Snel geleverd en boven verwachting. Heel fijn!

Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle service.

Online besteld, precies zoals afgesproken alles afgehandeld. Prima.

TopService

Goeie kwaliteit

Geweldigg

Ik heb 1 keer in het verleden een zwarte salontafel gekocht, met 3 stuks. Nou ik kan je vertellen dat ik er nog heel tevreden mee ben en hij blijft lang mooi snelle service, en klantvrienderlijk !! Vrienderlijke groet S.

Paar jaar terug vier stoelen van het type Velvet Fox gekocht. Vier verschillende kleuren: petrol, oker, antraciet en old pink. Nog steeds happy mee. Tussentijds bij één stoel een dopje gebroken; binnen twee dagen een nieuw dopje opgestuurd gekregen. Wegens gezinsuitbreiding heb ik nu een vijfde stoel gekocht; army green. Die hadden binnen een paar dagen binnen. Helemaal top.

Prima keurige service.

Ook aan de telefoon keurig en vriendelijk, behulpzaam te woord gestaan.

Goede service, snelle levering

Vloerkleed mila antra/green gekocht. Verkeerde kleur besteld, na 1 telefoontje meteen aangepast en de goede kleur de volgende dag geleverd. Heel mooi vloerkleed

Snelle levering, mooie tafels en top prijs!

Superrr

Salontafeltjes besteld. Binnen een paar dagen geleverd. Uitpakken uit de doos en klaar. Zien er netjes,strak en mooi uit. Blij mee.

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering

Snelle levering van salontafel

Binnen twee werkdagen werd de salontafel geleverd. Mooie zwarte salontafels. Waren goed ingepakt en geen beschadigingen.

Geweldig!

Moest iets om geruild worden ze waren daar heel snel mee echt super goeie service! Ga hier zeker vaker bestellen.

Zoals omschreven en snelle levering

Mooi en goed product

Al eerder bij home67 besteld, toen ook goede service ervaren. Wilde nu een nieuw kleed en dacht gelijk aan home67. Snelle levering en artikelen netjes verpakt

Super fijne winkel. Goed geregeld en een super service. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Goede communicatie

Onlangs een salontafel gekocht en hier per ongeluk het verkeerde adres opgeschreven. Na een mail gestuurd te hebben, hebben ze het adres nog snel aangepast. De communicatie met het bedrijf is top! Echter heb ik mijn bestelling na een week nog niet ontvangen, terwijl de levertijd 2-3 werkdagen was. Dus over de kwaliteit van de producten kan ik nog niks zeggen.

Ik kan heelveel schijven, maar wij zijn er heel tevreden mee toppie

Alles prima geregeld ( bedankt)

Een fantastische website

Ik had bijzettafeltjes besteld. En meestal vind ik het niks om te bestellen want je weet nooit hoe het aan komt. Nou ik kan je garanderen dat het aankomt zonder beschadigingen. Ze pakken het zo goed in dat het niet kan beschadigen. Ik raad het zeker aan om hier te bestellen.

Fijne service en kwaliteit

De salontafels zijn van goede kwaliteit en betaalbaar. De service was supervriendelijk, makkelijk bereikbaar als je ze nodig hebt en ik zou dit zeker aan iedereen aanraden. Mooie meubels ook. Ik zou hier in de toekomst zeker weer wat gaan kopen! Fijn dat er ook nog zulke online winkels zijn die zo te werk gaan, complimenten

Duidelijk, mooie materialen en mega snelle levering. In 1 woord: TOP!!!

We hebbeb een tafel besteld voor onze dochter. Was eerst een beetje huiverig omdat ik jullie site niet ken. Maar echt: fantastisch in alle opzichten. Prijs/ kwaliteit is prima en snelle levering.

Na een week nog niets in huis

Meer dan een week een aantal kussens besteld. Nog steeds niets binnen maar geen idee waar het aan ligt. Buiten de hele lange tijd dat er geleverd gaat worden valt er verder nog niets te beoordelen.

Snel en correct afgehandeld

Mijn bestelling is precies afgehandeld zoals je graag geholpen wil worden. Snel en correct. En mijn bestelling (plantentafels) zijn precies zoals afgebeeld en staan mooi te pronken in onze kamer

Toppie

Heel mooi product, mooi optijd

Geweldig.

Op Dinsdag besteld en op Donderdag bezorgd. Geweldig ga zo door.

Netjes en correct

Mijn bestelling snel en netjes in ontvangst genomen, jammer dat het toch niet zo goed bij de rest paste. Retour gemeld label ontvangen en verzonden . Binnen 3 dagen aankoop bedrag Retour op mijn rekening.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.