Perfect!

Ik bestelde het voor de eerste keer en ben enorm tevreden

Mijn ervaring was heel goed.

De bezorging was op tijd. De bestelling voldeed aan de specificaties.

perfect

snelle levering en top product

Home67 een topbedrijf

Salontafel besteld, goede kwaliteit en binnen 2 dagen geleverd.

Een prachtig stuk hout van super kwaliteit

Onlanks bestelde ik een wandplank van mangohout. Deze zou precies tussen 2 muren moeten passen, en hoopte ik er op dat de maatvoering zou kloppen. En dit was perfect! Met als resultaat een prachtige wandplank tussen de muren van kwalitatief super mangohout. De bevestiging is makkelijk en onzichtbaar weggewerkt. Kortom super!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ik heb wandplanken besteld. Ze waren snel binnen een zijn erg mooi

Eerder ontvangen goed verpakt

Snelle levering van precies wat ik zocht

Ik zocht een rond vloerkleed in een diametermaat die niet standaard is. Home67 had hem wel. En het kleed was ook nog eens binnen een dag bij ons.

Vandaag de salontafels ontvangen.

Netjes ingepakt en keurig afgeleverd, heel blij mee.

Goede kwaliteit, snelle levering!

Mooi kleed voor een zacht prijsje. Snel en netjes geleverd.

Super. Perfecte service

Wij bestelde een paar wandplanken. Deze werden correct en na een paar dagen geleverd. Zeer goede kwaliteit. Uiterst tevreden

Mooie tafel gekocht erg blij mee

Mooie tafel en goede snelle levering

Mooi goed stevig kastje..

Jammergenoeg zijn de verticale lijnen scheef aan elkaar gelast, zodat met ophangen je niet gelijk kan schroeven.

Fijne shop ervaring

Kwam snel binnen en mega mooie lamp. Moet het nog wel ophangen, maar nu al blij

HOME67 is geen droom maar werkelijkheid

Een viertal staal met mango wandrekken besteld. Na de bestelling direct een mail met ontvangst bevestiging van de bestelling Heel kort daarna een mail met track en trace code. Twee dagen later bezorgd door Post.nl. Super snel dus. Home67 maakt waar wat veel andere webaanbieders niet waar kunnen maken. Daarnaast zijn de geleverde wandrekken ook nog van super kwaliteit en dat voor een fractie van de prijs waar anderen het voor aanbieden. Top bedrijf

Makkelijke website, snel bestellen en op tijd geleverd. Verpakking was netjes en compleet.

In februari 2024 zwarte mango houten salontafel gekocht. Bij levering een kleine beschadiging maar daar had ik geen problemen mee. In juni 2024 werd de beschadiging een schuur. Mailcontact gehad en vandaag een hele nieuwe salontafel binnen gekregen. Top service mijn dank daarvoor!!

Wandplanken zijn onwijs mooi! Ik had problemen met ze recht tegen de muur te krijgen waardoor de planken naar voren hingen. Contact opgenomen en week later stond er een monteur die de plank voor mij goed heeft gehangen. Bleek te komen door mijn keukentegels en ondanks dat het niet door de plank zelf kwam hebben ze het probleem toch voor mij opgelost! 100% raad ik dit bedrijf aan

Leuke wandplank. Stevig.

Leuke plank, al snap ik niet dat er aan de onderkant rubberstrippen zitten gelijmd zodat je hem ook kan neerzetten. Dit terwijl het als wandattribuut bedoeld is. Verder prima.

zeer tevreden

Mooi product zoals op de foto weergegeven. Zorgvuldig verpakt en afgeleverd.

Snellere levering, goede kwaliteit

Product zoals beschreven

Snel en eenvoudig

Prettige en simpele procedure Kwaliteit beter dan verwacht dus goede prijs/kwaliteit. Zeker aanbevelen

Betrouwbaar bedrijf

Mooie set tafeltjes besteld In een paar dagen tijd stevig verpakt geleverd Prijs en kwaliteit verhouding is top

Zeer snelle levering. Goed verpakt. Goede kwaliteit en goed geprijsd

Super mooie plank.

Hoge kwaliteit en degelijk hout. Goed afgewerkt.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.