Bestelling geplaatst en goed op de hoogte gehouden van de levering. Levering ontvangen, goed en degelijk verpakt.

Voor de toch nog snelle bezorging.

Er ging iets mis met de bezorging door een fout huisnummer. Met behulp van een medewerker, welke ons heel vriendelijk te woord stond ,werd het snel gefixd . Wij hebben onze badmatten ontvangen , waar wij heel blij mee zijn. De kwaliteit een het dessin is super.

Snel, keurige communicatie en mooie kwaliteit

De communicatie en verzending was snel en correct. De stoelen zijn van goede kwaliteit. Ook de verpakking en de gebruiksaanwijzing.

Super goede service

Goede kwaliteit en super snelle service

Mooie plantenbak, redelijk snel geleverd

De plantenbak zit goed in elkaar en is netjes afgewerkt. Ik heb wel de buitenranden nog zelf gesealed met kit om hem beter water dicht te maken

Goed product, snelle service

Het bestelproces verliep gemakkelijk en snel. Product werd snel verstuurd en was goed verpakt tegen schade. Wandplank arriveerde zoals verwacht en was gemakkelijk op te hangen. Enige nadeel is dat (staat niet op de website vermeld) is dat het product (wandplank) geen bevestigingsmateriaal bevat. Voor ons geen probleem, maar goed om wel te vermelden.

Snelle en uitstekende service

Nadat de de houten wandplank was bezorgd bleek de plank tijdens transport te zijn beschadigd. Er zat een scheur /deuk in de verpakking die met tape van de bezorger was dicht geplakt. Na een mailtje met de klanten service van Home 67 werd 2 dagen later een nieuwe plank geleverd en kon de beschadigde plank kosteloos worden teruggestuurd.

Top !

Ik heb een heerlijk zacht kleed gekocht bij Home67, snelle levering en in het echt is ie zelfs nog mooier! Bedankt Home67 ik ben er erg blij mee.

Leuke webshop, snelle levering

Mooie prukten, snelle levering en goede communicatie.

Hele goede service! Mooie kussens. Kon mijn 1e bestelling nog annuleren omdat ik toch twijfelde. Heb andere uitgezocht. Reageren snel en vriendelijk. Kortom fijne site, waar ik zeker vaker ga kijken en bestellen.

Product zoals verwacht

Snelle verzending en product precies zoals ik had verwacht.

Mooi product, snelle service

Ik zocht al tijden naar een sierkussen van een specifieke afmeting. Op de site vond ik zelfs meerdere leuke opties voor een leuke prijs. Ik had ineens keus!

Mooi materiaal het hout afwerking en snelle levering en dat voor een mooie prijs

Snelle bezorging en product voldoet aan de verwachtingen!

Prachtig kleed!

Als je iets nodig hebt kun je hier gerust kopen. Top klantenservice en adviies

Nette levering .mooi en netjes afgewerkt product

Makkelijk bestellen. Goede communicatie. Aleen jammer van de lange levertijd. Verder super mooi product.

Super leuke tafeltjes!

Goede snelle service. Leuke tafeltjes. Blij mee. Veel leuke reacties ontvangen.

Genieten van heerlijke fauteuil en hocker.

5 jaar geleden een fauteuil gekocht in Loods 5. Zit nog steeds heel lekker. Nu laatst de Hocker erbij gekocht in dezelfde kleur. De kleur komt nog steeds overeen en is een perfecte set samen. Heel erg tevreden

Nadat ik zelf de verkeerde maat van een vloerkleed had besteld, heb ik direct een mail gestuurd om de juiste maat door te geven. Hier kreeg ik niet direct antwoord op, dus contact opgenomen met de klantenservice. Zij konden voor mij de wijziging doorvoeren en de volgende dag had ik het vloerkleed met de juiste maat in huis!

Leuke salontafels.en een leuke prijs.en geen verzendkosten(bij concurrent meer dan 50€)

Zeer te vreden goede en snelle (gratis)levering

Goede communicatie

Snelle reactie op mijn mail.

Goede kwaliteit product en snelle levering !

Het bestelde product kwam snel en is van uitstekende kwaliteit. De verpakking was prima, waardoor dit houten product geen enkele schade of kras had. Product steeg boven mijn verwachtingen uit. Aanrader Home67!

Snelle service, mooi artikel

Snelle levering, goed verpakt, product zoals gewenst

Super snel geleverd. Goed verpakt

Prachtige plank voor in mijn keuken. Ben er erg blij mee. Snel en netjes geleverd. Ben zeer tevreden.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.