Goede testen, makkelijk zelf uit te voeren. Snel de uitslag

Meerdere testen gedaan bij mijnlabtest. Allemaal zijn ze duidelijk in gebruik. Makkelijk zelf uit te voeren met duidelijke instructies en snelle uitslag.

Testen

Ik ben erg tevreden. De testen werden heel goed uitgelegd. Ik raad Mijnlabtest aan.

Waardevolle testen, goede rapportage, communiceert prettig en helder.

Omega3 test Ik weet dat de verhouding tussen omega 6 en omega 3 in ons lichaam belangrijk is. U kunt er hier veel over lezen. Wij eten onnatuurlijke producten die goedkoop gemaakt moeten worden en lang goed blijven. Véél plantaardige olie zoals zonnebloem- en raapzaadolie in deze producten en daarmee veel te veel omega 6, dat ontstekingsbevorderend is. Ik ben een paar jaar geleden gezonder gaan eten. Alle plantaardige olie weggegooid, géén junkfood en géén verpakt eten met een lange ingrediënten lijst. Géén supermarktvlees, maar vlees van goede herkomst, weinig restaurantbezoek en -belangrijk- 2 tot 4 vette vissen per week. Ik wilde mijn Omega6/3 verhouding weten, om zeker te zijn dat ik goed zat. Dat bleek niet zo: 11:1. Ik heb 4 maanden lang 5 Artic Blue capsules per dag genomen (ca 3 gram EPA + DHA), een blikje Princess kabeljauwlever in eigen olie en nog steeds de vis. Mijn test resultaat: 1:1!  Ik weet nu dat ik rustig aan kan doen met de omega3  (2 capsules Artic Blue en geen kabeljauwlever meer) en  wat vaker olijfolie (omega 9) gebruiken.  (Opm: uit een recente RIVM publicatie bleek dat kabeljauwlever erg veel PFAS bevat, daarom ben ik ermee gestopt..) Over 4 maanden mijn laatste test en dan is het klaar... Ik kan deze test van harte aanbevelen!

Uitslag waar ik iets mee kan

Via gehoord van deze mogelijkheid tot testen. Een speekseltest afgenomen ivm overgangsklachten. Aanrader is om de handleiding echt goed te lezen. Zo moest ik de speekselafnames in de koelkast bewaren tot ik ze na het weekend op de bus kon doen. Afname(s) was een ochtend investeren maar ging prima. De uitslag vond ik in eerste instantie vrij algemeen en 'alleen' concluderend, het gaf mij geen tips/adviezen wat nu te doen. Na een tel consult, die makkelijk in te plannen is, meer duidelijkheid gekregen en praktische tips. Bij elk contact wat ik heb gehad ben ik uitgebreid en zeer vriendelijk te woord gestaan. Dus zeker aan te bevelen!

Prima maar onvolledig

De testen waren compleet en makkelijk af te nemen. Echter was niet duidelijk gecommuniceerd wat postverwerking als invloed had op de verwerkingstijd. Dit schept bij mij wat onzekerheid over de 'versheid' van het speeksel bij onderzoek aangezien er een weekend + maandag overheen ging tot ik het sample kon verzenden... Tevens is mijn aanvullende oestrogeen onderzoek vergeten, wat ik zelf heb moeten aankaarten. Ik heb mijn twijfel geuit op de terugkoppeling dat hiervoor geen nieuwe test nodig was om af te nemen, maar de oude samples nog wel konden gebruiken. 3 weken na afname van een speekseltest nog onderzoek doen op oestrogeen voelt voor mij niet betrouwbaar? Aangezien ik hier flink geld betaal voor een betrouwbare uitslag waar ik zelf verder mee kan (en het liefst door gerustgesteld word), zou op zijn minst een duidelijke mail met onderbouwing op zijn plek zijn waardoor het niet noodzakelijk is om hiervoor nieuwe test af te nemen. Echter heb ik na mijn mail met mijn bezorgdheid of het onderzoek nog wel betrouwbaar is géén reactie meer ontvangen. Mede hierdoor voel ik mij niet helemaal goed bij dit onderzoek, en moet ik helaas 'nee' invullen bij onderstaande vraag tav aanbevelen. Mijn eerste indruk is verder namelijk goed.

Goed verzorgde test en uitslag

De kit bevat echt alles wat je nodig hebt om de test zelf te kunnen doen. Duidelijke uitleg. Opsturen gaat super makkelijk en de uitslag ( intolerantietest) na een week al ontvangen. Het enige wat ik graag anders had gezien is de uitleg. Deze mag iets " makkelijker te begrijpen"

Prima ervaring

Duidelijke beschrijving volg de stappen en opsturen maar. Snelle en duidelijke uitslag waar je wat mee kan.

Goede service.

Snelle levering van het testpakket. Duidelijke instructies. Buisje sneller gevuld dan gedacht. Uitslag ook snel per email ontvangen. Duidelijke, kort en bondige uitslag en aanbevelingen.

Redelijk makkelijk uit te voeren bloedtest

De aangevraagde test ontving ik na 4 dagen. Er zit een duidelijke uitleg bij en daarbij is er ook nog een uitleg via video beschikbaar. Ik vond het vooral lastig om de 2 buisjes, beiden tot de benodigde hoeveelheid gevuld te krijgen met een vingerprik. Ik was wel 15 minuten bezig om de druppels uit mijn vingers te krijgen. Gelukkig zater er 3 prikkers bij. Op vrijdag de buisjes verzonden en op dinsdagmiddag had ik de uitslag per mail binnen.

Excellent

Experience with mijnlabtest was excellent so far. After buying the product I received info on what to expect and when to expect the results.

Goede communicatie. Duidelijke handleiding. Snel resultaat!

Bloedtest was gemakkelijk uit te voeren. Na telefonisch navragen was het zeer duidelijk dat omslag versturen vanuit België ook mogelijk was. Nadien ook bevestiging krijgen van ontvangst staal geeft opnieuw een fijn gevoel. Vervolgens kwam het testresultaat ook sneller dan aangegeven. Verslag heef een duidelijke lay-out en veel extra informatie rond de nazorg.

Verkeerde testresultaten

De verkeerde test is afgenomen (totaal B12 ipv MMA). Gebeld, zou reactie krijgen of lab de goede test nog zou kunnen afnemen of dat we een nieuwe test zouden krijgen. Nog in afwachting op dit belletje, dus moet er weer achteraan bellen. Wel twee nieuwe mails ontvangen over hoe ik mn resultaten kan delen met een zorgverlener/coach en of ik mn test wil beoordelen….

Goede service. SnelEn efficiënt

Ik heb besteld binnen twee dagen had ik het in huis. De resultaten komen ook vlot uit en goede uitleg

De bijgeleverde uitleg is erg duidelijk. Mede daardoor erg makkelijk om thuis bloed af te nemen.

Het samen werken met deze professionals is een prachtige aanvulling op mijn praktijk.

Het bedrijf is toegankelijk en service gericht. Innovatie staat voorop en deze delen ze op een fijne wijze met hun professionals. Ik ervaar het als een zeer prettige manier van samenwerken. De inzichten zijn duidelijk en toepasbaar in een behandelplan.

Ruime uitslagen maar geen persoonlijk advies

Erg vlot en uitgebreide uitslag. Alleen als leek weet je niet wat er staat. En ik had de stille hoop om juist een persoonlijk advies te krijgen. Wat je juist wel en niet aan de hand vd uitslagen moet eten en drinken. Erg jammer. Nu zal ik met de uitslag naar een diëtist gaan.

Ik wilde mijn cortisol waarden weten op iets andere tijden dan de in de testkit aangegeven momenten. Na het terugsturen (met de afwijkende tijden aangegeven op de samples) kreeg ik vrij snel een bericht dat ze mij een nieuwe testkit wilden sturen omdat ik de "verkeerde" tijden had aangehouden. Na mijn wens aangegeven te hebben mijn eigen gekozen momenten te willen testen, hebben ze de samples alsnog gewoon verwerkt en een passende uitleg in de uitslag verwerkt.

Snelle levering, makkelijk af te nemen test (wel veel bloed nodig voor een vingerprik test)

Makkelijk en overzichtelijk weergegeven testen. Wel relatief veel bloed nodig voor een vingerprik. Snel de uitslagen binnen. Voedingsadviezen wellicht iets teveel gestoeld op adviezen Voedingscentrum. Het is enigszins achterhaald om bij hogere verkeerde cholesterolwaardes over te schakelen naar magere producten. Juist het eten van volle producten, voldoende eiwitten en minder (veel minder) koolhydraten kan het lichaam juist de correcte cholesterolwaardes geven.

Duidelijk, glas helder, dank voor de waardevolle tips!

Duidelijk, glas helder, dank voor de waardevolle tips!

Uitleg helder en duidelijk waardoor het uitvoeren, registreren en insturen van mijn stoelgangmonster eenvoudig en ging snel. Uitslag ontvangen in een besloten, beveiligde omgeving, en wederom was de uitleg hoe dit gaat helder en makkelijk uit te voeren. Top en verrast.

Positief en behulpzaam

Eenvoudige zelftest, het resultaat kregen we binnen de aangegeven tijd en we kregen ook de kans om vragen te stellen over de uitslag in een telefoongesprek.

De klantenservice denkt goed mee als er een probleem is. Bij mij lukte de bloedafname niet goed. Ik kreeg meteen een nieuwe test thuisgestuurd. Top service en vriendelijke klantenservice!

Uitstekend en snel.

Snelle resultaten en fijne bloedtest!

Super klantvriendelijk

Mijnlabtest staat altijd klaar voor mij als klant/zorgprofessional en denkt constructief mee. Zeer vriendelijk en professioneel!

Het is makkelijk en snel.

Je kan gewoon een test aanvragen, de test uitvoeren en terugsturen zo makkelijk is het en wachten op de uitslag. Gr.Frans

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.