Gewoon super tevreden, verwachtingen werden overtroffen!

Zeer goede kwaliteit in een handomdraai gemonteerd. Zeer degelijke kwaliteit.

Dit is top service

Bestelling snel en netjes geleverd.

Bestelling van een combi kamersteiger 4,7m is prima verlopen. Gelijk een bevestiging en de levering volgde snel binnen 1-2 dagen (vrijdag besteld en maandag geleverd). Compleet en met nette vervoerder, levering volgens afspraak. Enige kleine minpuntje is dat het fijn zou zijn als er een makkelijke gebruiksaanwijzing bij zou zijn, om eea in een keer goed in de juiste volgorde, in elkaar te zetten.

Degelijke stabiele ladder,makkelijk in gebruik

Goede ladder

vlotte levering

de spullen werden vlot geleverd en toen de bestelling niet helemaal correct bleek te zijn , werd het direct na een mailtje in orde gemaakt

Snel geleverd, fijne steiger.

Deze steiger kan ik ook in mijn eentje opzetten als dat moet, en dat is fijn, want als vrouw ben ik geeoon minder sterk als een man.

Voor die prijs zeker een aanrader

Top gewoon

Mooie steiger snel geleverd

Mooie steiger maar alleen kunnen er geen twee plateaus naast elkaar en passen de kantplanken niet. Contact opgenomen. Hoop dat ze het snel oplossen.

werkt prima EN LICHT VAN GEWICHT

POSITIEF

Fijn steiger om op te bouwen en mee te werken

Ideaal, alleen de wielen zijn qua stellen en vast zetten minder. Dat is een min punt op het hele steiger.

Steiger besteld en volgende dag verzonden. 1 dag later al binnen.

Goed product, goede prijs

Goede prijs en perfecte bezorging

De ladder werd met goede kwaliteit van bezorging geleverd.

krijg altijd de andere dag al de besteling binnen

Ik heb al vaker wat besteld bij Steigerverkoop en altijd correct en snel in huis ze doen wat ze beloven dus van mij krijgen ze een 10.

Prima besteld volgende dag geleverd

goed product op tijd geleverd

werkt goed

Duidelijke site, scherpe prijs. snelle levering

Op sommige sites zie je door de steigers de gevel niet meer en wordt selecteren, zeker als particuliere doe het zelver, erg lastig. Gelukkig op steigerverkoop.nl uitgekomen en daar eenvoudig een passende steiger gevonden voor een scherpe prijs. Bestelling en levering ging vlot en na 2 dagen (1 werkdag) werd de steiger netjes afgeleverd door de vriendelijke chauffeur van GVT.

perfect

alles vlot verlopen, prima communicatie

mijn eerste platform van carbon , toch sterker dan ik dacht , prima dus

Nadat er een verkeerde trap was geleverd,werd het snel en goed opgelost,mijn complimenten

zeer positieve ervaring

Levering de volgende dag binnen. Helaas verkeerde product, na vriendelijk telefonisch contact, de volgende dag reeds hersteld.

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Snel geleverd en kwaliteit is goed

Geweldig en handig ingebruik.

Heb voor een aantal jaar terug al een complete steiger besteld. Nu nog steeds tevreden over. Maar ik moest toch nog hoger. Super blij mee met ook met de snelle levering en afhandeling. Aanrader!!

Goede steiger voor een goede prijs

Prettige site, duidelijk wat je krijgt voor de prijs. Vriendelijke chauffeur die de steiger afleverde. Prima

prima service

okay

Noordervaartdijk 15

1561PS Krommenie

Over Steigerverkoop

Steigerverkoop.nl is dé specialist voor het kopen van uw aluminium klimmateriaal en veiligheidsproducten zoals rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. Zowel bedrijven, zzp’ers als particulieren bestellen eenvoudig via de webshop. Alle producten zijn voorzien van de wettelijk verplichte veiligheidscertificaten waardoor u altijd en overal met zekerheid op hoogte werkt, zowel binnen als buiten. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag gratis bij u thuis bezorgd in heel Nederland en België.