Precies zoals verwacht

Zeer snelle levering. Producten zonder beschadiging geleverd. Mooie producten precies zoals verwacht. Zeer blij mee

Wij hebben 3 tafeltjes besteld. Ze waren en snel, het was een goede prijs en de tafeltjes zijn een goede kwaliteit.

Heel goede tegemoetkoming bij klacht

Onze geleverde salontafels, 3 stuks, hadden stuk voor stuk kleine schade bij levering. Na overleg met de klantendienst werd ons een tegemoetkoming voorgesteld waarmee we akkoord konden gaan. Alles heel snel en netjes geregeld! Goede, correcte firma!! Linda

Mooi product en snelle levering

Mooi uniek product, het kleed is snel geleverd. Het is in werkelijkheid wel donkerder dan op de foto getoond, maar ondanks wel tevreden.

Betrouwbaar

Helaas duurde mijn bestelling lang, maar kreeg toch steeds antwoord op mijn mailtjes voor een update.

Snelle levering en mooi product

Heel erg blij met ons nieuwe houten planken!

Was goed verpakt en is precies zoals afgebeeld

Bestellen duurde 2 dagen en het was super goed verpakt en is kwaliteit

Snelle en correcte levering van de bestelde spullen.

Wandplank besteld en was snel geleverd. de wandplank voldeed aan mijn wensen en zag er net zo uit als op de website.

Super snelle levering & prachtige producten

Mijn ervaring met Home67 is top! Snelle service en ze hebben prachtige producten. Ze hebben de 5 sterren dik verdiend!!

Snelle afhandeling en levering

Bij veel meubelzaken moet je lang wachten maar hier was alles snel geregeld en naar wens.

Producten zijn van goede kwaliteit/ prijsverhouding, daarnaast ook een goede persoonlijke service!!

Ik had deze keer 3 zwarte salontafeltjes besteld, maar niet op de site gezien wat de levertijd was. Dus ik neem contact en krijg meteen persoonlijk en vriendelijk contact en er werd netjes uitgelegd wat de status was. De tafeltjes kwamen op de afgesproken tijd binnen en zo netjes ingepakt en van goede mooie kwaliteit voor zo'n mooie prijs! Ik ben helemaal blij. Ik heb een favoriete online winkel erbij!!

Zeer prettig zaken gedaan

Nadat de bestelling gedaan was kregen wij pas de levertijd te horen, dat hadden we liever eerder vernomen. Maar geheel onverwacht kwam de bestelling toch veel eerder, dikke plus erg tevreden over het verloop

Uitmuntende kwaliteit producten

Super goede service je wordt op de hoogte gehouden van de levering en bezorging, die ook kloppen, niet zoals sommige bezorgdiensten. Dus ik zal Home67 gaan aanbevelen bij mijn mensen kring

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Verkeerd geleverde kast (buiten de schuld van Home 67) supersnel herleven, topservice!

Ik had een zwarte kast besteld van staal/mangohout. Supersnel geleverd, netjes van tevoren een leverafspraak gemaakt en was keurig op tijd. Zeer vriendelijke chauffeur. De verpakking had een foto met het juiste product. Doos ( heeeeel groot) was onbeschadigd. De kast ook, alleen bleek er een houtkleurige kast in te zitten. Ja, daar kan men natuurlijk niets aan doen. Even getwijfeld of ik deze alsnog zou willen houden, even gebeld en dit ook afgesproken. Ik zou een mail met foto's sturen en dan zou alles kunnen: houden en beetje geld terug of weer inpakken laten omwisselen. Je krijgt dan een automatisch antwoord met de melding: "ons team doet haar uiterste best om binnen 48 uur te antwoorden ". Dan denk je even: "nou, dat kan wel even duren". Nou, binnen een dag had ik antwoord, keurig antwoord, alles zou zo snel mogelijk worden opgelost. Even later werd ik gebeld, 2 dagen later werd de kast, op het voor mij belangrijke tijdstip geleverd! Zo zie je maar weer, als er iets fout gaat en je wordt op zo'n goede manier behandeld ben je voor mij een topbedrijf. Ik ben heel blij (nadat ik natuurlijk teleurgesteld was door een verkeerde levering) met de manier en snelheid van communicatie én handelen! En dan heb ik het nog niet eens over de prachtige, onbeschadigde kast Roan!

Er ging iets niet helemaal naar wens maar werd gelijk snel en ontzettend vriendelijk geregeld :-)

Heerlijk

Mooi kleed, lekker zacht onder de voeten, hond vindt hem ook heerlijk!

Prachtige plank

Hele mooie, stevige en rosbuuste wandplank. Hij was snel verzonden en netjes verpakt!

Makkelijke bestellen op de site en goed materiaal Wordt goed ingepakt en afgeleverd op de tijd die in de mail wordt aangegeven.

Goed contact

Ik heb mijn artikel nog niet ontvangen maar ben goed geholpen door Home67.

Goede en snelle service

Had mijn bestelling snel in huis en keurig verpakt. Zeer tevreden!!

Hardstikke fijne en snelle service!

De salontafels die we hebben besteld waren hardstikke snel in huis en we zijn er meer dan tevreden over!

Producten netjes ontvangende

Mooie planken

Snel bezorgd en mooi product!

Aanrader

Badkamermat besteld. Ze was onverwachts snel geleverd.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.