Mooie producten, snelle levering!

Positief!

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Duidelijke omschrijving van producten op de site met juiste afmetingen etc. Vloerkleed welke ik heb besteld past perfect in de ruimte waar ik deze nodig ben!

Perfect!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Prima prijs/kwaliteit,snelle bezorging

Heel blij met mijn salontafels. De prijs/kwaliteit is prima! Zeer snel, netjes verpakt en onbeschadigd overgekomen.

Heel erg tevreden met onze bestelling!

Wij hebben een 3 delige salon tafel van mangohout besteld bij jullie en zijn erg tevreden. Het hout is erg mooi. Ook werd er snel geleverd. Home67 is zeker voor herhaling vatbaar!

Hele snelle bezorging,en de Wandplank goed verpakt zodat hij niet kon beschadigen.

Prrfect

Leuk en hoed tv kastje di uur mss deze dhr waard?

prima stoel en hocker die ook nog een heerlijk zit

Stoel en Hocker gezien en getest bij Loods 5, echter daar niet te bestellen in de kleur die ik wilde. Deze kleur kon ik wel via Home67 zelf bestellen. Zit heerlijk en prima geleverd.

Super tevreden met onze bestelling.

Van af het moment van bestellen tot de levering is alles perfect gegaan. Product ziet er goed uit en voldoed aan onze verwachting en de prijs was ook uitstekend. Kort om we zullen zeker weer bij Home 67 bestellen.

leuke spullen, tevreden!

24 uurs bezorging, helaas zie je pas nadat je besteld hebt dat " jouw" product niet tot die categorie behoort en via een externe partij gaat komen. Zij maken een afspraak met je. An sich verloopt dat goed en netjes. Alleen als je hoopt op 24 uurs bezorging is dat ff balen. Maar mijn tafeltje is superleuk en staat geweldig.

Gekregen wat ik wilde

Had gezien wat ik wilde en de prijs was goed. Daarna besteld en dan is het altijd maar afwachten. Via de koerierdienst kreeg ik goede informatie wanneer zij kwamen. Spullen gekregen, uitgepakt en is was zeer tevreden. Dus weer een positieve ervaring en dat is alleen maar fijn.

Keurig op de hoogte gehouden en afgehandeld

Ik moest 7 maanden wachten op mijn eetkamerstoelen, maar ben al die tijd netjes op de hoogte gehouden door Kitty. Ook gaven jullie steeds de mogelijkheid om te annuleren. Het was jammer dat ik zo lang moest wachten maar dat was overmacht. Toen de stoelen eenmaal binnen waren in Nederland stonden ze een paar dagen later al in mijn huis, dus ben wat dat betreft heel tevreden.

Snel besteld, snel en goed geleverd. Tafeltjes van mangohout staan prachtig in ons chalet. Erg blij mee.

Door corona er lang op gewacht maar wel prima op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Moest lang wachten op de bestelling

Konden zij blijkbaar ook niks aan doen. Misschien iets vaker de klant op de hoogte stellen. Ik moest zelf een mail sturen hoe het met de bestelling voor stond,

Mooie kwaliteit snelle service

Zeer goed En betaalbaar mooie kwaliteit

Snelle levering! Leuke artikelen.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Heb een salon tafel besteld , hij werd gelijk de volgende dag geleverd en hij bevalt me heel goed . Goeie kwaliteit !

Betrouwbaar en volgens afspraak

Ik had 2 bijzettafels besteld en aangegeven tussen welke periode dit bezorgd kon worden ivm mijn vakantie. Dit is perfect gegaan. En toen ik twijfelde of het goed zou komen, mail gestuurd en snel antwoord gekregen. Alles bij elkaar:TOP

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Eerste keer dat we wat bestelde, een probleem met kleurverschil wordt snel en netjes opgelost top

Snelle service tot aan de deur!

Vorige week een tafel besteld voor een goede prijs bij home 67. Ben erg tevreden over de service en werd netjes op de hoogte gehouden. Erg blij met mijn nieuwe tafel!

Mooie tafels mooie prijs

Heel blij met mijn zwart mango houten tafels. 's avonds besteld en de dag erna al meteen geleverd.

Snelle levering, product precies als op de foto.

Fijne winkel.

Goede service snelle levering

Wij zijn heel tevreden over het artikel. Goede service en snelle levering.

Goede en snelle service

Woensdag de tafel besteld en vrijdag al bezorgd!!

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.