Super snel resultaat

Alles prima en snel geregeld

prima en snel

Fijn om zo achter wat waardes te komen

Een duidelijke uitleg en een snelle overzichtelijke uitslag.

Je moet er wel even de tijd voornemen, maar is voor iedereen te doen.

Zeer correcte en duidelijke service

Het is verstandig om af en toe je bloedwaarden te laten testen. Hier kan het zonder de zorg extra te belasten en in volledige annoniemietijd.

2 bloedtests besteld en snel ontvangen. Na een kleine uitdaging om de buisjes tot het gewenste niveau te vullen, dankzij duidelijke uitleg snel kunnen verpakken en insturen. Snelle duidelijke uitslag via link in e-mail. Aanrader als je snel bepaalde bloedwaarde wilt weten en je liever niet langs huisarts wilt. Staat wel duidelijk bij vermeld, dat enkel bloedonderzoek niet altijd 100% uitsluitsel geeft dat er niks aan de hand is.

Handig en efficient

Werkt prima. Duidelijke stappen in de handleiding. Heel fijn ook een tweede priknaaldje (ik was niet zo snel). Een compleet pakketje met een duidelijk resultaat. Geen afspraak. Gewoon aan de keukentafel. Direct antwoord.

Snel, betalbaar en goed.

Verassend heldere uitleg van gemeten waarde(s). En niet vergeten, een trip naar een prikpost niet (meer) nodig!

Eenvoudig, snel, tijdstip niet juist

Op zich goed. Volgende dag in huis, handige video met uitleg en redelijk snel uitslag. Dat is allemaal prima. Maar het ging om een testosteron test. Achteraf kwam ik erachter dat je die het beste nuchter tussen 8 en 10 's morgens kan doen. Dat stond niet in de beschrijving. Omdat je tijdstip en of je nuchter bent of niet kan aangeven, ging ik ervan uit dat het tijdstip en of je nuchter bent niet uitmaakt. Ik had de test 's middags gedaan. Wellicht is de uitslag gecorrigeerd op tijdstip en wel of niet nuchter, maar een arts zal toch zeggen dat de test opnieuw moet.

Snel en precies resultaat

Ik ben blij dat ik Mijnlabtest.nl gevonden heb. Kun je zelf makkelijk testen en het resultaat krijg je binnen paar werkdagen. Geweldig!!

goede en niet goede dingen te melden

Aanvragen, ontvangen, uitvoeren ging goed. De uitslag was veel te summier vermeld. Niet (duidelijk) vermeld voor een leek wat de uitslag betekende. Dus heb ik gebeld en ik kreeg een voor mij niet praktische oplossing om een deskundige te spreken. De deskundige heeft teruggebeld en mij uitgelegd wat de uitslag betekende. Zo'n procedure is niet klantvriendelijk en dat ben ik niet gewend van Mijnlabtest.

Prima test met makkelijke handleiding voor de afname.

Goede instructies, goede communicatie na opsturen sample en uitgebreide uitslagen en adviezen waar je iets aan hebt, en zelf mee aan de slag kunt voor je gezondheid.

Snelle uitslag!

Test is makkelijk af te nemen door de duidelijke uitleg. Uitslag was er al binnen 5 dagen na opsturen!

Ik had labtesten besteld op dinsdag. Woensdag kreeg ik ze binnen. Ik heb op woensdag bloed afgenomen en opgestuurd. Er stond dat ik binnen 6 werkdagen het resultaat zou binnen krijgen. Tot mijn verrassing kreeg ik de uitslag al op vrijdag via de mail. De mail + uitleg van de bloeduitslag zijn goed te begrijpen, ook voor mensen zonder medische achtergrond.

Snel en de uitleg super duidelijk.

Eerste keer van mijn leven bij mezelf bloed afgenomen. Maar met de super goede uitleg ging alles perfect. En de uitslag was heel snel binnen.

Makkelijk te doen en snel de uitslag!

Op woensdag bloed afgenomen en op de post gedaan, en op vrijdagmiddag al t resultaat in de mailbox! Handig en snel!

Snel en duidelijk!

Als therapeut snel de uitslag voor mijn klanten. Welkome aanvulling op huidige testmethode.

Prima, net als vorige keer

Ik had met twee dagen mijn uitslag binnen. De uitleg is duidelijk en de uitslag overzichtelijk met een plaatje erbij. Bovendien kan ik actief B12 niet via de huisarts laten testen. Dus ik ben heel blij dat deze test beschikbaar is en ook niet te duur.

Had meer verwacht

Had meer verwacht van de uitkomst en wat te doen

Heel deskundig

Zeer deskundig en professioneel

Uitgebreide uitslag in begrijpelijke taal

De uitslag kwam sneller dan verwacht binnen. In de resultaten wordt duidelijk uitgelegd wat er getest wordt en vertaald in begrijpelijke taal. Ook is het fijn te zien hoe anderen scoren en waar jijzelf op het spectrum staat. Op deze manier krijg je in een oogopslag een duidelijk beeld of je (relatief) goed zit of niet. Ook zijn de adviezen helder en uitgebreid en kun je er meteen mee aan de slag.

Top, zowel in service als in correspondentie naar de klant toe.

in nov.2021 tot 3x mijn dubbele testkit "zoek geraakt" bij PostNL. Mijnlabtest stuurde mij telkens, zonder kosten te rekenen, een nieuwe dubbele kit toe. In jan.2022 kreeg ik de vierde dubbele test in de brievenbus, waarvan de helft niet goed is gegaan. Weer stuurde mijnlabtest opnieuw een nieuwe kit toe. Dit vind ik een geweldige service van het bedrijf. Ook het contact naar mij per mail verliep prima. Ik kan iedereen dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

Makkelijk en snel

Bloedtest snel in huis. Afnane is gemakkijk en ook resultaat snel terug. Top!

Prima uitleg over hoe de test te doen. De verplichte registratie was mij ontgaan.

Snelle duidelijke service

Doen wat ze beloven, goede service, test wordt snel opgestuurd en uitslag ook snel. Met vragen kan je makkelijk terecht en wordt vriendelijk en vakkundig beantwoord. Al meerdere keren van deze dienst gebruik gemaakt.

Keurig nette test, duidelijke omschrijving. Bloed uit je vinger was wel ff een dingetje maar ik denk als je t vaker doet dat je er handiger in word. Snelle levering, snelle uitslag. Zal t zeker nog een keer doen omdat mijn huisarts mij voor deze test niet door wilde sturen.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.