Mooi product goede levering

Mooie plantenbak netjes verpakt en op tijd geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel.

Zeer goede service en klant vriendelijk!

Laatst stoel plus voeten bankje gekocht bij home 67 .Na bezoek in de winkel in Heemskerk leuk vriendelijk geholpen en zeer gezellig voelden ons daar direct thuis!

Uitstekend!!

Prima website, snelle aflevering, goed product.

boven verwachting

nadat we de showroom bezocht hadden eb hier na 20 minuten rondgelopen hadden niemand gezien of gesproken hadden bonden we het best wel spannend om te bestellen. maar boven verwachting, lamp werd 5 weken eerder bezorgd dan de levertijd aangaf. ok kreeg een mail dat het bezorgd ging worden en 10 minuten voor dat de joeroer kwam werd ik gebeld dat hij er aan kwam. Lamp helemaal leuk, dus blij!!!!

Helemaal super

Kleed donsie Safari besteld Snel geleverd Ziet er netjes uit Blij dat de zelfde kussentjes er ook bij besteld konden worden. Communicatie netjes over de verzending

super mooi en goede kwaliteit

Mooi kleed besteld voldoet precies aan mijn verwachtingen! Ziet er mooi uit en goede kwaliteit. Ook blij met de snelle levering!

Goede service, mooie en kwalitatieve spullen

Fauteuil gekocht, snel geleverd. Hele leuke winkel

Ik heb een ronde spiegel gekocht ziet er heel netjes uit

High quality product in low price but disappointing delivery

I recently received a 80x210cm bookcase from Home67. The bookcase is very well crafted with attention to detail and it looks amazing in our home. However, it was left at the entrance of our building, not delivered to our apartment! I had to carry it with my husband 3 floors up, and believe me it wasn't easy. What if I lived alone? It's the first time ever that a delivery of an object that big wasn't done door-to-door. I got really mad.

Snelle levering en kwalitiet

Alleen maar lof voor deze webshop

Ik was opzoek naar marmeren tafeltjes en kwam zo bij home 67 terecht, ik heb lang gezocht maar zij waren verre weg het goedkoopst van alle websites die ik bezocht had. Afgelopen week mijn tafeltjes mogen ontvangen en ik ben erg blij met de kwaliteit en de kleur goud en zwart staat erg luxe in mijn huis. Naast de prijs en hoe mijn nieuwe tafeltjes in het echt zijn was de levering ook snel. Ik ben blij dat ik jullie heb gevonden op het internet!!

Hele slechte kwaliteit en slechte klantenservice

Een wandplank besteld van staal. Beide zijkanten zijn getordeerd, er zit geen enkele haakse hoek op, de ophangogen zijn scheef aangelast en de bovenkant, die recht zou moeten zijn, hangt in het midden door. Het plankje is van afvalhout en gespleten. De klantenservice vindt, dan "oneffenheden" bij hun producten horen. Koop hier niet, het is goedkope china-namaak.

Goede service, goede prijs/kwaliteit

Salontafel batt set van 2 besteld, prachtige set en nog snel geleverd ook. De tafels zijn de prijs echt waard. De service is geweldig, want ik had er uiteindelijk spijt van dat ik de set van 3 niet had besteld. Dat was echter zo geregeld, dus tafel 3 is onderweg. Top! Heb jullie al bij meerdere vrienden en familieleden aangeraden, fijne winkel!

Levering snel

Vond het jammer op de site waren de salon tafeltjes zwart en eenmaal binnen zagen ze der oud uit en niet overal gelijk

Snel en product zo als beschreven

Alles is super duidelijk op de site en het opsturen gaat super snel en veilig met de mail dus dat is ontzettend prettig! Spullen komen goed aan en op het aangegeven moment.

Online besteld, daarna opgehaald, gied geregeld

Goed vertrouwd adres om te shoppen,

Twee nachtkastjes gekocht die ik ergens anders goedkoper had gezien. De laagste prijsgarantie maakt home 67 helemaal waar. Het verschil werd meteen terug op de rekening gestort. Nachtkastjes waren goed verpakt met een attent hand geschreven kaartje erbij. Dit maakt toch net het verschil, kleine moeite maar doet veel bij mij als klant.

Vriendelijke Snelle en goede levering. Goede kwaliteit zeer te vreden

Ontzettend blij met mijn keuze om bij home67 te bestellen

Heel erg blij met de combi van mijn mijn 2 salontafels van home67 ,leuke duidelijke site ,snelle reactie als je nog vragen hebt én een snelle levering Dank jullie wel voor jullie service !

Betrouwbare en Prima webshop

Vloerkleed ziet er mooi uit en de prijs kwaliteit verhouding is goed, niets op aan te merken.

Snelle service en mooi product

De tafel is precies zoals op de foto en voldoet aan alle verwachtingen. Zoals aangegeven op de website werd de tafel binnen 3 dagen geleverd.

Geweldig snel gehandeld super

Snelle levering, super kwaliteit

Mooie wandplank besteld. Binnen 2 dagen al in huis. Prachtige kwaliteit. Miste wel een paar schroeven, maar dat lossen we we op. Super blij mee.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.