Fijne service

Zeer tevreden over de vriendelijke service bij Home67. Medewerkers zijn goed bereikbaar en behulpzaam.

We hadden de set met 2 zwarte ronde tafeltjes besteld. Zeer nette tafeltjes. Levering netjes op tijd en via de mail goed geinformeerd wat de status van verzending was. Zeer tevreden dus.

Goede service, snelle afhandeling, goed bereikbaar, nette afhandeling na telefonisch contact. Ik zou het zeker aanbevelen.

Was in no time binnen

Prima levering zag er uitstekend uit .

GRANDIOOS

Super wat een snelle SERVICE. Van plaatsen order, tot de bezorging aan huis. Jullie zijn een voorbeeld voor vele andere bedrijven. CHAPEAU

Snelle levering. Netjes verpakt.

Ik had 2 industriële wandrekken besteld en was aangenaam verrast hoe snel ze binnen waren. Dus ga zeker een kijkje bij Home67 nemen voor de leukste items voor bij je thuis.

snelle levering en goede kwaliteit

Super goede kwaliteit met moderne en gave uitstraling voor betaalbare prijs!

Wij kopen steeds weer opnieuw, dat zegt eigenlijk alles!

Mooi product en goede, snelle levering

Ik heb sinds een paar dagen een mooie, industriële wandkast in mijn woonkamer staan. Het is een echte eyecatcher! Ik heb er al veel positieve reacties op gehad. Tevens werd de kast snel geleverd. Ik zou Home67 zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooi meubel, voor een goede prijs!

Er was iets mis gegaan met de bezorgdienst instabox , na een mailtje gelijk opgelost. Heel blij met onze mooie kantplank.

Correcte levering en mooie kwaliteit

Snelle levering, mooie spullen En een leuke persoonlijke attentie .. Kom er zeker nog een keer terug

Blij mee

Snelle service, product voldoet aan verwachting en een handgeschreven kaart erbij maakt het verschil!

Fantástico

Prima service Vriendelijk bezorging De poef is mooier dan wij dachten het is een plaatje Kwam netjes ingepakt op ons adres U heeft goede kwaliteit geleverd En mooi assortiment op de side Dank u

In de ochtend een tafel besteld en in de na middag ontvangen: bizar snel. Mooi geprijst ook en een mooie tafel

Supersnelle levering.

Mooi product voor een zeer scherpe prijs. Kijken er elke dag met plezier naar

Op onze vakantie in Gelderland hebben we een mooi kleed voor onder de eettafel gekocht bij een woonwinkel gekocht. Nu was ik op zoek naar hetzelfde kleed maar dan een kleiner formaat. Online gezocht en zo kwam ik bij Online 67 terecht. In de avond besteld en de volgende dag werd hij al bezorgd, was dus binnen 24 uur al binnen! Kleed ziet er mooi uit dus erg blij met deze aankoop en snelle bezorging!

Goeie kwaliteit, top service

Zijn blij met de plank. Snel geleverd. Alleen zou het handig zijn als er iets beter beschreven zou staan dat de plank maar op 1 manier opgehangen kan worden. Ik als leek heb daar natuurlijk moeite mee gehad.

Home67 heeft mooie producten voor een goede prijs. Het kleed dat ik heb besteld ziet er in het echt nét zo mooi uit als op de foto. En dat ook nog eens met een snelle levering. Top:)

Snelle service en levering.

Mooie duidelijke site

Snelle levering Goede kwaliteit En zeker niet duur

Geweldig!

Voor het eerst besteld, en alles was vrij duidelijk beschreven. Van de website tot aan bestellen en levering. Ze houden je goed op de hoogte wanneer je bestelling aankomt. En de chauffeur belt je op de dag van levering van te voren of je thuis bent. Wij zijn blij!! Ook met ons mooie tafeltje. Goede kwaliteit en zeer betrouwbare winkel.

Mooi en goede kwaliteit

Home67 heeft trendy spullen. Duidelijke webshop. Levertijd op meubels duurde erg lang, maar dat is momenteel overal. Als ik een vraag daarover had, kreeg ik snel een duidelijk en vriendelijk antwoord terug. Nu helemaal blij met het geleverde product. Helemaal zoals ik me had voorgesteld.

Snelle en correcte levering!!

Mijn bestelling werd snel en met zorg geleverd! Erg blij mee. Met een handgeschreven kaartje voelt het als heel persoonlijk.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Product gekocht met in eerste instantie lange levertijd. Na een week werd het product al verzonden en was netjes en stevig ingepakt. Zat ook een kortingscode bij. Communicatie via mail verliep top. Aanrader!

Ben er erg blij mee

3 mooie tafeltjes Snelle levering Ben er erg blij mee. Kan het zeker aanraden

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.