Supermooi!

Hele mooie tafel en snel geleverd! Aanrader!

Goede prijs kwaliteit verhouding, top!

Snelle levering van mijn driedelige unieke salontafel(s). Schitterd, kwalitatief hoogwaardig produkt voor een superprijs. Ik ben heel blij met Home67 en ze krijgen van mij het hoogste aantal sterren voor produkt en service!

Mooie produkten

Een leveringsfoutje werd direct en professioneel opgelost.

De bezorging was perfect. De tafeltjes voldoen prima, we moesten alleen aan de bovenkant van het hout wennnen. Dit ziet er grof uit. Maar na een tijdje waren we er aan gewend. Dit zou wel in de website moeten staan.

Mooi en goed product

Ik ben helemaal tevreden over mijn product, over de communicatie van het bedrijf ben ik iets minder enthousiast. Na drie weken niks gehoord te hebben over de levering van mijn product zelf contact opgenomen met het bedrijf. Daarna ging het wat sneller.

Snelle adequate service

Snelle levering met precieze bezorgtijden. Bij schade aan het pakket werd er erg snel gereageerd en goed gehandeld in overleg.

Leuke spullen

Web site met leuke spullen en snelle levering.,goed verpakt.

Goede, snelle service!

Helaas hadden wij een product wat niet naar wens was Snelle adequate oplossing !!! Top

Superrrrr!

Online een salontafel besteld bij Home67. De prijs was oke !! De snelheid en informatie over het verloop van verzenden was prima. De tafel was zeer goed verpakt, daarnaast zag de tafel er prima en zonder beschadigingen uit. Geleverd door prettig professioneel vervoersbedrijf. Vriendelijk en dienstverlenend personeel. Wij zijn uitermate tevreden ! Dikke duim

Duidelijke website, mooie showroom, goede service

Ik ben heel tevreden over Home67. Goed geholpen met de kast Leroy in de showroom die ze voor ons apart hebben gehouden. En bestellen via de webshop gaat ook heel makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Kortom aanrader voor mooie en originele spullen voor in huis.

De mini set tafeltjes waren mooi en een snelle levering. Bedankt Fijne dag

Mooie tafeltjes besteld en top al in elkaar gezette tafels geleverd! Ziet er super uit.

Snel, efficiënt en transparant!

Ik heb bij Home67 twee mooie houte tafels gekocht. De afwikkeling van de bestelling verliep spoedig en was transparant. Binnen no-time werd mijn bestelling geleverd. De kwaliteit van de producten is erg top. Ik zag dezelfde producten bij Loods 5 voor het dubbele bedrag. Gek genoeg is de kwaliteit hetzelfe! Hele fijne ervaring gehad.

Een erg prettige ervaring

Product erg snel en zeer goed ontvangen. Heel erg blij mee!

Perfecte afmeting, prima prijs kwaliteit

Ook voor een kleinere portemonnee een fijn rond kleed. Erg goed ingepakt voor veilige bezorging.

Top!! Mooie prijs én snelle levering

De salontafelset staat mooi in onze woonkamer. Mooie kwaliteit voor een eerlijke prijs. We zijn er erg blij mee.

prima verlopen

Vaas goed en veilig verpakt.

Snelle en goede levering

Ik had de door mij bestelde wandplanken elders gezien, kon het niet zelf meenemen en moest daar zoveel bezorgkosten betalen, dat ik dat niet gedaan heb. Dezelfde rekken/planken gevonden bij Home67, ook nog wat goedkoper en gratis bezorging. Vervolgens werden de pakketten snel en netjes bezorgd, alles zat goed ingepakt en ik ben ee superblij mee.

Prima van aankoop tot levering

Vloerkleed eerst even bekeken in de showroom en daarna besteld via de website. Snelle levering. Prima kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering :-)

Goede kwaliteit en net zo mooi als op de foto. Vlotte levering, hoefde niet zelf in elkaar te zetten, dit was al gedaan daar was ik heel blij mee. Prijs - kwaliteit verhouding zeer goed.

Ik heb (voor een hele scherpe prijs) mijn salon tafel besteld. Wegens drukte kon het langer duren voordat ik het binnen zou krijgen maar het was er echt super snel. Echt super.

Hele mooie fijne stoel

Wat ben ik blij met deze stoel. De kleur van de stoel is erg mooi en de stoel zit fantastisch.

Mooi afwasrek, aanwinst voor mijn keuken!

Keurig op tijd geleverd. Duidelijke instructies aanwezig. Mooi en heel praktisch afwas/serviesrek.

Goede en snelle levering

Super service. ‘S avonds 2 tafeltjes besteld en de volgende dag had ik ze al in huis. De gehele verzending kon ik volgen waardoor ik precies wist hoe laat mijn bestelling er was. Ik ben heel blij met mijn tafeltjes en zal zeker nog een keer bij home67 bestellen.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.