Mooie producten

Goede producten met een mooie aanbieding. Levering is netjes geregeld en op het afgesproken moment. Klantenservice reageert snel.

Top tafels goed verpakt

Goed product fijne prijs goede levering

Perfecte deal

Snelle levering,goede degelijke verpakking en we zijn blij met de aankoop.

Mooi produkt

Snelle service, goede contacten hoe het afgeleverd wordt.

Mooie salontafels

Erg mooie salontafels besteld bij Home67. Goede service. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle service, netjes verpakt en de tafels staan heel mooi !

Goede service, mooi product!

Ik had een vraag via whatsapp klantenservice en die werd vrijwel direct en super vriendelijk opgepakt. Heel erg tevreden. De tafeltjes die we hebben besteld zijn ook van een goede kwaliteit. We gaan hier zeker vaker bestellen.

Wij hebben hier een set tafels besteld. Levering klopte met wat er aangegeven stond. Alles zat goed ingepakt en er werd van te voren naar ons gebeld toen ze de tafels kwamen afleveren.

Snel geleverd goede snelle communicatie

Prima ervaring

Prima levering

Mooie tafel. Er zijn wel wat beschadigingen aan het blad en dat is heel jammer.

Uitstekend en hip !

Mooie keuzes en trendy meubels. Keurige bezorging en geel tevreden!

Mooie tafel met een goede kwaliteit

Blij met de tafel, alleen had de bezorger mijn pakket zonder toestemming in de lift gezet. Ik was mijn pakket van €200,- hierdoor kwijt en heb door heel de flat moeten zoeken en aanbellen of iemand mijn pakket had. Gelukkig wel gevonden, maar natuurlijk niet zo blij mee.

Goede service ✨

Leuk meubel

Leuk meubel gekocht en keurig alles afgehandeld.

Mooie bijzet tafeltjes,wij zijn er erg blij mee mooie tafels en mooieprijs

Perfecte service en perfecte kwaliteit

Ik ben normalizer meer van iets in het echt zien voordat ik het aanschaf. Dus zat ik vol spanning te wachten op de levering van de salontafels. Ze werden binnen een een paar dagen na bestelling al geleverd. Super goede service en ik ben mega tevreden over mijn nieuwe aanwinst! Goede kwaliteit en heerlijk luxe uitstraling..

Perfect!

Ik heb voor Uw bedrijf onderstaande slogan, wellicht te gebruiken bij verdere reclamedoeleinden: Home67 wat prijs, kwaliteit en gratis levering aangaat Niets te wensen overlaat! Succes! Bert

Mooie fauteuil en nette levering

Fauteuil Dorus besteld in het olijf groen. Helaas was er vertraging bij de levering maar hier werden we netjes over geïnformeerd. Toen hij binnen weer leverbaar was, kregen we een bezorg moment. 10 minuten voor aankomst werden we gebeld door de bezorger dat hij er aan kwam. De stoel was gemakkelijk in elkaar te zetten en zit heerlijk. Echt een aanrader!

Goede persoonlijke service, leuke showroom, heldere voorwaarden!

Een fijne en persoonlijke winkelervaring. Je wordt goed geholpen, zowel in de showroom als online. Vragen worden snel beantwoord. Top!

Super snelle levering

Een bestelling geplaatst en die hadden we de volgende dag al in huis! In deze tijd super service

Door de storm van 18 february werd de tafel 2 dagen later geleverd , dus dat was overmacht . Tafel is van hoge kwaliteit en goed verpakt dus erg tevreden.

Mooie meubels hadden de mango hout zwarte salon tafels besteld. Mooie kwaliteit en uitstraling voor een super prijs

Super makkelijk Volgens afspraak Kregen wij onze spullen, de stoelen en de eettafel. En nu zitten we stralend te eten aan een eethoek

Mooie tafels, goede levering

Mooie tafeltjes en goede, snelle levering

Snelle levering top

Binnen een week werd de bestelling geleverd. Stond wel op de site. Maar mijn ervaring is dat het niet altijd zo is. Bij andere winkels dan. Ben er erg blij mee en de fauteuil zit heerlijk. Als ik in de toekomst nog iets nodig hebt doe ik het zeker weer bij jullie. Top

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.