Een probleempje en de rest ging vanzelf

Het begin was even lastig, wist niet hoe geboortedatum in te vullen. Na aan tal jeep opnieuw doen is het gelukt en kon ik bestellen. Nu is het wachten hierop. Leuke dingen en vaak heel leuke prijzen. Ik ga zeker vaker neuzen.

Mooie artikelen voor mooie prijs

Bestelling ziet er goed uit. Prijs was ook aantrekkelijk. Betalen ging ook makkelijk en snel.

Bestelling geplaatst op donderdag. Maandag al geleverd. Goed verpakt en ik ben er erg blij mee. Daarom meteen een nieuwe bestelling geplaatst.

Snelle levering en top kwaliteit

Snelle levering, en de salontafels zien er net zo uit als op de foto! Top!

Mijn bestelling snel en super netjes verpakt ontvangen

Top service en goede kwaliteit product!

Heb een marmeren tafel set besteld. Zeer vriendelijke dame die je te woord staat. De service is uitmuntend en binnen no time stond mijn bestelling voor de deur. De tafel set is prachtig en van zeer goede kwaliteit. Het was voor mij een onbekende bedrijf maar ben superblij dat ik toch hier besteld heb. Raad het iedereen aan.

Onderkant was lelijk afgewerkt van tafeltjes.

Door 1 mailtje te sturen was het opgelost.

Jullie webwinkel is echt een aanrader! Super mooi assortiment die jullie aanbieden. Nadat ik een bestelling had geplaats hielden jullie mij op de hoogte van de levering etc. Ik vind het belangrijk hoe de communicatie naar de klant is. Erg bepalend of ik in het vervolg vaker wat ga bestellen. Ook heel fijn dat jullie van te voren bellen dat jullie bv met een kwartier er zijn! Ik zal zeker jullie aanbevelen en hoop in de toekomst nog meer bij jullie te bestellen. Hartelijke groet, Marialinde

Top zaak

Mooie stoelen, snelle verzending, helemaal top. Telefonisch ook even contact opgenomen van tevoren om iets op te meten: dat werd snel en adequaat gedaan. Klasse.

Prefect geregeld

Ik had geen flauw idéé hoe alles zou gaan bestellen en bezorgen. Maar echt super tevreden hoe jullie alles geregeld hè ben een dikke pluim.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit tegen een gunstige prijs en snelle levering.

Snelle levering Goed verpakt Duidelijk contact En uitstekende kwaliteit

Naam geeft de gemiddelde levertijd aan

Ali dropshipper, levertijd absurd lang. Iig 2 weken te laat (in totaal dus 6 weken wachten). Geen bericht gehad van koerier dus stonden plotseling voor de deur. Product is wel goed dus daar zijn geen klachten over.

Een blij en tevreden klant.

Vlotte en snelle service ...alles was neetjes ingepakt, ik zal zeker weer iets bestellen bij Home 67.

klant- en oplossingsgericht

Fijne winkel, goed en breed assortiment. Doen wat ze beloven. Daarnaast erg goed geholpen door klantenservice na klacht over aankoop. Klantenservice reageerde heel snel en deed er alles aan om mij tegemoet te komen. Alle lof hiervoor, dit is echte service naar je klanten toe. Dank jullie wel!

Heel goed!

Goede kwaliteit voor kleine prijs.

Snelle levering, mooi product

Makkelijk te bestellen, ondanks levertijd van 4-6 weken toch sneller binnen. Mooi product. Tafelblad wel een beetje golvend wat we niet hadden verwacht of stond omschreven maar is niet hinderlijk.

Snelle levering en prachtig product.

Super blij met mijn bestelde tafeltjes. Heel snel geleverd, dus niks op aan te merken :)

Prachtige poster

Goed verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit

Gewoon top!

Eenvoudig bestellen, duidelijke communicatie en zéér snelle levering. Veel andere webwinkels kunnen hier nog wat van leren!

Goede service, mooie artikelen, goede prijs!

Het duurde wat langer dan 4 weken, maar kwam dan ook meteen via app contact zoals beloofd. Helaas wordt onze kamer veel te vol als we meerdere spullen zouden bestellen, maar anders wist ik het wel..

Mooie tafeltjes

De bestelling kon ik eenvoudig plaatsen en mijn bestelling is vriendelijk bezorgt en de tafeltjes zijn geweldig en onbeschadigd.

wat u zeg maak u waar

Goede website, snelle levering

Super tevreden met de bestelde producten. Precies zoals ze op de site stonden. Ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.