Super kwaliteit

Schilderij super prijs en kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Fijne, overzichtelijke webshop. Snel geleverd en van goede kwaliteit! Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Ronde salon tafel besteld. Kwam binnen 3 dagen binnen. Snelle levering en precies zoals op de afbeelding! Top service. Dik tevreden! Bedankt!

Mooie spullen voor een goede prijs

Vriendeljk personeel bij het ophalen van mijn stoelen. Nog steeds erg blij met de kwaliteit.

Goede snelle levering.

Prima kwaliteit en keurig en snel geleverd.

Goed product voor een mooie prijs

Een set van drie salontafels besteld. Zijn erg mooi, alleen het blad is niet helemaal vlak, waardoor dingen soms iets wankel op tafel staan. Voor de rest helemaal top, mooi massief mangohout, en dat voor een goede prijs!

Enorm blij met mijn aankoop en met de service!

Enorm blij met mijn aankoop en met de service van Home67! Online twee mooi salontafeltjes gekocht. Spannend om deze via internet uit te zoeken maar ben heel erg blij met mijn aankoop. De tafeltjes werden al na twee dagen thuis bezorgd. Kwaliteit van de tafeltjes is ook uitstekend!

Fantastisch!

Goede communicatie nadat ik een probleem had met een tafeltje.Het tafeltje werd probleemloos netjes omgeruild.Geen gedoe, echt top!

Makkelijk schollen en artikelen te vinden.

Heel veel leuke spulletjes en meubelen. Echt mijn smaak en niet duur!

Super mooie meubels

Ben heel erg blij met mijn gekochte meubels, erg mooi, zeer snelle levering, zeer zorgvuldig ingepakt en netjes bezorgd.

Probleem wat ik had werd direct opgelost! Super aftersales!!

Levering was sneller dan gepland en alles was netjes en efficiënt verpakt.

Super leuke dingen, en snel geleverd

Mijn ervaring met home 67 is zeer goed ,snelle levering, en goed verpakt alles, en wat een leuke spullen hebben jullie❤️, li love it

Fijne website met geweldige producten

Het is een fijne website waar je heel makkelijk kunt zoeken wat je wilt. Ze hebben voor iedereen wat wilt en de prijs is ook niet te duur. Ik ben erg blij met me product al bijna 2 jaar lang en er zit nog geen krasje op! Helemaal blij mee

Home67 heeft er een zeer tevreden klant bij.

Ik ben zeer tevreden over zowel het product; de kwaliteit, de goede aanbieding, als de snelle levering en goede verpakking. Kortom zeker een webwinkel waar ik vaker ga winkelen wanneer ik op zoek ben naar meubels. Leuke ontdekking via marktplaats.

Prima service een goede kwaliteit

prima leverancier

prima leverancier, altijd vriendelijk en snel reageren

Top Winkel!

Goede service en snelle bezorging! Kwaliteit van geleverde spullen is ook super.

Leuke producten voor goede prijs

Veel keuze en groot assortiment en dat allemaal betaalbaar

Zeer goede service geleverd zoals gezegd en op de juiste dag. Zeer goed verpakt. Gewoon een toonzaal.

Geweldig!

Super goede klantenservice Snelle levering Als er iets mis is wordt het gelijk en goed opgelost door super aardig personeel. Ik zou zo weer bestellen!

Alles zoals het hoort

Snelle levering!

Eetkamerstoelen gezien in een winkel en bij Home67 online gevonden. Ook nog gratis en snel thuisbezorgd. Ben er heel blij mee.

Duidelijk en snelle levering

Een fijne site, duidelijk over de levering en het product (set van 3 salontafels) is geheel naar wens en zoals verwacht.

Tafels en stoelen besteld. Levering was zeer vlot en producten prima in orde.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.