Uitstekend en snel

Product is zoals omschreven en de afbeelding. Zeer snelle levering

De planken zijn snel geleverd, alleen is een plankje te weinig uitgeboord of gevreesd waardoor deze niet helemaal op de beugel past. Ook had er wel een werkbeschrijving bij mogen zitten.

Wat een mooie houten plank!

Goede kwaliteit en nog mooier dan op het plaatje.

Super top

Zoals op de foto en tafels zien er super goed uit

Netjes verpakt

Ik heb via de website de Wandplank Pure Mangohout – Set van 3 Groot gekocht. Deze kwam netjes en stevig verpakt via PostNL aan de deur. De planken zien er mooi uit en zijn mooi afgewerkt. Wat wij wel jammer vonden was dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat en wij de pluggen niet geschikt vonden voor het gewicht van de planken. Bij het ophangen merkte wij ook dat de planken niet geheel waterpas op te hangen waren (ze hellen naar voren en 1 zelfs 3 cm). Ook bij het omdraaien van de metalen beugel was dit niet geheel opgelost. Gelukkig hebben we met wat aanpassingen de planken veilig kunnen ophangen.

Mooi product met snelle service

Mooi en net product besteld en geleverd. Levering was snel. Het product was goed stevig ingepakt. Zeer tevreden!

Mooi product, snelle levering

Prachtige plank, compleet geleverd met bevestigingsmateriaal, heel stijlvol

Prima ervaring

Prima ervaring

Gewoon erg goed

Betrouwbare webwinkel met erg mooi assortiment. Hele fijne klantenservice en goed bereikbaar.

Snel geleverd, mooie spullen

Zeer tev

heel goed

Geweldige service

Mijn bestelling was snel geleverd en super goed verpakt

Correct en snel behandeld

Na on line besteld te hebben, binnen 2 dagen mijn bestelling keurig afgeleverd

Mooie eetkamerstoelen Brooks gekocht en de tafeltjes Bart. Helemaal blij mee. Levering ging uitstekend.

Makkelijk besteld, goed verzonden en mooi bevestigd

2 acacia houten planken besteld voor ons toilet. Werd snel bezorgd en was makkelijk te bevestigen. Staat super mooi, zeker tevreden!

Super snel bestelling thuis en perfect

Gaat bij jullie snel binnen 2dagen had in huis . De vloerkleden zijn zoals de foto Ben heel tevreden .

Snelle levering en mooi product. Heel blij mee.

Leuke set salontafels voor scherpe prijs. Snel en gratis thuisbezorgd.

Mooi !!

Mooie stoere duo wandplank en snel na de bestelling geleverd! Gekregen wat ik heb besteld.

Wandplank besteld Bestelproces is simpel en duidelijk Je wordt op de hoogte gehouden wanneer jou item klaar staat voor bezorging Makkelijk te volgen Producten zoals verwacht

Snelle levering, top product!

Deze maand 3 mango houten wandplanken besteld. Zeer tevreden over m’n aankoop. Levering verliep snel en het product is helemaal naar wens.

Prachtig vloerkleed!

Ik heb via internet een vloerkleed besteld. Dit is altijd wat spannend ivm juiste kleurweergave. Het kleed kon retour gestuurd wanneer het toch niet passend zou zijn. Het werd vlot bezorgd en de kleuren waren net zoals de foto's op de site! Ik ben er erg blij mee!

Mooi product, snel geleverd

Stoel besteld, mooi en goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel verzonden. Tevreden mee!

Very happy

Beautiful carpet, quick delivery. Thank you!

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.