Mooie producten!

Mooie producten verkoopt deze website. Communicatie verliep goed, via de mail wordt je van elke stap op de hoogte gehouden. Ook wanneer je telefonisch contact opneemt wordt je vriendelijk geholpen! Super!

Snelle levering en goed verpakt.

De wandplanken zijn nog mooier dan verwacht, ben er super blij mee.

Goede klantenservice

Product bij levering beschadigd, goede en snelle afhandeling door klantenservice

Super tevreden!!

Mooie set tafels besteld 1 tafel was niet naar wens, geen probleem werd omgeruild voor een andere. Super tevreden Prima service. Zeer aan te raden.

Leuke tafeltjes voor een goede prijs en goede kwaliteit! Wij zijn dit tevreden

Super service!

Twee dezelfde artikelen besteld waarvan er 1 Geleverd werd. Direct werd een tweede item nagestuurd! Bedankt!

Snelle en makkelijke levering

Tafeltjes besteld. Volgende dag in huis. Waren netjes verpakt. Er zat een persoonlijk handgeschreven briefje bij wat het extra leuk maakte!

fatiesntas

super verpakking hele moole tafels voor herhaling vatbaar gr mevr Regeling

Goede ervaring

Wij hebben een kast bij jullie besteld die beschadigd was. Na overleg kregen wij een deel van het geld terug. Dit was netjes opgelost! :)

Helemaal top

-Keurige service -Mooie producten Helemaal top !

Snelle service, goede prijs/kwaliteit

Tafeltjes besteld en ze zijn zeer leuk en qua prijs ook perfect

Top service.

Leuke woonwinkel met super service. Kregen een telefoontje dat onze wand schilderij binnen was en smiddags al geleverd kon worden :-) Zeker een aanrader !

Komt leveringafspraken niet na

Heb in november een artikel besteld met een levertijd van 8 tot 12 weken. Het is inmiddels 19 weken later en het artikel is nog steeds niet geleverd. Klantenservice biedt verder niks aan, behalve dat we geduld moeten hebben.

Snelle service en goede kwaliteit

Tafeltjes bestelt en binnen enkele dagen in huis. Ze zijn van goede en stevige kwaliteit, erg blij mee. Track and trace werkte perfect, en pakket werd bezorgd binnen tijdslot dat we hadden doorgekregen.

Prachtige tafeltjes

Op 8 april komen de 3 tafeltjes die ik had besteld fijn net voor het weekend, dat maakt onze nieuwe woning compleet. Maar helaas de chauffeur heeft auto pech(ik ben zelf maar gaan bellen omdat ik al een paar uur thuis had zitten wachten) en komt niet. Heel vervelend natuurlijk maar op 11 april komen ze wel. De tafeltjes zijn heel erg mooi en ben er blij mee.

Geweldige service en product zoals verwacht

Het bestellen was eenvoudig. Geen langer levertijden. De salontafel was ook goed ingepakt!! Dat het met bezorgen niet kapot kan aankomen. Al met al niks te klagen. Ik zou hier zo weer bestellen.

Geweldige ervaring met dit voor mij onbekende bedrijf

Het vergelijken van de diverse mogelijkheden ging heel gemakkelijk. Na het maken van mijn keuze ging de bestelling incl. de betaling super snel. De verzending en bezorging ging precies zoals beloofd. De redelijk kwetsbare tafels waren uitstekend verpakt en de geleverde tafels zijn van uitstekende kwaliteit.

Zeer goede ervaringen om deze nachtkastje en makkelijk te onderhouden

geweldig

snelle levering geen gedoe

Prijs en kwaliteit is super, bezorgen echt snel.

De 1ste keer ronde tafeltjes besteld. Super blij mee. Netjes en snel geleverd en na een online speurtocht, ook hier het goedkoopste geslaagd. We zijn helemaal tevreden hoor. Een aanrader. Bedankt.

In 1 woord Uitstekend

Eigenlijk geen woorden nodig, maar Duidelijk, Snel en Communicatie is Uitstekend….

Top service snelle levering.

Bestellen en betalen en binnen 3 dagen binnen. Geweldige service en levering. En de tafeltjes i love IT. Zo blij mee. Nu op naar een ronde eettafel.

Keurig verzorgd en het bestelde voldeed volledig aan onze verwachting!

Grandioos!

Sneller levering en goed ingepakt. Rekjes zijn zoals ik had gehoopt,hangen in de keuken. Erg blij mee!

Stressloos

Alles liep vlot, zonder enige stress.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.