Goede service en een duidelijke uitleg bij de testen.

Ik heb goede ervaringen met mijnlabtest. Goede informatie duidelijke uitleg, en een uitgebreid assortiment. Vriendelijke medewerkers, het telefonisch consult (gratis) is ook een fantastisch tool om meer duidelijkheid te krijgen over je uitslag mocht je dit willen.

Ja, was duidelijk

Alles was wel n beetje klein. N kerel van 2m en 130kg zal met zn kolenschoppen problemen krijgen de test uit te voeren.. Maar voor de rest best interessant.

Geweldig inzicht

Ik kan mijn eigen dieet en programma zo heel makkelijk afstemmen!

Vertrouwd en vakkundigheid

Kwalitatieve testen tegen scherpe prijzen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending. Beveiligde uitslag via een speciaal portaal.

Duidelijk en snel maar met een opmerking

De test ging goed en was duidelijk en de uitslag was zoals voorgeschreven snel binnen. De opmerking die ik nog wil plaatsen is dat het testosteronniveau tussen 12 en 15 nmol/l moet zitten volgens de test. Bij mij (50jaar oud) was het 14.7 nmol/l wat niet slecht is maar ik lees bij verschillende sites dat het niveau tussen 10 en 35 of 12 tot 33 zou moeten zitten. Dan is mijn waarde gewoon op de helft. Dus is mijn waarde dan hoog of gemiddeld? Het zou misschien ook handig zijn als het ook in ng/dl wordt weergeven. Deze eenheid wordt vaak gebruikt zag ik.Maar goed ik ga komende maanden mijn testosteron verhogen en opnieuw meten. Al met al een goede test en zeker om aan te raden aan anderen.

snelle en nette service

Ik was benieuwd naar de hoogte van mijn Covid-19 Antistoffen en heb mijn uitslag tweetalig ontvangen zodat ik het in het buitenland ook kan tonen.

Goede uitleg, snelle service, duidelijk resultaat.

Zie hierboven

Super interessant en herkenbaar

Echt heel leuk om mijn leven zo opgesomd te zien. Ik herkende mezelf er ook echt in en vond het fijn sommige vermoedens op deze manier bevestigd te zien. Heel handig om met bepaalde dingen rekening te kunnen gaan houden. Ik ga zeker mijn voeding en leefstijl hier op aanpassen.

snel en service gericht

weinig aan toe te voegen,zie dat mijn uitslagen, goed worden verwoord,met nuttige adviezen, Top

Zeer goede ervaring, duidelijke handleiding dn testrapport, de doorlooptijd zag ik liever korter.

Ivm de doorlooptijd, als ik mijn jaarlijkse volledige bloedanalyse laat doen, dan heb ik het volledige resultaat de dag nadien. Het is voor mij niet duidelijk waarom bij jullie dit >7 dagen moet duren.

Hele fijne ervaring

Alles ging vlot en binnen een paar dagen al resultaat gemaild. Veel fijner dan bloed laten prikken via de huisarts voor mijn jaarlijkse vitamine D check.

Was snel opgestuurd en makkelijk af te nemen. Resultaat was er ook erg snel, sneller dan 6 werkdagen dus dat was fijn!

Snel resultaat en duidelijke handleiding.

Prima service.

Ik zou nog wat meer uitleg en advies willen Tov persoonlijke gegevens

Top snelle levering

Service is top levering is gewoon goed en snel, beschrijving die er bij zat was alleen wat matig, misschien een suggestie om YouTube filmpjes te maken met een knappe uitleg hoe een test het beste gedaan kan worden en dan een QR code/ link bij te voegen in de gebruiksaanwijzing/bijsluiter

Snelle levering, snel resultaat

Duidelijke uitleg resultaten

Na mail gelijk de resultaten terug per mail. Duidelijke uitleg en advies.

Een goede ervaring.

De kit was snel geleverd. Er werd gezegd resultaat in uiterlijk 6 dagen. Het was er sneller en dat heb ik als zeer prettig ervaren

snelle en vertrouwbare servis

De uitslag van binnen 4 werkdagen binnen. Hele duidelijke instructie, het is even moiete om je vinger te prikken en het bloed verzamelen in een buisje, maar het was de moeite waard! Duidelijke uitleg bij de uitlslag.

Zeer professioneel laboratorium en goede advisering.

Ik heb nu twee keer een bloedtest gedaan. In beide gevallen ben ik zeer tevreden over de totale gang van zaken. Heel fijn dat je ook een telefonische toelichting kunt krijgen. De testuitslag is goed onderbouwd.

Uitstekende ervaring

Goede uitleg van de bloedafname en snelle resultaten.

Gebruikersvriendelijk, snelle uitslag

Duidelijke uitleg en ik had de uitslag binnen een paar dagen.

De test is te duur voor een universele testkit

Onduidelijke instructie bij de testkit (universeel) en zeer beperkte adviezen m.b.t. de uitslag.

Prima test en super snel resultaat.

Op woensdag de test gedaan, direct op de post gedaan en vrijdag al mijn uitslag binnen. De meegezonden informatie was ook prima.

Laagdrempelige manier van testen

Ruim aanbod aan testen. Alleen kostte het mij veel moeite om met een vingerprik de gewenst hoeveel bloed in het buisje te krijgen.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.