Goede service!

Goed advies, duidelijke handleiding en werkwijze, snelle uitslag. Een en ander geheel naar verwachting, of misschien zelfs een beetje beter.

Alles prima

Alles prima.

Goede vergelijking met het AVL

De uitslag is goed omschreven. Ik wil het in de gaten houden in vergelijking met de uitslag van het AvL. Ik vertrouw niet alle uitslagen meer.

Heel gedegen lab met duidelijke uitslagen.

Heb al meerdere keren bloed laten onderzoeken bij dit lab,Nooit problemen gehad.Afname bloed met zelfkit gaat prima,vervolg van de procedure ,van opsturen sample tot aan de uitslag van de test gaat vrij vlot,in mijn geval binnen een week.De testuitslag krijg je netjes versleuteld in een mail toegestuurd..Ahandling uitslag gaat ook keurig,kan advies inwinnen over de uitslag indien nodig.Ben dus zeer tevreden.!

Goede ervaring

Goede ervaring maar wel lastig om een buisje te vullen met 5 ml. Ik heb 3 keer moeten prikken. De uitslag is helder maar ik weet dan nog niet wat de norm is en of ik OK ben. Groet Wil

Prima bedrijf. Snelle labresultaten.

Prima bedrijf dat snel de labresultaten verstuurd. Eerste bedrijf dat complete DNA profiel in kaart brachtte. Ik kies alleen voor dit bedrijf. Bij mij was er 1 sample niet te gebruiken. Ze hebben op hun kosten een nieuwe afnamekit gestuurd. Ook de volgende sample was niet af te lezen. Dus hebben ze toegezegd de kosten voor 1e afnamekit terug te storten. Vriendelijke medewerkers. Dus ga hier nog zeker wat vaker afnamekitten bestellen.

Gewoon heel goed!!!!

Overzichtelijke website en veel keuze in test mogelijkheden. Goede communicatie en perfecte verpakking en verzending met track en trace. Betrouwbare laboratorium onderzoek en beveiligde email met code om je uitslag te lezen.

Goede kwaliteit

zorgvuldig duidelijk en goed.

goeie overzichtelijke voorlichting hoe de test te behandelen en op te sturen.

Verpakking was open. Maar service daarna prima

Verpakking open . Stokje te weinig en best wel ingewikkelde text. Heb nieuwe gekregen en op mn aanbeveling is gereageerd

Makkelijk en snel

Zonder problemen bloed afgenomen en snel resultaten ontvangen

Snel en betrouwbaar

Ik merk dat mijn huisartsen praktijk steeds drukker en steeds onpersoonlijker wordt, met steeds meer medewerkers die steeds meer in deeltijd werken. Ik krijg de indruk dat dit soms ten koste gaat van de zorgvuldigheid, ook voor wat betreft aanvragen van lab onderzoeken en het interpreteren van de uitslagen. Voor wat betreft mijn eerste meting van mijn PSA waarde wilde ik niet in deze ‘molen’ stappen. Hoe meer mensen ergens bij betrokken zijn, hoe groter de kans op fouten, denk ik dan. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Mijnlabtest, waarbij ik zelf betrokken ben bij het koppelen van mijn identiteit aan het nummer op het buisje. Na een aantal dagen een duidelijk interpreteerbare uitslag via een beveiligde online omgeving. Dit alles heeft mij een gevoel van betrouwbaarheid gegeven. Daarom vanaf nu elk jaar een Mijnlabtest om de vinger aan de PSA pols te houden.

Goed en eenvoudig met duidelijke uitleg

Even de tijd nemen om de beschrijving goed door te lezen, zoals ook wordt geadviseerd. Daarna gewoon de gebruiksaanwijzing volgen dan kan het niet mis gaan. De uitslag was ook echt duidelijk zichtbaar.

Snelle levering, goede uitleg zowel in geleverde handleiding alsook via filmpje op de site..en de testuitslag kreeg ik binnen de beloofde 5 werkdagen.

Zeer tevreden!

Het uitgebreide rapport bevat belangrijke informatie waar ik mee aan de slag kan. Het biedt inzichten in mijn persoonlijke aanleg voor bepaalde voedingsmiddelen die mijn constitutie beïnvloeden. Sommige dingen zie ik bevestigd en komen overeen met de bevindingen van mijn orthomoleculair therapeut, ik zie nu dat ze genetisch zijn bepaald. Andere uitkomsten zijn nieuw. Ik ben blij dat ik nu weet wat de achtergronden zijn en kan mijn voedingspatroon daar op afstemmen. Ik vind het een aanrader!

De uitslag is snel en een duidelijk uitleg.

Prettige test en snel uitslag

Fijne testkit en mooie verslag met de uitslag

Snel uitslag & kundig!

Heel snel heb je uitslag van de bloedtesten met uitgebreide info. Ideaal om te checken of je waarden goed zijn of bij het aanvullen van tekorten zoals vitamine D een goede check om te zien of het aanslaat. Tevreden!

Snel, simpel en discreet.

Test aangevraagd online. Volgende dag binnen. Op eigen tijdstip test afgenomen en weer opgestuurd. Daar na test resultaat beveiligd downloaden. Prima!

Snel, strak en duidelijke

Snelle levering. Keurige uitleg in een zeer overzichtelijk stappenplan inclusief afbeeldingen. Zeer uitgebreide en duidelijke test uitslag. Je ziet meteen waar je staat voor het geen je hebt laten testen.

Duidelijk verhaal, toch wat nieuwe inzichten en ook dingen die ik al wist.

Ik weet al heel veel van gezondheid, en wist ook uit ervaring wel dat ik sommige dingen echt niet moet eten. Nu is er toch meer duidelijkheid en zekerheid gekomen.

Goede klantenservice - contact opgenomen telefonisch na een vraag over de bloedafname en direct vriendelijk tewoord gestaan. Na de verzending van de afname ook contact gehad met de klantenservice. 10/10.

Fantastisch - service

Ik ben echt zo ongelooflijk enthousiast over jullie. De uitslagen die wel lukten kwamen erg snel. Top, kunnen ze morgen direct mee naar de kPNI arts. Wel balen dat niet alles lukte. In principe hebben we de instructie gevolgd en zette mijn vriend de prik en zorgde dat het bloed goed vloeide. Dezelfde dag bracht ik het ook weg. Wel zijn we tussentijds overgestapt van vinger. Mijn ringvinger gaf erg weinig bloed. Misschien ging het daar mis. Ik waardeer het ontzettend dat jullie een nieuwe kit sturen. Ik zal alles op alles zetten om het dit keer nog beter te verzorgen. Mijn dank is groot. Ik raad jullie méér dan aan!

De huisarts post kon of mag kennelijk niet helpen.

Ok dan maar zoeken naar een instantie die de antistoffentest voor mij kan doen, daar ik wil weten voor vaccinatie of ik het al gehad heb. Ben namelijk begin 2020 goed ziek geweest met hoge koorts. Kon de huisarts niet overreden dus dan naar Mijnlabtest. Een verademing, daar ik dit gegeven belangrijk vindt voor ik een vaccin kies en het verbaasd mij, dat die niet standaard is voor een vaccinatie. Temeer als blijkt, dat je antistoffen hebt je waarschijnlijk aan één vaccinatie genoeg hebt. Mijnlabtest heeft mij vriendelijk, duidelijk en correct geholpen, waarbij ik binnen een week mijn test-uitslag retour had. Ik ga nu ook nog mijn bloedgroep laten vaststellen, daar bij de huisartsenpost het kennelijk te druk is voor dit soort zaken.

Zonde van het geld.

T-cel immuniteit wordt niet met deze test aan getoond. Hiervan was ik op de hoogte. Ik weet dat het een anti-lichamen test is. Maar anti-lichamen zijn kortdurend. Geen zin om die te testen. Gevraagd hoe lang er anti-lichamen aanwezig kunnen zijn. Kreeg als antwoord: bel afspraak maken. Aangegeven dat ik antwoord per mail wil (3 juni 2021) Daarna geen reactie meer. Ik verzoek hiermee tevens al mijn gegevens ihkv de AVG uit de databases van mijn labtest te verwijderen en uit alle databases waarmee mijn gegevens zijn gedeeld.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.