Perfecte anti slip

Online gezocht naar anti slip onder een matje bij de tuindeur. Maar ik heb een plavuizen vloer. Home67 gaf mij de hintdie van hun te gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan en de mat schuifg niet meer weg. Ook niet als de hond er via naar buiten springt. Een tevreden mens dus...

Superleuke items!

Snel en goed geleverd. Leuke persoonlijke kaart erbij met korting voor een volgende aankoop. Artikel precies zoals op website beschreen

Perfecte kast voor smalle keuken

Kastje is van goede kwaliteit werd eerder dan verwacht geleverd. Kast is in de diepte maar 30 centimeter, dit is heel fijn voor in een smalle keuken. Bijzonder fijn is dat de kastdeuren naar links en rechts open gaan waardoor je niet je looproute barricadeert. Een absolute aanrader deze kast!

Tevreden met het product en de snelle levering!

Tevreden met het product en de snelle levering!

Snel, en de kwaliteit is goed

Mijn bestelling is snel bezorgd. Alles volgens verwachting. Wel was de bezorgdag 1 dag later geworden.

Snelle levering en prima product

.mooi stevig en goed uitziende boekenplank, we zijn er erg blij mee.

Mooie aanbieding voor een wandrek. De levertijd was een paar weken. Communicatie hierover verliep goed en snel.

Goede kwaliteit en snelle levering top!!!

!

Snelle levering en prima

Mijn bestelling werd vlot, netjes en volgens afspraak geregeld.

Zie het veld hierboven.

Helemaal top!!

Snelle levering, artikel is nog mooier dan op de foto!

Goed product, op tijd en snel geleverd.product voldoet aan foto en beschrijving op internet

Betrouwbare website

Mooie zwarte mango houten wandplanken besteld. Kwaliteit is top! Super snelle verzending en duidelijke communicatie via de mail.

Slecht

1 rekjes besteld en maar 1 gekregen. Levertijd zou een paar dagen zijn maar was veel langer. Op mail wordt niet gereageerd.

Goeie en snelle service

We hadden via internet eetkamerstoelen besteld en deze werden de volgende ochtend al geleverd. Tot in de huiskamer werden de stoelen netjes afgeleverd en van de verpakking ontdaan. Toen alles goed was hebben we de stoelen betaald en ze zitten nog steeds erg lekker.

Heel mooi

Snel en keurig geleverd

Snelle en juiste levering in 1x goed!

Ik was verder onbekend met deze winkel en was al langer opzoek naar een bepaalde bijzet tafel, keuze is ruim, waardoor lastiger wordt te kiezen. Wij zullen vaker gaan kijken naar de Social media van Home67.

Prima website

Een stoel bij jullie besteld, snelle en goede aflevering via post nu

In een woord geweldig

Mooie set tafeltjes precies zoals op de foto goed verpakt en snel geleverd mijn complimenten voor de snelle bezorging hartelijk dank voor de service een aan beveling voor mijn kennissen

Goede service mooi product

Product werd snel geleverd. Goede kwaliteit, blij mee

Super goed

Verzending duurde even maar dan heb je ook wel prachtige hoogwaardig kwaliteit spullen voor een mooie prijs

Heel tevreden

We hebben inmiddels een vloerkleed, 2 bijzettafeltjes, 3 fauteuils Dorus en 2 voetstoelen Dorus in huis die we bij Home67 besteld hebben. Goede communicatie, snelle levering en supermooie spullen van goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs. De stoelen zitten heerlijk!

Product voldoet aan verwachting.

Mooie kwaliteit hocker. Keurig volgens afspraak geleverd.

Mooie planken, goed verpakt.

Prachtig natuurproduct. Waren goed ingepakt en dus niet beschadigd. Zoals verwacht.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.