Gedegen en goed bruikbaar

Ik vind het rapport zeer deskundig, gedetailleerd en betrouwbaar. Nuttige informatie en goede tips. Voegt echt iets toe. Ook de communicatie is goed en duidelijk.

Goede instructie en duidelijke uitslag

De test was makkelijk uit te voeren. Duidelijk en makkelijk in te vullen, niet te veel informatie.

Heel snel services en resultaat

Ik vind heel goed want ik krijg ook duidelijke informatie en allerlei vraagstellingen.

De uitslag was snel binnen

Duidelijke omschrijving, alleen de prikker die erbij zat kwam niet diep genoeg om goed bloed af te tappen. Ik heb de prikker uit elkaar gehaald en met het kleine meisje een sneetje in mijn vinger gezet.

Snelle opvolging

Ik had een dag ba het bestellen mijn test binnen en geheel onverwacht in dezelfde week mijn uitslag

Resultaten perfect, bloedprikken lastig

Resultaten waren goed, het vullen van een reageerbuisje met twee, een keer te gebruiken, prikkers onmogelijk. Eigen prik setje gebruikt en na 22x prikken twee testen kunnen doen.

Makkelijker dan via de huisarts

Ik gebruik al een tijdje de diensten van Mijnlabtest. Waarom? Omdat als je een bepaalde waarde wilt weten je dat gewoon kan bestellen en binnen een week weet je de uitslag. Via een huisarts moet je eerst "iets hebben" voordat je bloed mag laten prikken en dan is het vaak nog specifiek ook en verneem je alleen een "het was goed". Soms wil je gewoon weten wat je B12 waarde is of je Testosteron waarde. Dan is Mijnlabtest perfect.

Super snel en betrouwbaar een test doen. Makkelijker en sneller dan dit kan het niet. Goede ervaring met mijnlab en als je ze mailt dan reageren ze vrijwel direct.

Duidelijk

Snel Duidelijk Alleen best prijzig

Echt tevreden

Ik dacht het zal waarschijnlijk niet lukken dus mijn verwachting was zeer klein, naar sodeju, dit is fantastisch!! Snel en betrouwbaar waardoor ik nu naar aanleiding van de test meteen ben doorgestuurd naar de endocrinoloog....kijk hier heb je dus echt iets aan. Dank jullie wel.

Makkelijk en duidelijk

Testen is nu makkelijk thuis te doen. Bij de uitslag wordt een duidelijke toelichting gegeven.

Ruime keuzen en snel en betrouwbaar resultaat

De keuze is enorm. Vooral handig de pick & mix combi. Nette prijzen en een duidelijk en snel resultaat wat door iedereen goed te begrijpen is.

Goed te doen

Pakketje was snel binnen. Instructie heel duidelijk. Kreeg een mailtje dat uitslag een dag vertraging had. Uitslag ook duidelijk, met uitleg.

Top service. Kreeg een terugbetaling omdat iets niet goed was verlopen. Contact verliep ook heel soepel.

Had hogere verwachtingen

De kosten voor de test waren niet echt goedkoop. Daar heb ik begrip voor. De uitslag was erg summier en geen persoonlijk advies. Ook vond ik het voorbeeld van percentages met tabellen onduidelijk. Ik ben er niets wijzer door geworden wat teleurstellend is.

Snel en simpel

Er wordt geleverd wat worst beloofd: een snelle en duidelijke bloedtest en uitslag

Duidelijke instructies, snel afgehandeld

Bloedtest gedaan via Mijnlabtest. Alles werd opgestuurd in een handig pakketje met duidelijke instructies. Na afname alles opgestuurd, en inderdaad binnen een week de uitslag. Keurig afgehandeld allemaal!

erg tevreden

Duidelijk qua instructies en een snelle test uitslag

Great test, great company to work with

Very professional, fast service. I don't love using the zivver app but that too is ok.

Goed en snel

Goede uitleg voor het doen van de test, uitslag was best snel binnen. Misschien wel beter om een prikkertje bij de test te doen die je vaker kan gebruiken, ik had namelijk na het gebruiken van de 2 prikkers nog een eigen naald nodig om genoeg bloed te krijgen.

Geen aanrader

Heb weken op mijn uitslag moeten wachten en de uitslag was niet erg informatief.

Prima ervaring

Duidelijke uitleg

Prima geregeld

Prima geregeld! Snel in huis en de uitslag binnen een dag of 6 binnen zoals wordt beloofd.

duidelijke en begrijpelijke uitslag

Heeft mij erg geholpen in het vinden van mijn lichamelijke klachten. Kan nu samen met huisarts zoeken naar een juiste behandeling.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.