Heb hem aan iemand cadeau gedaan..

Zie hier boven

Comfortabele stelling

Zeer gemakkelijk in gebruik. Licht maar toch voldoende stevig voor het hoge werk.

Goed afgeleverd en goed materiaal.

goede service

Snel geleverd en goede service

Super kwaliteit en service

Snelle levering, goede kwaliteit, uitstekende service.... toen ik bemerkte dat ik een klein onderdeel miste, een mailtje gestuurd en de volgende werkdag direct reactie met sorry voor het ongemak... direct werd er actie ondernomen en het onderdeel opgestuurd, dat in na een paar dagen per post heb ontvangen samen met nog een excuus briefje en een kleine attentie. Echt super.

Supersnelle correcte service en levering

Supersnelle correcte service en levering

heel goed

goed product, alles in orde. Al volop in gebruik!

Goedkoop en toch kwaliteit

Besteld en gekregen

Een eenmalige aankoop moet je kopen van een goed merk.

Goede levering. Op black friday hem besteld met een mooie korting. De steiger is van een professioneel merk. Enige wat miss handig zou zijn een handleiding voor het veilig verzekeren van de steiger op de aanhanger. ( als ik dit uitleen). Kortom ik ga dit bedrijf bij al men kennissen aanraden. Doe zo verder!

super bedankt

geweldig mooie deal. kom zeker nog keer terug bij jullie wat kopen

top steiger

Hele mooie steiger voor een prima prijs en snel geleverd, was de volgende dag in huis.

Prima huishoudtrap

Voor kleine klusjes is deze huishoudtrap prima. Klein beetje wankelig.

Heerlijke stijger voldoet naar verwachting

makkelijk stevig en goed.

De telescoop ladder van 3,8 m is 1 van mijn beste aanknopingen!

Veilig, licht en makkelijk in gebruik.

Goed verpakt en snel geleverd

Ik ben tevreden over de snelheid van levering en alles was goed verpakt dus alles naar wens.

Goed.

Mooi stevige ladder , soft close super. Geen geplette vingers meer

Een uitstekende levering.

Mijn ervaring met bestellen is zeer goed plus ook de levering van het trapje en de kwaliteit er van. Dus zeg ik ga zo met deze goede service aan de klanten.

Prima trap voldoet aan wensen

Helaas later bezorgd dan verwacht. Klep boven op trap ontbreekt, maar dat doet niet af aan de functionaliteit van de trap

Zo snel en top steiger geleverd

Heel goed. Alles klopt zoals ze beloven.

uitstekend!!!!!!

zeer tevreden van mijn aankoop, een aanrader om in huis te hebben

Prima om mee te werken

Prima ladder. Eenvoudig te bedienen. Mooi product.

Snelle en correcte levering van degelijk materiaal

De stelling is mooi verpakt op de juiste datum geleverd. De kwaliteit van de stelling is zeer hoog en is makkelijk alleen te monteren en demonteren. De stelling is ook zeer licht waardoor ze makkelijk te verplaatsen is.

Goede service, snelle levering, prima kwaliteit voor prima prijs

De bestelling in de webshop werd op tijd geleverd. Ik werd prima op de hoogte gehouden van het transport. De steiger zelf is licht maar staat stabiel en stevig.

Komen beloften niet na

Heb als wederverkoper een productcertificaat aangevraagd en dit na drie maanden nog steeds niet ontvangen. Heb nu een boze klant die zijn factuur niet wenst te betalen. De klant heeft dit certificaat absoluut nodig. Zonder mag hij de ladder niet gebruiken.

Noordervaartdijk 15

1561PS Krommenie

Over Steigerverkoop

Steigerverkoop.nl is dé specialist voor het kopen van uw aluminium klimmateriaal en veiligheidsproducten zoals rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. Zowel bedrijven, zzp’ers als particulieren bestellen eenvoudig via de webshop. Alle producten zijn voorzien van de wettelijk verplichte veiligheidscertificaten waardoor u altijd en overal met zekerheid op hoogte werkt, zowel binnen als buiten. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag gratis bij u thuis bezorgd in heel Nederland en België.