Het was even wachten ivm met levertijden, snel antwoord op een mail over wat de levertijd zou zijn. Misschien fijn om proactief mensen op de hoogte houden? Vanuit service oogpunt.

Bij het bezorgen kwamen we een pakket tekort. Dat werd snel en adequaat opgelost.

Heel blij mee

Super mooie stoel Voldoet aan verwachting

Geweldig !!!!!!!!!

Product is mooier dan het plaatje ,geweldige uitstraling .....past bij elke interieur.

Goeie leuke producten met een zeer goeie kwaliteit

Goeie service Mooie tafel Aanrader voor als je leuke mooie meubelen nodig hebt in je huis

Kwalitatief goede producten, snelle levering

De Lizzy eetkamerstoelen die wij bij Home67 hebben besteld zijn prachtig. Ze voelen stevig aan en waren gemakkelijk in elkaar te zetten. Ze zijn, in tegenstelling tot veel meubels in deze tijd, binnen 1,5 week tijd geleverd.

heel vriendelijk

alles netjes zo als af gesproken mijn dochter wil ook de zelfde tafel vond hem erg mooi

Snelle levering en goed verpakt!

Goede kwaliteit en snelle levering.

Heel blij!

Ik ben super blij met mijn marmeren salon tafeltjes!!

Prachtig kleed en top service

Ik had een heel mooi wollen kleed online gekocht maar het kleurde niet. Gelukkig kon ik een andere uitzoeken en werd het binnen 2 dagen omgeruild naar volle tevredenheid. Echt super!

Goed verpakt en een snelle levering met een persoonlijke geschreven kaart erbij

Helemaal goed!

Superblij met onze leuke nieuwe tafeltjes! Snelle levering en goede prijs- kwaliteit verhouding.

Aflevering prima, goed verpakt. Mooie kwaliteit en niet duur. Ben er super blij mee.

perfect

goedeservice snelgeleverd mooie meubels

Ronduit top

Via Google kwam ik al vrij snel uit op home67. Naar mijn mening een top website met een niet al te groot assortiment maar wel een GOED assortiment. Erg tevreden over de website, betaalmogelijkheden, service en producten! Keep going zou ik zeggen

Gewoon goed

Super service

Onze order is snel verwerkt, snel geleveerd en het product was zoals omschreven. Top !

Fantastisch, snelle levering!

Koop gerust bij Home67 en je weet dat je goede kwaliteit krijgt en een snelle levering!

snelle service

goede en snelle service goede verpakking en mooie tafeltjes ben zeer tevreden

Super goede service!

Goede service en snelle levering. Zoals beloofd!

super snelle levering

Wij zijn zeer tevreden met onze drie set tafeltjes zien er erg mooi uit. De levering was super snel en heel goed verpakt wij kunnen alleen maar zeggen ga kopen bij Home67. De prijzen zijn goed en de service ook top.

Prachtige tafeltjes en perfecte bezorging

Perfecte bezorging en prachtige tafeltjes. Jammer dat de tafeltjes met halfronde voet wankel zijn als je erop leunt. Maar ze zijn prachtig. De kopere tafeltjes zijn super stevig en zwaar. Precies zoals afgebeeld op de site.

Matig

. Track and Trace werkte niet. Ik heb daarover gemaild en kreeg antwoord dat ze er op terug zouden komen. Daarna niks meer gehoord. - Bij het product (2x wandplank) worden geen schroeven en pluggen meegeleverd. Kleine moeite om dat wel te doen. - Één van de 2 producten is zo krom als een hoepel. Geen idee hoe ik hier iets op moet zetten zonder dat het eraf valt.

Super snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen.

In één woord Top

Top service en snelle levering. En echt prachtig meubels

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.