Product naar wens en snel geleverd

Tafeltjes waren snel bezorgt en zijn prima. We zijn er heel tevreden mee

Alle wat op de site vermeld is wordt waargemaakt

Snelle levering, alles wordt prima uitgelegd hoe het werkt. Echt een aanrader, top hoor

Zeer tevreden over het gehele aankoopproces

Goed op de hoogte gehouden over de bestelling, snelle en nette levering, zeer tevreden over het product

Snelle en goede service tegen een betaalbare prijs

Leuke set tafeltjes besteld snel geleverd en scherpe prijs. Ik hou er van lekker snel krijgen wat je besteld

Mooie spullen en snel geleverd

Geweldige ervaring, mijn bestelling heel snel in huis.

Mooie spullen voor goede prijzen!

Mooie spullen voor goede prijzen!

Bestellen was snel en gemakkelijk,levering was gelijk de volgende dag

Ik heb de salontafelset Erjan van Mangohout besteld. Ze zijn heel mooi en dat ook nog eens voor een mooie prijs. Ik ben er heel erg blij mee. Ze zijn netjes verpakt en snel geleverd.

Salontafel Set van 3 - Industriële Salontafelset Erjan - Zwart blad besteld. Beschrijvjng zeer goed beschreven. Snelle levering. Tafeltjes zien er mooi uit en je kan zelf bepalen hoe je ze neerzet een echte aanrader.

Alles was goed, ik ben er heel blij mee

Voordat ik het kleed kocht heb ik eerst contact via what’s app gehad met de klantenservice! Zij hebben mij duidelijk geholpen! Daardoor was ik nog enthousiaster over het kleed en heb ik deze besteld! De verzending was ook super snel! Alles bij elkaar echt een aanrader!

Goed product en snel geleverd

Ik had de tafeltjes met mangohout besteld waren goed verpakt en snel geleverd

Snel geleverd artikel volgens omschrijving

Snel geleverd artikel volgens omschrijving communicatie liep zeer vlot

Ik heb op woensdag een tv meubel besteld, op dinsdag de week erop was het binnen. Ik moest de chauffeur even helpen tillen, hij was maar alleen en zijn bus lag nog aardig vol. Alles zat netjes verpakt, de kast is op de kop vervoer. Aan de ene kant handig vanwege de poten die andere door de doos gaan, aan de andere kant verplaatsen al de planken in de kast. Een deurtje van de kast sluit slecht, ik heb dezelfde avond nog contact gehad met home67. Zij gaven aan dat het hout nog moet gaan werken, het kan zijn dat het binnen een paar dagen over is. Wanneer het niet over is zullen ze samen met mij zoeken naar een passende oplossing. Over het algemeen ben ik erg tevreden, het bedrijf reageert snel, ik had namelijk een fout gemaakt in postcode en plaats vanwege onze verhuizing, dat hadden ze zo verholpen. Enige puntje van feedback: Je krijg via de mail dat het pakket verzonden wordt naar Offsizeparcel een soort van track en trace die dezelfde avond nog zou werken, dat is geen track en trace, die werkt niet. Die krijg je echt vanuit offsizeparcel.

Prachtige woonkussen en mooie aanbieding

Ik zocht er 1 maar kreeg voor een prachtige prijs 2 in het pakket. Keurig op de hoogte gehouden m.b.t. verzending. Dit omdat er door onvoorzien omstandigheden iets tegen zat. Heel blij met de kussens en afhandeling !

Supersnelle levering

Supersnelle levering van onze supermooie zwarte kast met vissegraat patrion! Superblij mee!

Vloerkleed Ramos besteld, moeilijk via de website maar het was perfect vooral de kleuren. Ik ga zeker bij Home67 meer bestellen.

Zondag besteld maandag in huis Top!!!!

snelle service!

Op de site stond dat het de volgende dag geleverd zou worden. In de bestelling gaven ze wel aan dat het bij de bezorgbedrijven erg druk was en dat het mogelijk vertraging zou geven, maar de volgende dag werd alles keurig geleverd. Goede kwaliteit, precies zoals op de foto. Enigste puntje van kritiek: bij de rekjes zaten geen schroeven om op te hangen, maar dat hadden we zelf wel opgelost.

Snelle levering. Goede kwaliteit!

2 mangotafeltjes gekocht. Levering ging soepel en ze zijn goed van kwaliteit

Snelle en vriendelijke service!

Tafeltjes van echt mango hout 2 x omgeruild ivm kleine beschadigen. Ik werd snel geholpen en vriendelijk. Het werd netjes opgehaald en omgeruild. Top!

Goeie kwaliteit en mooi afgewerkt, snel geleverd top!

We zijn erg tevreden, ik zou zo weer een bestelling doen.

mooi product, goed verpakt, snelle levering

Wat een geweldige tafeltjes (Jelle). Heel mooi en scherp geprijsd. het was netjes verpakt en het contact met de klantenservice heb ik als heel prettig ervaren.

Snelle levering en kwalitatief goede artikelen

Levering was super snel en binnen de afgesproken data. De kast die ik heb besteld is van erg goede kwaliteit. Heel blij met de aankoop en service.

Stevig en klasse

Behoorlijk stevige metalen frame en goede kwaliteit mangohout. Goed afgewerkt. Ik ga een grotere plank erbij bestellen om het als een set te maken

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.