze gezondheidszorg aan. Even een snelle controle of alles nog ok is kan tegenwoordig niet meer. Goed dat mijnlabtest er is. Goede test, duidelijke instructies en snel resultaat.

Snel opgestuurd

Ik kon de cortisoltest snel doen, heel snel bezorgd in de brievenbus.

Perfect aanrader!

Binnen twee dagen al de uitslag thuis met duidelijke uitleg De instructie hoe bloed te prikken en op te sturen was ook heel helder Tevreden klant

Everything very good and clear, test results received very quickly. Highly recommended.

Gemakkelijke test en snel de resultaten binnen

De volgende keer kies ik weer voor deze test en deze kan ik zeker aanbevelen.

goede manier om een indicatie van de waarde te krijgen

Het afnemen van het bloed vond ik wel lastig. Met een vingerprik moet er vrij veel bloed opgevangen worden.

Snel en duidelijk

De test was wel een beetje onhandig met het vullen van het dunne buisje met het platte spateltje. Maar eenmaal opgestuurd, kreeg ik vrij snel de uitslag! Een duidelijk en mooi verslagje om het resultaat te verduidelijken en de aanbevelingen zijn ook fijn.

Eigen regie gezondheid

Omdat ik vastliep bij de huisarts en mijn klachten op PDS gegooid werden ben ik verder gaan kijken. Ik kwam uit bij de intolerantietesten van Mijnlabtest. Ik heb alle instructies van de test opgevolgd, opgestuurd, en 2,5 week later had ik de uitslag. Alles zonder problemen en een duidelijk rapport. De uitslag was een bijzondere verrassing voor mij, toch wat meer intoleranties dan ik dacht. Nu maar verder met een diëtist... Ik ben blij dat Mijnlabtest deze testen aanbied omdat ik nu de eigen regie kan pakken over mijn gezondheid zonder tegen de muren van ons huidige zorgsysteem aan te lopen.

Advies onbruikbaar

Ik heb deze test laten doen omdat ik sterk geloof in het verband tussen je microbioom en je gezondheid/hoe je je voelt. Het advies dat ik ontving was helaas erg gecompliceerd en voor een leek moeilijk te doorgronden, bijvoorbeeld omdat sommige dingen tegenstrijdig lijken. Maar het grootste probleem heb ik met de controlegroep, de groep "gezonde Nederlanders" waarmee vergeleken wordt. Wie zijn dit, welke leeftijd en belangrijker nog: welke leefstijl hebben deze mensen? Ikzelf eet veganistisch, zeer bewust en ook zeer gevarieerd. In het rapport staat dat ik gevarieerder moet eten. Dat kan in mijn geval alleen door zuivel en/of vlees en vis te gaan eten. Het was beter geweest als de controlegroep een groep gezonde Nederlanders zou zijn geweest die een beetje vergelijkbaar zijn met mij, bijvoorbeeld gezonde mensen met een vegetarische of veganistische leefstijl. Het heeft namelijk weinig zin om mijn microbioom te gaan vergelijken met vleesetende Nederlanders. Voor mij is het rapport dus onbruikbaar.

Snelle levering en uitslag

De test deed ik op een donderdag en ik had maandag al de uitslag. Prima uitleg!!!

Als je snel en zonder akkoord van je huisarts je bloedwaarden wilt weten.

Ik wil op regelmatige basis bepaalde bloedwaarden weten en helaas is de huisarts daar niet de gewezen plek voor. Zij zijn gebonden aan de verzekeraar en die laat alleen bloedtests toe als er een reden is. Ik wil pro-actief weten hoe mijn bloed er voor staat en niet pas bij klachten erachter komen dat iets te laag of te hoog is. Mijnlabtest voorziet hierin. Vele tests voor handen en wordt allemaal netjes in labs uitgelezen. De tests worden keurig verpakt per briefpost bezorgd en je kunt het ook per briefpost gratis retourneren. De uitslag en adviezen volgen binnen een week per beveiligde mail. Aanrader!

Interresant en uitgebreider dan ik dacht

Snel kreeg ik de monster kit en het nemen van een monster was eenvoudig. Makelijk opgestuurd. Duidelijk communicatie, snelle reactie op vragen. Helemaal tevreden met de dienst zelf. De informatie was informatief ( extra algemeen uitleg) en uitgebreider dan verwacht met betrekking tot hoeveel punten erin meegenomen waren. Wat ik graag meer zou zien is nader uitleg bij "uw resultaat". Deze waren best wel kort en een beetje terughoudend met hoeveel informatie is gedeeld. Zou mogelijk wat uitgebreider kunnen. Ook was ik zeer geintereseerd in de verslavingsverslag, maar die was overgeslagen. Net jammer. All in all leuk en goed om wat meer over je zelf te weten en dit mee te nemen in je dagelijks leven.

betrouwbare en snel resultaat

Betrouwbaar en snel resultaat/uitslag van de testen.

Snel en zeer uitgebreid verslag!!!

Snel en zeer uitgebreid verslag!!!

Test werd snel geleverd. En communicatie is duidelijk. Ook uitslag test is zeer compleet

Het was de moeite waard

Ik heb voor het eerst een test al deze gedaan. En kwam erachter dat een aantal voedingsmiddelen ik zelf al ervaren had. Dat ik daar niet tegen kon. Maar ook bijv tomaat wat ik veel eet. Geen idee dat ik daar niet tegen kon. En lactose de grote boosdoener bij mij is. Die zag ik niet aankomen.

Snel en duidelijk

Duidelijke instructie. Overzichtelijk resultaat.

Ontzettend vlot en eenvoudig

Het hele proces van bestellen tot het ontvangen van mijn uitslag duurde 5 dagen. Ontzettend vlot verlopen allemaal en het bloedprikken zelf wordt goed uitgelegd. Over een half jaar ga ik het nog eens doen.

Verwarrende uitkomst en late reactie

Ik wist al dat ik last had van koemelk, maar omdat ik ook last heb van een of meerdere graansoorten, heb ik de intolerantietest pro afgenomen. Het resultaat was verwarrend, koemelk was groen, maar 1 koemelkeiwit was geel en verder heel veel soorten kaas. Daarnaast was er niets te zien m.b.t. de graansoorten terwijl ik echt zeker ben dat ik van sommige granen last krijg. Ik ben me alleen niet bewust welke dit zijn. Een dikke week geleden heb ik hierover gemaild, ik heb geen bevestiging en geen reactie ontvangen. Mijnlabtest.nl heeft uiteindelijk meer uitleg gegeven en gezorgd voor een passende oplossing.

ik vond het afnemen v bloed heel lastig, de gewenste hoeveelheid haalde ik niet en moest echt moeite doen om aan 400cc te komen verder heel tevreden!

xx

xx

Tevreden met Sen service

Snel service,

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.