Verkeerd geleverde kast (buiten de schuld van Home 67) supersnel herleven, topservice!
Ik had een zwarte kast besteld van staal/mangohout. Supersnel geleverd, netjes van tevoren een leverafspraak gemaakt en was keurig op tijd. Zeer vriendelijke chauffeur.
De verpakking had een foto met het juiste product. Doos ( heeeeel groot) was onbeschadigd.
De kast ook, alleen bleek er een houtkleurige kast in te zitten. Ja, daar kan men natuurlijk niets aan doen. Even getwijfeld of ik deze alsnog zou willen houden, even gebeld en dit ook afgesproken. Ik zou een mail met foto's sturen en dan zou alles kunnen: houden en beetje geld terug of weer inpakken laten omwisselen.
Je krijgt dan een automatisch antwoord met de melding: "ons team doet haar uiterste best om binnen 48 uur te antwoorden ". Dan denk je even: "nou, dat kan wel even duren".
Nou, binnen een dag had ik antwoord, keurig antwoord, alles zou zo snel mogelijk worden opgelost. Even later werd ik gebeld, 2 dagen later werd de kast, op het voor mij belangrijke tijdstip geleverd!
Zo zie je maar weer, als er iets fout gaat en je wordt op zo'n goede manier behandeld ben je voor mij een topbedrijf.
Ik ben heel blij (nadat ik natuurlijk teleurgesteld was door een verkeerde levering) met de manier en snelheid van communicatie én handelen!
En dan heb ik het nog niet eens over de prachtige, onbeschadigde kast Roan!