Erg goed

Snelle levering. Product goed verpakt voor de verzending. Product is van goede kwaliteit

Snelle levering, mooi product

De plank ziet er zo uit als op de foto. Het ophangen was ook gemakkelijk met de bijgeleverde schroeven en pluggen. De levering was snel en werd regelmatig op track rn trace geupdate.

Fijne, duidelijke en snelle service

We willen iets nieuws in huis en kon heel makkelijk wat staaltjes bestellen via de site om te kijken in welke kleur we akoestische wandpanelen willen.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Top product. Snelle levering. Prima prijs/ kwaliteit.

goede kwaliteit en snelle levering.

Niet duur, kwalitatief prima en snel geleverd.

Eenvoudig besteld en super correct geleverd

Top die stalen!

Wat een fantastisch concept dat je de stalen voor de wandpanelen eerst kan bestellen alvorens je de panelen koopt! Echt een goede manier om te zien welke kleur het beste past

Geweldig!!

Prachtige mangochutney tafels gekocht. Aan de prijs te zien (119.95) verwachtte ik er niet teveel van, maar WAUW wat een mooie tafels. Niet alleen mooi maar ook heel stevig. Ga nooit meer naar een andere winkel.

Top service!

Salontafel besteld en binnen 2 dagen binnen gekregen. Vanaf bestelling tot levering top service ontvangen.

Snelle levering goede producten

Bestellen ging prima, bevestiging + lever data super snel! Aangekomen alles compleet zonder beschadigingen.

Volgens de laatste trend en snel geleverd

Ik heb via de webshop een mooi rond kleed besteld volgens de laatste trend. Qua prijs zeker concurrerend met vergelijkbare aanbieders. Het kleed was zeer snel en keurig geleverd. Ben er echt blij mee.

Fijne communicatie

De wachttijd was lang maar de communicatie was goed en duidelijk.

Goed verzorgd

Heeft even 4 weken langer geduurd dan het op de bon stond. Een 8 omdat ik zelf moest bellen waar het pakket bleef. Toen was het prima verzorgd.

Vriendelijke dame aan de telefoon

Ik had een cijfer van mijn postcode verkeerd ingevuld , mijn pakket werd daarom weer terug gestuurd . De dame aan de telefoon deed daar helemaal niet moeilijk over en stuurde het pakket nogmaals op .

Tevreden

Heel tevreden mooi blad stevig ( houd er rekening mee dat ze niet heel groot zijn )! Ik zelf vind ze precies goed

Snelle levering. Mooie gave, strakke wandschappen geleverd gekregen. Tevens ook goed verpakt tegen beschadigingen. Klein minpunt, vandaar de 4 sterren, er zaten geen bijpassende zwarte schroeven bij om de schappen te bevestigen. Nu moet ik deze kopen, en dan heb ik er weer teveel. Mijn advies is om deze mee te leveren.

Prachtig vloerkleed en snel geleverd

Wij zijn erg blij met om nieuwe vloerkleed Mica van home 67! De kwaliteit is goed, het kleed is netjes afgewerkt. De levering was netje optijd.

Super service

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Fantastiche zaak.

Industriële Salontafel Set van 2 besteld online. Kan niet anders zeggen keurig afgehandeld. Prijs / Kwaliteit ... Top Zending binnen twee dagen ontvangen en, keurig verpakt. Ook leuk een handgeschreven kaartje met veel plezier met uw aankoop. Ik kom zeker terug als ik weer wat lueks zie op jullie website.

Goed verpakt, komt afspraken na

Snel geleverd en precies zoals verwacht!

Ik had de planken dragers besteld, mooi product en snel geleverd!

Snelle levering en mooi materiaal

Wij hebben set van 3 planken in de keuken opgehangen en zijn echt heel blij met het eindresultaat. Na bestelling waren de planken snel binnen en het materiaal is echt prachtig.

Retour werkt langzaam

2x een retouraanvraag ingredient, maar deze niet in de mail ontvangen. Vandaag gebeld en nu ging het wel vlot.

Home 67 uitstekend, bestelde artikel niet.

Het bestelde artikel “Wandplank Pure - Set van 2”. Namelijk: 1. draagstangen welke het hout ondersteunen veel te kort, hout dient te worden ingeboord tot het eind van de plank en 2. Bijgeleverde schroeven/pluggen niet bedoeld voor het dragen van hardhout. Niets aan te merken op Home 67, zeer spoedige verzending/levering.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.