Bestelling was keurig netjes verpakt , snel geleverd en leukste was het met de hand geschreven bedankje(maakt het net wat persoonlijker) ontzettend leuke ervaring!

Heel leuk

Salontafel is prachtig en supersnel geleverd.

Goed!

Hier een fauteuil besteld die heerlijk zit. Goed contact gehad met een medewerkster over kleur keuze. Zeer snel geleverd en een prima product!

Vlotte en goede communicatie & levering.

Communicatie omtrent levering etc. snel en goed geregeld. (Web-)winkel met een mooi assortiment.

Mooie tafeltjes voor een mooie prijs!

De site is overzichtelijk met duidelijke foto's. Het bestellen ging gemakkelijk en was snel gedaan. Duidelijke en vriendelijke communicatie via de mail over de levertijd. Ik hoefde niet lang te wachten, binnen een paar dagen was het pakket al binnen. Het handgeschreven kaartje waarin ik bedankt werd voor de bestelling en mij veel plezier gewenst werd met de tafeltjes maakte het persoonlijk en vond ik erg attent. Nu genieten van mijn nieuwe tafeltjes, ik ben er heel erg blij mee en zou zeker nog eens bestellen wanneer ik iets nieuws nodig heb voor mijn huis!

Prima online winkel

Gewoon prima

Mijn bestelling is heel snel bezorgd en heel goed verpakt. Zeer zorgvuldig gedaan. In 1 woord geweldig

Goede communicatie

Groot aanbod van prima kwaliteit met geweldige snelle levering.

De gedachte was dat de levering van onze bestelling best wel een poosje kon duren. Niets bleek minder waar. Na 2 dagen stond de set salontafels al in onze woonkamer. Keurig ingepakt leverde een onbeschadige set op. Wij zijn dus dik tevreden over Home67. Compliment!

Er is veel keuze en nadat ik besteld had kreeg ik al snel een e-mail van de bezorgservice. Netjes afgeleverd en de tafels zijn van mooie kwaliteit. Ik ben er eh blij mee.

Erg goede ervaring met Home67

Ik heb tot nu toe twee keer wat besteld. De salontafels waren er erg snel en goed verpakt, zodat het niet zou beschadigen. Niet duur en erg snelle levering, in 2 dagen was het er al. De bestellingen zien er goed uit en naar wens.

Goede service!

De bestelling was snel geleverd en zat goed ingepakt. Verder is het fijn dat je een telefoontje krijgt als ze er bijna zijn, zodat je niet heel de tijd hoeft te wachten.

Goed materiaal voor een leuke prijs

En ook nog snel bezorgd

Super gave spullen

Ik ben super blij met mijn aankoop. En zou graag nog wat meer dingen bij jullie bestellen. Dan zou deze bon mooi van pas komen .

Super snelle levering. Goed verpakt.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling salontafel na 2 weken nog steeds niet ontvangen

Zeer positief

Prima. Doen wat ze beloven!

Correcte levering, goede communicatie! Er was een klein dingetje met verzendkosten maar werd met 1 telefoontje opgelost. Doen wat ze beloven. Aan te raden!

Ik heb de bestelling binnen enkele dagen ontvangen. Helaas was perongeluk een verkeerde set geleverd. Binnen 2 dagen is deze omgeruild voor de juiste set. Wij zijn er erg tevreden mee, en het staat prachtig.

Geweldig!

Mooie stoel met hocker, goed verpakt en gemakkelijk in elkaar te zetten. Op de site stond levertijd 7 dagen, maar hij was er al een paar dagen eerder!

Fijn bedrijf met een goede service

Ik had de salontafelset Jelle besteld. De set werd al na 2 dagen geleverd. Helaas viel de kleur bij de levering donkerder uit dan op de website stond. Ik heb hierover gebeld met Home67 en kreeg Saskia aan de lijn. Saskia was erg behulpzaam. Zij heeft meteen gekeken of er een lichter model in het magazijn aanwezig was voor een eventuele omruiling. Helaas was de hele badge donkergekleurd (dit blijkt te kunnen verschillen per levering). Ik mocht de salontafels daarom retour sturen. De retourkosten heeft Home67 voor hun rekening genomen uit coulance. Al met al is alles soepel verlopen en zal ik in het vervolg zeker weer hier bestellen!

Goede service en snelle levering!

Leuke collectie met een ruime keuze! Ik heb meer kleden nodig en bestel deze zeker bij Home67!

Bestelling snel en netjes afgehandeld

Het tafeltje dat ik had besteld werd keurig op de aangekondigde tijd thuis bezorgd. Het zat netjes ingepakt. De informatievoorziening tijdens het bestelproces was kloppend en duidelijk.

Snel geleverd prima product!

eerlijk en duidelijk

duidelijke site, komen afspraken perfect na en prima service bij aflevering.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.