Professioneel

Goed georganiseerd, zowel wat de informatie op de website als wat het hele proces betreft. Alles met duidelijke uitleg. De uitslag liet twee dagen extra op zich wachten, wat voor iemand met hypochondrische aanleg wat spanning oplevert, maar ik werd daarover gelukkig wel bijtijds op de hoogte gebracht.

Uitstekende dienstverlening.

Heldere uitleg op de website, snelle levering van het produkt, en een mooi document bijgevoegd bij de uitslag. Ik ben adequaat op de hoogte gehouden toen de uitslag ieets vertraagd bleek. Dus zeker aanbevolen.

Eye opener

Dankzij de speekseltest kwam ik erachter wat de oorzaak van mijn klachten is en heb ik ook heel gericht kunnen onderzoeken hoe ik het probleem bij de wortels aan kan pakken. Erg blij mee dus!

Fijne methode en fijne communicatie

Ik ben tevreden over de hele aanpak. Het is makkelijk en snel omdat je geen afspraak hoeft te maken bij bv een huisarts. Binnen ongeveer een week heb je de uitslag. De uitleg van de uitslag is in duidelijk begrijpelijke taal omschreven wat een duidelijk beeld creëert van de resultaten. De uitleg van de stappen over de afname thuis door een simpele vingerprik is zeer duidelijk omschreven. Alles is er in aanwezig zodat je het resultaat snel kunt retourneren.

Duidelijke site, snel geleverd en goede uitleg om de test in te sturen. Er werd goed en snel gereageerd op mijn vraag per mail Fijn om dit zelf te kunnen doen zonder weer een dokters afspraak te maken

Snel bericht

Mijn verwachting was minimaal een week voordat ik de uitslag zou krijgen, maar had hem al na een paar dagen, top.

Een duidelijke test. Door de feestdagen moest ik wat langer op het resultaat wachten maar werd hier van op de hoogte gehouden via de e mail. Het test resultaat was heel leerzaam en duidelijk. Zeker een aanrader!

Snel en overzichtelijk

Bestelling vetzuurbalans test snel in huis. Test eenvoudig af te nemen en op te sturen in bijgesloten speciale enveloppe voor medisch materiaal. Dezelfde dag van versturen kreeg ik al bevestiging van ontvangst. Is dus speciaal traject voor medische post. Een dag of 10 later de uitslag. Erg uitgebreid en duidelijke testuitslag waarin lagen zijn aangebracht. Eenvoudig, uitgebreid en voor de experts. Erg tevreden over deze test.

Betrouwbaar, zorgvuldig en snel

De urinetest naar zware metalen gaf aan dat mijn nikkelgehalte te hoog is. Dat wordt o.a. in verband gebracht met fibromyalgie, autisme en handeczeem. Ik ga nu meer rekening houden met wat ik eet en over een tijdje ga ik weer controleren. Ze houden me goed op de hoogte als de uitslag vertraagd is en de uitleg is ook duidelijk en zorgvuldig met een beveiligde e-mail. Fijn dat ik mezelf kan laten testen, want huisartsen zoeken helaas niet naar de oorzaak van klachten.

Betrouwbaar en makkelijk

Een betrouwbare test en makkelijk zelt te doen. De uitslag is snel bekend en wordt beveiligd verstuurd.

Prima service!

Duidelijke instructies en toen het resultaat iets vertraagd was, kreeg ik daar netjes een mailtje over.

Super service

Bedankt voor de goede service!

Blij met deze service. Een endocrinoloog wees om onduidelijke reden mijn verzoek af om mij te testen op cortisol. Ik wilde weten waarom ik overdag zo moe ben. Waar de reguliere zorg tekortschoot, ben ik overgestapt op zelfzorg en heb ik zelf een test aangeschaft bij Mijnlabtest. Uit de resultaten bleek dat mijn cortisolgehalte overdag instortte, wat mijn vermoeidheid verklaarde. Nu weet ik wat er aan de hand is en kan ik hier op natuurlijke wijze op anticiperen om mijn waarden positief te beïnvloeden. De service is geweldig en ze reageren snel. De uitslagoverzichten zijn begrijpelijk en bij vragen kun je contact met hen opnemen. Een goed alternatief als de reguliere zorg je niet wil helpen.

Zeer tevreden!

Goed overzicht en uitleg van de test, met aanvullende gegevens en tips hoe een en ander te verbeteren. Verder wordt de mogelijkheid geboden tot uitgebreider uitleg. Top!

Uitstekende service

Uitstekend. Goede communicatie, duidelijke uitleg.

Samenvattend: prima dienstverlening.

Snelle levering na bestelling, accurate handleiding en de uitslag was snel bekend.

Prima keurig verslag

Er werd netjes gemaild dat de test iets later was. Verder overzichtelijk verslag

Mooi systeem. Snelle en discrete uitslag

Goede test. Snel geleverd. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Snelle en AVG proof uitslag

Prima organisatie

Zolang er een huisartsen tekort is en de meeste van hen niet zoeken naar de oorzaak maar slechts de gevolgen bestrijden of een afwachtend beleid hebben ,gedreven door statistieken of financiën, ben ik blij dat we, ondanks een programma als Radar, wat in dit geval de plank volledig missloeg, nog de vrijheid hebben via deze zelftests een inzicht te krijgen in ons lijf.

Duidelijk en helder

Ik heb al enkele malen gebruik gemaakt van bloedtesten. Het werkt simpel en duidelijk voor een goede prijs!

ik ben zeer tevreden

Duidelijk resultaat en advies voor mijn conditie verbeteren

Snel, professioneel, geld waard

Uit persoonlijke overwegingen twee testosteron testen aangeschaft vooraleer ik naar de huisarts ging om mijn vermoedens kracht bij te zetten. Ik heb twee maal het verwachte resultaat ontvangen binnen de zeven dagen op veilige en discrete manier. Zeer tevreden van de service!

Goede, snelle service!

Test werd snel thuisgestuurd met een duidelijke omschrijving van de test. Het afnemen van bloed ging eenvoudig. Vervolgens binnen 5 dagen het resultaat, dat duidelijk en to the point omschreven was.

Correct, duidelijk , overzichtelijk

Correct, duidelijk , overzichtelijk

Spot on

testen zijn duidelijk om af te nemen en gaven voor al de tweede keer een antwoord op vragen waarom ik last had van in dit geval COPD.....heel erg bruikbaar en aanvullend op normale zorg

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.