Snelle en nette levering op locatie, top!

Snelle levering en goede communicatie

Ik kende het bedrijf niet maar het meerdere (betaalde) advertenties op Marktplaats en de presentatie op internet zag er goed uit. Er waren overigens niet heel veel bedrijven die de ladder die ik wilde kon leveren. Communicatie over levering en factuur allemaal prima in orde en er werd snel geleverd, ook in de Corona crisis. Product ook van prima kwaliteit. Niks op aan te merken dus en ik beveel ze zeker aan!

Zeer positief.. geen negatieve opmerkingen. Met dank!

Positief

perfekt

Indien jullie de bijsluiter aanpassen om het gedeeltelijk uitschuiven te verklaren is alles perfekt.

zeer goed

professioneel bedrijf , duidelijk wanneer er geleverd wordt en ook doen,vriendelijke mensen,

handige ladder

De ladder voelt goed en solide aan. Ook de stabiliteitsbalk is een plus

Prima product snelle levering

Geen moment spijt van de aankoop

Prima ladder supersnel geleverd.

Na de bestelling de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.

Levering ok; staat nog ingepakt

Nog geen ervaring staat nog ingepakt

Goed product

Snelle levering en mooie ladder.

snel geleverd tegen een hele mooie prijs.

De kamersteiger zelf is een heel fijn product. Hij is heel wendbaar en snel uit- en in elkaar te zetten.

Zo als het hoort

Goede keus, duidelijk uitleg.

PRIMA

SNEL GEREGELD VEEL KEUS

Keurig en netjes bezorg , zal in de toekomst nog wel meer bestellen, Klein min puntje is dat ik mijn bestelling niet kon volgen (Waren gelukkig thuis. )

Hallo Neem aan dat alles betaald en afgehandeld

product voldoet aan mijn verwachting

product nog niet gebruikt maar vertrouw erop dat het naar alle tevredenheid zal zijn product is netjes en op tijd afgeleverd

Top kwaliteit en service de beste

Kwalitatief goede steiger

Heb de steiger ontvangen echter na het uitpakken bleek dat er een onderdeel niet bij zat. Het was een standaard steiger pakket maar ik had er een smallere vlonder er bij besteld. Die was natuurlijk vergeten. Ik heb gebeld ben die werd de volgende dag nog netjes nageleverd. Er werd netjes excuus aangeboden.

Super geregeld door Niels

Super produkt en lage prijs

Via internet bestellen is altijd afwachten of het product ook voldoet aan je verwachting. De kamer steiger die ik had besteld voldoet ruim aan mijn verwachting en de prijs ook nog heel voordelig !

gebreken snel en adequaat hersteld

snelle levering kwaliteit had bij eerste levering wat problemen. dit is zeer snel en netjes opgelost door de leverancier. binnen 1 dag kwamen ze met vervangende onderdelen voorrijden.

ik een goed produkt is niet zwaar en mooi stabiel.

Prima stabiele ladder

Een prima stabiele ladder. Niet te zwaar, dus uitstekend geschikt voor waar wij hem voor nodig hebben: voor de zolder van de garage. Makkelijk omhoog te doen, omdat hij zo licht is.

Mooi product snel geleverd

Via Google de steiger gevonden en het is een goede kwaliteit voor schilderwerk. Enige minpunt is dat de levering ‘s ochtends om 7 uur was zonder vooraankondiging. Maar kon wel gelijk het product gebruikt worden. Eenvoudig in elkaar te zetten en stabiel. Goede prijs kwaliteit verhouding en gratis levering.

Mooi produkt voor een prima prijs

Grote, degelijke, professionele trap; heel betaalbaar in vergelijking met merken voor ‘huishoudelijk’ gebruik.

Noordervaartdijk 15

1561PS Krommenie

Over Steigerverkoop

Steigerverkoop.nl is dé specialist voor het kopen van uw aluminium klimmateriaal en veiligheidsproducten zoals rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. Zowel bedrijven, zzp’ers als particulieren bestellen eenvoudig via de webshop. Alle producten zijn voorzien van de wettelijk verplichte veiligheidscertificaten waardoor u altijd en overal met zekerheid op hoogte werkt, zowel binnen als buiten. Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag gratis bij u thuis bezorgd in heel Nederland en België.