Sneller dan verwacht

Duidelijke instructies voor de testen en sneller dan verwacht de mail gekregen met resultaat. Al 6x wat laten testen en elke keer alles goed geregeld!

Snel en adequaat

Heel gebruiksvriendelijk makkelijk te verzenden past in de brievenbus snel en duidelijke uitslag

Goed!

Test was makkelijk te doen! Instructies duidelijk. Sneller resultaat dan aangegeven. Uitslag duidelijk geschreven + uitleg/ advies.

Snel en kundig

Heel uitgebreid uitslag.

Een efficiente en effectieve bloed analyse

Fijn om op deze manier inzicht te krijgen van een vermoedelijke impact van voedsel op gezondheid. Daar weet ik nu meer van en beter raad mee!

moeilijk om genoeg bloed in buisje te krijgen

misschien heb ik een dikke huid, maar het proces om bloed in het buisje te krijgen liep niet soepel. 5 keer geprikt, handen onder het bloed. De mooie druppels kwamen niet... 5 keer niet.. uiteindelijk gelukt maar wat een vervelende methode is dit. Verder prima, dus alles is netjes geregeld. en de uitslag kwam snel. Ik heb nog een andere test liggen maar zit niet te springen om weer dit proces te doen. Misschien regel ik het wel via normale bloedafname ergens. Maar het kan gewoon aan mij liggen. De organisatie doet het netjes.

Absoluut een aanrader!

Uitstekende service! Zeer tevreden over de klantenservice, snelle resultaten en scherpe prijs.

Fijn bedrijf

Goede ervaring, snelle uitslag en een duidelijke omschrijving met grafieken en tips voor verbetering.

Goede ervaring

Test-pakketje zat een heldere en complete uitleg bij. Hierdoor was de test prima te doen. Na exact de beschreven termijn kreeg ik de uitslag. Minpunt voor mij was wel te telefoniste; ik vroeg of er adviezen bij de uitslagen mail zitten wanneer de waarden bijvoorbeeld niet goed blijken te zijn, dit wist zij niet gaf ze aan en adviseerde dat ik n.a.v de resultaten dan telefonisch contact kan opnemen via een bepaald nummer. Ik had wel verwacht dat de telefonische klantenservice dit wel had geweten, maar nogmaals, verder was ze vriendelijk en was het een goede ervaring.

Snel uitslag

Test snel ontvangen, en na 4 werkdagen de uitslag al binnen.

Sneller dan verwacht de uitslag binnen met duidelijke rapportage

Erg goed.

Goede ervaringen en goede testen. Fijn om thuis te kunnen testen.

Goede ervaring!

De test was makkelijk af te nemen. Ik dacht dat ik het in m'n vinger prikken eng zou vinden maar dat was niet zo. De handleiding was duidelijk en het deed ook geen pijn. Ik had mijn resultaten snel binnen in de mail. Al met al erg blij dat ik deze test toch zelf aangevraagd heb! Zou het zo weer doen.

Uitgebreide goede dna test

De DNA nutrigene test die ik heb laten doen is zeer uitgebreid. Ik ben erg positief over. Ik heb de uitslagen direct besproken met mijn arts en nu heb ik na jaren lang zoeken eindelijk antwoorden op de vragen die ik had. Super fijn. Ik zal dit iedereen aanraden

Snel en Accuraat

Bloedtest afgenomen . Uitslag kwam al dezelfde week Goede service Uitslag snel bekend en duidelijk uitgelegd Mvg olaf

eenvoudig en snel

De gevraagde test was binnen de afgesproken periode in mijn bezit en de bijhorende informatie was duidelijk en eenvoudig, met name het filmpje was erg handig

Ik zou graag de resultaten ook in een standaard (tabel)versie ontvangen. Dat is overzichtelijker om te vergelijken in de tijd

Snelle service, goede uitleg bij uitslag.

Top en super snel de uitslag

Handig, goede beschrijving, snel de uitslag en heerlijk gewoon zonder tussenkomst van de huisarts. Ik twijfelde over bepaalde waardes maar afspraak voor de huisarts is bij ons drama, ik vond het echt fijn zo.

Super, ik had het veel slechter verwacht met addertjes onder het gras en extra betalingen...

Ook de bloedafname had ik fout ingeschat. Ik dacht dat ik dat kleine buisje niet gevuld ging krijgen maar het bloed liep sneller dan verwacht en met meer druppels. Poepsimpel!

Prima uitleg en proces, goed te volgen

Prima goed te volgen echter is een extra vingerprikker wel nodig als je wat meer eelt op de handen hebt. Verder top 4 sterren

Snel, behulpzaam, duidelijk

Hele goede hulp als je vragen hebt, goed bereikbaar. Snel uitslag en in duidelijke bewoordingen.

Ik vond het een goede ervaring

Snelle service duidelijke test Duidelijk resultaat met een hoop tips om je resultaat te verbeteren

Prima en sne

Snel test resultaat

Zeer eenvoudig zelf te nemen test. Duidelijke procedure en uitslag in zeer snelle tijd

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.