Mijn test ging fout

Ik had te weinig bloed doordat ik telkens dacht het moet niet over de randjes heen gaan. Als je niet goed de instructies volgt dan lukt de test ook niet. Helemaal alleen de test doen is niet handig. want terwijl je 1 hand bloederig is en dat je met de andere hand cirkels aan het draaien bent is gewoon niet te doen. Als je deze test koopt vraag dan aan iemand om hulp. Zo kun je in iedere stap ondersteund worden. Voor mij is de test mislukt.

Erg tevreden!

Makkelijke manier om snel inzicht te krijgen in verschillende bloedwaardes. In een week resultaat en duidelijk omschreven wat de waardes betekenen en wat je evt zou kunnen verbeteren.

Heldere toelichting op uitslag en bijbehorende aanbevelingen

Ik heb een omega 3 index test gedaan. De uitslag kwam binnen een paar werkdagen. De toelichting op de uitslag en de aanbevelingen zijn zeer uitgebreid. In de bijlage zit tevens een gedetailleerde opsplitsing van de uitslagen waardoor je precies inzichtelijk hebt waar verbetering in leefstijl en voeding mogelijk zijn. Afgelopen 2 jaar heb ik 3x deze omega 3 index test gedaan.

niet goed, geen volledige test kunnen doen

Prik was blijkbaar niet diep genoeg. Kreeg 2 bloeddruppels uit mijn vinger en niet meer. De test voor de bloedgroep heb ik dus niet kunnen afmaken. Weggegooid geld.

Supersnel en supereenvoudig

Ik vond de test supersnel (zowel bestelling als uitslag binnen enkele dagen) en supermakkelijk (goede instructie, goede materialen, goede automatisering).

Prima en simpel te doen allemaal

Bloedtest afgenomen en alles was helder en makelijk te doen. Uitslag was helder en goed te begrijpen.

Aanrader

Kwaliteits testen tegen scherpen prijzen. Perfecte verpakking en verzending met track en trace. Accurate communicatie. Zeer betrouwbaar laboratorium.

Advies; test met 2 personen afnemen, snel resultaat

De test vond ik in mijn eentje lastig af te nemen. Bloed prik vinger kreeg ik niet in het buisje. Gelukkig zat er een 2 e prik naald bij en dit was bij mij dus ook nodig. Lastig, maar 2 e keer met hulp vlot. Aflezen van de test stappen was ook niet heel makkelijk. Veel tekst, goed lezen en begrijpend lezen. Ik kan me dus voorstellen dat sommige mensen hier hulp bij kunnen gebruiken. Bij mijn test was 1 stip niet functionerend. Die vulde zich in de eerste bloed ronde niet met vocht. Dat is niet de bedoeling. Ondanks dat ik al 12 jaar glutenvrij eet kwam deze gevoeligheid wel uit de test naar voren. Helaas samen met nog 5 andere voedsel gevoeligheden. Wel ben ik door de test snel een stap wijzer geworden. Nu nog de juiste hulp vinden!

Ik wou altijd al is weten of dit nou echt zo goed zou werken als dat je bloed zou prikken in het ziekenhuis. Had me testosteron levels laten prikken via de huisarts in het ziekenhuis en toen daarna een bloedtest via deze site besteld de uitkomst was precies hetzelfde dus kan wel zeggen dat het betrouwbaar is.

Test makkelijk uitvoerbaar en uitslag zeer begrijpelijk weergegeven.

Fijn dat deze test makkelijk af te nemen is, en dat het lezen van de uitslag voor mensen zoals ik (zonder medische achtergrond ) goed te begrijpen is. Bovendien hoef ik niet te zoeken naar een telefoon nummer als ik toch nog vragen heb. Voelt erg betrouwbaar.

Snel, goedkoop, accuraat.

Mijn vriendin en ik waren nieuwschierig naar onze bloedgroep. 2 tests besteld en uitgevoerd. De tests lagen de volgende dag al in de brievenbus. Het resultaat was snel en duidelijk. Blijkbaar zijn we qua bloedgroep óók tegenpolen.

Zeer goed!!

Kwaliteits producten tegen scherpen prijzen. Goede communicatie. Betrouwbare laboratoria. Perfecte verpakking en verzending met track en trace

Tevreden.

De thuistest (bloedgroeptest) was netjes ingepakt en snel verzonden. De instructies waren duidelijk, de test was goed zelfstandig uit te voeren. Wij zijn tevreden.

Duidelijke resultaat en "makkelijk" thuis bloed afnemen

Ik vind het een fijne manier om je bloed te laten testen, ook al was het afnemen bij mij niet helemaal eenvoudig want mijn vinger sluit zich heel snel weer waardoor ik aan 3 prikkers niet genoeg had. Gelukkig had ik zelf nog een prikker. Ik ga zeker nog een keer een hertest doen om te kijken of mijn waarden verbeteren.

Behulpzaam, inzichtelijk, goed bereikbaar

Ik heb meerdere tests bij dit bedrijf besteld, en de uitslag en informatie is altijd duidelijk. Pakketbezorgers/postbezorgers hebben tot twee maal toe pakketjes laten verdwijnen, maar Mijnlabtest is dan altijd heel behulpzaam! Makkelijk te bereiken via telefoon, meteen klaar om te helpen. De resultaten heb ik niet vergeleken met tests via huisarts oid, dus hoe kloppend de resultaten zijn weet ik niet. Wel weet ik dat het mij erg heeft geholpen in mijn zoektocht naar een stabielere gezondheid.

Snel na de bestelling testen in huis en na test snel je resultaten

Als je weet wat je wil bestellen is dit zo geregeld. Spullen heb je snel in huis. De beschrijving bij de testen is duidelijk en vergt de eerste keer misschien even wat meer werk verder geen enkel probleem. De resultaten ontvang je netjes binnen enkele dagen in een beschermde omgeving! Het testresultaat is duidelijk omschreven en verder toegelicht wat dit voor je kan betekenen of hoe je je bloedwaarden en gezondheid zou kunnen verbeteren.

Overzichtelijk test en uitslagen!

Duidelijk test , goede instructie waardevolle aanvulling Op mijn leefstijl met heldere instructies.

Meer duidelijkheid in de uitleg van de resultaten zou perfect zijn.

Het aanvragen van de test was erg gemakkelijk. Hoe je de test af moest nemen en versturen werd duidelijk uitgelegd. Bij het ontvangen van de resultaten miste ik alleen een helder beeld van hoe ik mijn eigen resultaten moet interpreteren. Ik krijg een nummer/ een getal en ik kan er eigenlijk niks mee want ik weet niet wat betekent. Is dit getal gezond? te hoog? laag? Ik heb geen idee. Ik moet dan vervolgens een belafspraak inplannen om mijn eigen resultaten te bespreken. Dat miste ik een beetje in de mail die ik kreeg.

Zeer interessant

Zeer interessant wat eruit komt. Veel komt overeen met wat ik al opgemerkt had door naar mijn gevoel te luisteren en te voelen wat je lichaam nodig heeft. Het is fijn om dit terug te zien in de resultaten. Hiermee kun je je leefstijl meer passender en eigen maken waardoor je er profijt van hebt. Het document is zeer uitgebreid en heel duidelijk uitgelegd. Ik had de DNA leefstijl pro gedaan.

vlotte en goede service

Ik ben erg tevreden over de vlotte en goede service, waar ik soms mee worstel is het bloed persen uit mijn vinger, ik kan daar geen 'vinger' op leggen. De ene keer gaat het soepel en de andere keer is het enorm persen. Zijn er nog meer tips te geven behalve het warme water 3 min?

goed geregeld

duidelijke en overzichtelijke website goede levering

Test was lastig in gebruik

"Zou u kort een beoordeling achter kunnen laten? Het mag anoniem, het gaat snel en het wordt zeer gewaardeerd." Vervolgens ben je verplicht om je naam, plaats en email af te geven. -2 ster. Bloedtest product gekocht, je moet een aantal bloeddruppels opvangen met een paar stokjes wat ik alleen kan beschrijven als lego mannetje armpjes. Lastig te gebruiken, onduidelijk resultaat, leek niet op de plaatjes zoals in het informatie gidsje dus zal de test wel verkeerd gedaan hebben. Waarschijnlijk heb ik te weinig bloed op het lego armpje gekregen om over te brengen.

snel en goed

alles prima. i.p.v. zijkant vinger , beter iets naar onderen prikken denk ik. de prikkers zijn eenmalig te gebruiken.

Snel, eenvoudig en duidelijk

De aanvraag ging makkelijk en ik ontving de test de volgende dag. De uitleg was helder en de test makkelijk thuis uit te voeren. De uitslag ontvangen ik na enkele werkdagen en het resultaat was goed te volgen.

Makkelijke bloedgroep test

De levering ging snel. De bloedgroep test heeft duidelijke instructies waardoor het goed thuis te doen was. De uitslag was goed af te lezen.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.