Goede ervaring en service!!

We zijn ontzettend blij met ons prachtige schilderij. We hebben wat langer moeten wachten dan de levertijd maar ook dit werd netjes geregeld. Ook het bedrijf wat het kwam leveren ging zorgvuldig om met de breekbare spullen. Top service!

Goede kwaliteit! Snelle levering! Mooie prijs!

2 zeer mooie en robuuste vintage wandplanken gekocht. Snel en goed geleverd. Direct opgehangen en wij zijn er super blij mee!

Klantvriendelijke service en mooie producten

Ik heb een mooi rond vloerkleed besteld bij Home67. Aangezien de levertijden me niet helemaal duidelijk waren heb ik gebeld met één van de medewerkers. Zij heeft me vriendelijk te woord gestaan en uitgelegd wanneer ik het vloerkleed kon verwachten. Daarna is het vloerkleed ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Erg tevreden dus hoe ik ben geholpen en met de kwaliteit van de levering.

Snelle levering van mooi product. Toen er een kleine imperfectie in een van de tafels zat werd de hele set direct vervangen.

Uitstekend!!

Alles is goed geregeld!!! Track en trace werkt uitstekend. En het product is precies zoals je het ziet en omschreven is. In een woord geweldig!!!

Super mooie nachtkastjes, snel geleverd!

Super mooie nachtkastjes, snel geleverd!

Snelle levering!

Fijne site, snelle levering. Mooie tafel. Heel blij mee.

Prima.

Snelle levering en goede service.

Supersnelle en goede levering

Mooie vloerlamp besteld. Was vergeten mijn adres in te vullen. Volgende dag werd ik gebeld om mijn adres door te geven. En de dag daarna had ik mijn lamp al thuis!

Goede prijs, voor mooie meubels

Heb salontafel besteld, in andere vergelijkbare shops veel duurder, voor zelfde kwaliteit. En levering was super snel. Top

Snelle bezorging en goede service!

Het duurde “even” voor we ons vloerkleed binnen kregen, maar dat melden Home67 ook, ze stelden ook voor om ons geld terug te storten, uiteindelijk perfect.

Is fantastisch.

Leuke bijzettafeltjes. Hoefde niet inelkaar te zetten.

Super vriendelijk en top service en schitterende kwaliteit producten.

Ik ben uitermate tevreden over de adviezen en aftersales. Erg vriendelijk personeel. Ga ze zeker door adviseren.

Snelle levering!

Na een bezoekje aan de website ook een bezoekje aan de showroom in Heemskerk gebracht. Daar prima geholpen. Uiteindelijk via de site besteld, duidelijke en overzichtelijke site. Snelle levertijd. Product was zorgvuldig verpakt, werd zelfs nog van te voren gebeld door de chauffeur dat hij onderweg was. Kortom: een aanrader!! :-)

Snelle levering, artikel als verwacht

Bestelde artikelen snel geleverd, met duidelijke traceercodes. Verder goed aangekomen en makkelijk in elkaar te zetten.

Snelle verzending mooi product!

Goed en mooi

Goede kwaliteit

Snelle levering je word goed op de hoogte gehouden wanneer ze komen En hele mooie set salontafels

Mooie salontafelset Erjan

Omdat wij onlangs zijn verhuisd vervangen we onze inboedel stuk voor stuk met stoere maar vooral ook stijlvolle nieuwe meubels. De Erjan salontafelset past perfect bij onze visie van hoogwaardige industriële uitstraling. De levering was snel en de set is prachtig, wij zijn er erg blij mee!

Mooie tafeltjes em snelle levering.

Snelle levering ondanks de kerstdrukte.en mooie kwaliteit tafeltjes.

Zeer snelle levering

Bij bestellen werd aangegeven dat 8 tot 12 weken levertijd was. Na een week al in huis!!! Super

Supper snel

Heel erg tevreden! supper snelle levering en goede communicatie

Snelle correcte levering door transportbedrijf, melding 10minuten voor aankomst

Niet verwacht dat door de extra drukte in deze maand en extra bestellingen door maatregelen de vloerlamp binnen 3 dagen geleverd kon worden. De chauffeur belde 10 minuten voor aankomst. De lamp was goed verpakt en precies zoals de foto.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.